Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BOLEK12

Która ma ciasną cipke??????

Polecane posty

Gość Tuli 12 28
Będę po 18 to opowiem jeszcze kilka sprośnych opowiadanek :)

Gość Sensor
przebieranie się jest fajne i faceci to kochają, tu masz kilka fajnych strojów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k221-Stroje.html?

Gość Tuli 12 28
Jest duża , ale delikatna . Wsuń dłoń do wnętrza. Subtelnie powoli... Sięgnij jak najdalej, jak najgłębiej ! Gdy poczujesz opór przestań . Na chwilkę. Potem wyprostuj palce i postaraj się przyłożyć krawędź całej dłoni do najważniejszego miejsca. Teraz musisz być brutalny... Trudno. Nie za bardzo, lecz.... Użyj siły. pokonaj opór materii, pamiętaj ,że to rozłożenie jej pozwoli ci zaznać prawdziwej przyjemności .... Nie wachaj się ! Brawo ! Rozłożyłeś " Panią domu " ... Teraz możesz sobie ją przeczytać ...

Gość dobre dobre dobre

Gość ---.---
Tuli, większego grafomaństwa tutaj jeszcze nie było. Skończ, bo żałosny jesteś.

Nie obrażaj grafomanów :D Synek przeciez ma jakąś chorobę, nigdy nie sklecił tutaj dwóch zdań :D. Jebie orty tak, że głowa mała :D

Gość Idzcie
Ludzie powinniscie sie leczyc!!!!!

Ha ha ha czasem zastanawiam się czy mój styl podoba się innym, po ilości podszywów widać że tak a wcale nie czuje się winny. Jesteście jak dzieci czasem grzeczne a czasem nie, i to mnie wzmacnia. Ha ha ha.......

Gość tuli 12 28
jestem cichą cichodajką robie lody dla ochłody wkładam palce w marmolade i wylizuje jak czekolade,jestem szmatą i penera śmierdze winnem i ścierą.

Na te moje i TULI podszywy ogłosze chyba konkurs , ale ty zostaniesz w dalekim tyle jakieś 58 miejsce gratuluje . Ha ha ha .......

Gość zielona_fala
hej niepodszywom i podszywom

Gość Tuli 12 28
Normalny :) A to żeby wkurzyć reszte towarzystwo : Niby zwyczajna szpara a doprowadza cię do szału.Nie możesz się od niej oderwać . Wsuwasz palec.Mieści się prawie cały, choć szpara jest zupełnie sucha . W cieple się rozszerza. No tak , teraz nie możesz wyciągnąć palca z powrotem . trzeba poślinić . Zaczynasz wodzić językiem po zakamarkach szpary. Wilgotnieje. Gmerasz palcem w lewo, w prawo.. nareście wszedł. Oględzasz z irytacją . Wokół paznokcie widać trochę krwi. To przyszpiesza podjęcie decyzji. Boazeria nie ma prawa się rozschylać ! Jutro zadzwonisz po stolarza, który ją montował , niech przełoży deski i naprawi swoją partaninę . Nie wiem co to grafomania i jestem dupodajką ciągnącą tanie wina pod kioskiem. Teraz wszyscy szczęsliwi. :)

Ciasna czy nie , mokra albo sucha , z włoskami lub bez . Całował bym cie , a język sam wedrzeć się chce. A to tylko cipka , a my tak kochamy je.

Gość Tuli to lekko
przygłupiasty gość

Gość tuli 12 28
Mam cyce jak donice pomiedzy wkładam łopate i krzycze,śmierdze moczem jak okropna szmata i mnie jara kutas jak łopata.

Gość Tuli 12 28
Witaj Normalny wiesz kiedy podszyw prawdziwa nosi się na fioletowo :)

Gość Tuli 12 28
oczywiście bielizan chociaż dzisiaj nie :)

Gość Tuli 12 28
Oj bielizna miało być jeszcze się nie obudziłam a zaraz muszę zmykać

Gość Tuli 12 28
Normalny będę dziś wieczorem przez chwile a potem dopiero w niedziele wieczorem , gdyby co to poznasz kiedy ta prawdziwa :)

Tomuś nie pozna...on tak zapatrzony w siebie, że końca własnego chuja nie widzi :D. Ale jego podszyw pozna kiedy to będziesz Ty tuli :)

Gość Tuli 12 28
Tomuś mimo tego ,że taki zapatrzony w siebie pozna napewno w przeciwieństwie do ciebie :)

Gość lilstrom15
Ja mam tak ciasną szparkę, że ledwo długopis-cienkopis udaje mi się w nią wcisnąć.

Gość ja też mam ciasną