Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaizaizaiza

Nieprzyjemny zapach z lodówki...

Polecane posty

Gość izaizaizaiza

Witam ;] czy znacie jakieś domowe sposoby na pozbycie się nieprzyjemnego zapachu z lodówki?? nie wiem skąd bierze się ten odór, na pewno nie jest to źródło z zepsutego jedzenia. pomóżcie, bo do lodówki muszę podchodzić ze wstrzymanym oddechem... ;/

Gość flejo
wiesz lodówkę się myje...

Gość haloo
pogniec gazete i do lodowki pomaga serio

Gość kokolino123321
ja zawijam ladnie w gaze i zwiazuje tasiemka cale ziarna kawy, tylko tej gazy musi byc tylko jedna warstwa...ladnie wyglada i naprawde dziala...wogole nie czuc jedzeniem z lodowki...

czasem tak jest:O ale ja kupuje pochlaniacz zapachu do lodowki,i po problemie;-)

Wiem!!!! Sprawdź włoszczyzne czy cos nie przygniło, no i wędlina czy nie za długo jest w lodówce w zbyt wysokiej temperaturze, ja mam ustawione chłodzenie na 6,. Czesto tzreba przecierać, no i wywalac juz "zwiędłe zarełko"

Gość Madź i Marth ;D
zapewne ten odór wydziela sie z przeterminowanych piw w puszce o nazwie Wojak ! przyznaj sie nie wypijasz go kazdego dnia jak jest w piosence Wojak Wojak ! pije go każdego Dnia ! lala Jak ma Ci śmierdzieć w lodowce daj nam sie napić a nie pipko po : 1) umyj ją śliną 2)nie wkładaj zużytych prezerwatyw do lodówki myśląc ze zjedzą odór uważaj one tez lubią wojaczki daj lepiej nam ! 3)przetrzyj ją palcem i powąchaj przyzwyczaisz sie szybko do zapachu i nie bedzie Ci tak walić bejbe :D:D to dojdźmy do punktu ostatniego daj nam wojaki z lodówki 9% !

pomaga zwykła soda oczyszczona wsypana do kubka,trzeba wymieniać raz na tydz-2 tyg za pomocą sody lub kwasku czyszczę deski do krojenia

Gość iu rudt yht
polecam zaparzona kawe zamknac na kilkanascie minut w lodówce albo cebule pkrojona która wciagnie zapach

Gość nie dawaj mu stoperanu
wystarczy regularnie myć lodówkę ;)