Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

MASZYNKI DO GOLENIA FLEXI FRONT-kto dal sie nabrac?

Polecane posty

Gość j.w
Co do tych maszynek to są dość dobre golę się takimi od jakiegoś roku. Nigdy nie mialem kontaktu z tą firmą, a wkłady w Tesco kupuje po 10,99 za 12 sztuk.

Gość yrek
moim zdaniem jeżeli ktoś nie czyta regulaminu lub zasad to niema prawa pisać zbędnych komentarzy maszynka była nie droga fajnie się goliło ja nie mam nic przeciwko i było pisane do 10 dni można się wypisać nic prostszego ja tak zrobiłem i nic nie przychodzi ludzie by najlepiej chcieli dostawać wszystko za darmo wiadomo że nikt nic nikomu nie da za free chyba że .....

Gość pan.m
maszynka nie droga???? 65 zł za maszynkę..? poza tym ja za maszynkę zapłaciłem a teraz przychodzi monit do zapłaty 80zł . monit= 15 zł.......... czuje się oszukany przez tą firmę... osoby które czuja podobnie proszę o kontakt ze mną postaram się im wtedy wytoczyć proces zbiorowy za naciąganie ludzi.. pozdrawiam

Gość pokahontas
ja dziś okazałam się największą na świecie lebiodą i dałam się naciągnąć na przesyłkę pierwszej maszynki i przesyłka ma kosztować 19,90 i pani poinformowała mnie że mogę zrezygnować z ostrzy i zapytałam w jaki sposób będę mogła to zrobić - powiedziała że w pierwszej przesyłce będą dane do kontaktowania się -------- czy w waszych przesyłkach były takie dane ?

Gość naciągnięta
co to za plaga? skąd oni mają tak dokładne nasze dane ? jakaś hipnoza czy to magiczne słowo"darmowa" i mnie wciągnęła w to ....coś. a najgorsze, że podałam im mój pesel..... szaleństwo co mam teraz zrobić? czy te 10 dni na rezygnację są od dziś czy od dostarczenia przesyłki ? czy ktoś ma do nich numer tel. aby to jak najszybciej odkręcić? proszę o pomoc !

Wtorek 12 marca 2013 też dałem się na to nabrać.. poczytam i zobaczę jak wypowiedzieć tę umowę ;/

Gość StudentPrawa
MOI DRODZY! Nie musicie nic płacić. Oni wysyłają i nie wysyłają przesyłek jak się im podoba. Nie mają potwierdzenia nadania, ani Waszego potwierdzenia odbioru. Nawet gdy niektórzy rozmawiają ze złodziejską firmą po podaniu przez nich ich nr nadania, na poczcie uzyskuje się odpowiedź, że nigdy taka przesyłka nie została nadana. Będą do Was wysyłali jeszcze nie jedno pismo, może nawet dzwonili. Ja bym na Waszym miejscu ignorował pisma a przede wszystkim z nimi nie gadał. Po co podajecie swoje dane osobowe. CHROŃCIE SWOJE DANE. Pamiętajcie jeszcze raz powtarzam NIE MUSICIE NIC PŁACIĆ tylko na przyszłość się "puknąć" w głowę i się opanować.

Gość zebina
ta tandeta jaką oni nazywają towarem jakością odbiega od jakich kolwiek norm, ten ich towar z odrzutu z chin trafia do ich rąk jako ekskluzywny towar który wciskają ludziom. To jest taka tandeta jakich mało, już towar made in biedronka jest sto razy lepszy jak ich. Jeszcze za ostrza które trzeba trzymać bo spadają z rączki chcą żeby im płacić. Chyba ich dupy bolą a windykacją to mogą straszyć ale własne dzieci. Ludzie won telemarketerom bo wcisną wam wszystko za grosze a później każą płacić sobie za tandete

Gość Andrzej sewe
Mam czasami wrażanie, że większość tych postów / informacji piszą oraz szum wokół sprawy robią przedstawiciele handlowi Gilletta lub Wilkinsona a reszta to niezadowolenie lub tacy co ulegli jakiejś histerii. Też uległem namowie telemarketera i zamówiłem zestaw startowy za 15zł. Natomiast nie bardzo rozumiem jaki jest problem z zaprzestaniem współpracy z nimi. Dwie rozmowy telefoniczne oraz wcześniej przed przesyłką list jednoznacznie wskazują jak zrezygnować z dalszego otrzymywania maszynek oraz jak regulować indywidualnie częstotliwość otrzymywania maszynek. Dodatkowo w przesyłce startowej dostałem również instrukcję oraz login do internetowego BOK gdzie te sprawy można załatwić online. Nie wiem może wcześniej było inaczej i szereg skarg zmienił ich podejście do klientów. Co do samych maszynek na razie goliłem się przez tydzień, poprzednio używałem Gillett mach 3 (jednorazówki). Osobiście jestem pozytywnie zaskoczony golą zdecydowanie lepiej niż Gillett, ale nie wiem jaka jest ich żywotność. Co do jakości sama maszynka i rączka sprawiają wrażenie dobrej jakości. Rączka metalowa ciężka raczej nie wygląda na taką jakby zaraz miała się rozpaść jak co niektórzy tu piszą. Ewentualnie można się przyczepić do etui na maszynkę plastik jest cienki i giętki nie sprawia dobrego wrażenia. Na razie jestem zadowolony zobaczę jak będzie dalej jeżeli żywotność nożyków będzie zbliżona do Gillettów które używałem (nożyk na 2 mc)i przy możliwości rzadszego otrzymywania nożyków to może będę je dalej zamawiał.

Gość Wykopekkia
Te wkłasy można kupić w Tesco po 10,99 za 12 sztuk. Nawet niezłe są i używam od jakiegoś czasu.

Gość gość
właśnie do mnie dzwonili i namawiała mnie z numeru 222030800 UWAGA

Gość leon24
Witam Namówiła mnie pani na maszynki przez telefon. Super ekstra z Szwajcarii za jedyne 20 zł. Do dnia dzisiejszego nie dostałem zestawu startowego. W maju dostałem wkłady za 37 zł które odesłałem do Holandii tak jak na opakowani był adres. Zadzwoniłem na infolinie do Warszawy i zrezygnowałem z przesyłek. Za dwa tygodnie później dostałym rachunek za zestaw startowy + ponaglenie z miasta Kielc. Oczywiście oddzwoniłem na infolinie, że czemu mam płacić za coś czego nie dostałem, tak odnotował na komputerze, że nie dostałem i rezygnuje. Już myślałem że sprawa załatwiona, a tu dziś 19 lipca 2013 r. przychodzi list z windykacji z miasta Wrocław. Co za naciągacze.

Gość Norbi775
wlasnie wczoraj do mnie zadzwonila do mnie ta przemila pani i juz prawie dalem sie nabrac na te wspaniale maszynki,ale w pewnym momencie pani mi wspomniala o umowie i wpore sie zorientowalem i podziekowalem

Gość gość
Samodzielnie złożyłem przez telefon zamówienie do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żyletek. Minęło miesiąc i nie otrzymałem. Dzwoniłem do tej firmy otrzymałem wiadomość, że zostały wysłane, pewnie nie jestem sam. Powiedziałem, że rezygnuje z zamówienia.... Firma krzak......

Gość alhi
Kierowany ciekawością zgodziłem się na przyjęcie przesyłki w postaci maszynki(uchwytu) i 2 ostrzy. Od paru lat używam identycznej maszynki do golenia (przez inny kanał dystrybucji). Oczywiście otrzymaną maszynką golę się i uważam, że jest bardzo dobrej jakości - ostrza jak i uchwyt. Golę nie tylko zarost na twarzy, ale całą głowę i nie zdarzyło się, abym się skaleczył. Być może jesteśmy zbyt uczuleni na niektóre formy sprzedaży i stąd nasz opór. Maszynkę mogę tylko pochwalić!!!

Gość greggvyvyggh
Dziś zadzwonila do mnie pani z informacja ze mój nr został wylosowany i mogę otrzymać maszynki do golenia. Zgodzilem się podalem PESEL i BD czekał na przesylke. Czytając różne opinie martwi mnie to czy nie wydam na to więcej niż 19,90(tj.podała pani w rozmowie) i czy ta przesyłka wgl dotrze do mnie...

Gość gość
Nie wiem co zlego ludzie widza w tych maszynkach ostrzach,za ta cene to oplacaja sie najlepiej i sa rownie dobre jak gillet.. itp,wiem bo probowalem wszystkich i od dwoch lat stosuje tylko ,,flexi,, A co do rezygnacji z przesylek to nie ma problemu,to prawda ze przychodza za czesto lecz ja zrobilem sobie zapas na rok,zadzwonilem ze rezygnuje i po sprawie. Zero kosztow zero stresu, A Ci wszyscy co narzekaja to moze maja cos zle z cisnieniem badz ze zdrowiem???

Gość gość
To oszuści , nie V dostałem maszynki a przyszło do zapłaty 46.90 Złodziej*****nda ,!!!!!!

Gość kalafon si
no przyszedł mi dzisiaj list powitalny. mam jedno pytanie mogę już do nich dzwonić czy pisać maila ze rezygnuje czy czekać na tą pierwszą paczkę za 17 zł na którą jakby nie patrzeć zgodziłem się przez telefon ??

Gość gość
to co ta firma oferuje to sa fantazje i to drogie, najlepiej mieć ich serdecznie w nosie

Gość gość
właśnie dzwonili do mnie na komóre ,powiedziałem ,ze jutro dam odpowiedź , teraz wiem już jaka - pocałujta w o***t wójta dzięki za celne opinie

Gość asia_basia
To jakaś firma grabek.Właśnie dostałam tą super czadową golarkę. Nie wiem tylko dlaczego wogóle nie można się zalogować na swoje konto na ich stronie internetowej.Wpisałam nr klienta, kod internetowy i nic żadnej strony Obsługi Klienta. Jutro wszystko odsyłam PRIORYTETEM i ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU (z ich strony że odebrali mój zwrot towaru). Pozdrawiam wszystkich nabitych w butelkę.

Gość gość
Sluchajcie moi kochani pokrzywdzeni nie bojcie sie ich niech oni sie boja , na zlodzieju czapka gore ich droga to bardzo krotka . Oni mnie tez chca oszukac a ja wam powiem tak . Jak mi beda przysylac maszynki do golenia bez potwierdzenia odbioru to ja sie bede nimi golil za darmo i bede sobie pogwizdywal przy goleniu bo podobno ze to dobry wyrob nie bede kupowac w kiosku Lu ha ha . Przeciez oni nic i tak nie straca , obrobili amber gold bank na 600 miljonow zlotych i tez caly lublin przystanki byly wyklejoe reklamami ze w banku ludzie dostana najwyzszy procent za lokaty . I co , i zwineli zagle i przeniesli sie do szwajcari i dalej glubich szukaja . Pamietajcie ze djabel krazy jak lew ryczacy opierajcie sie mu a uciecze od was . Juz niedlugo zmienia sie rzady i policja nie bedzie sie bala tych mafi to juz bedzie koniec ich dzialalnosci bezkarnej i nekania niewinnych ludzi za chec do zycia .

Gość gość
Hej! Dziś miałem podobny telefon z numeru zastrzeżonego i pan proponował mi golarkę za darmo. Pierwsza moja reakcja (z resztą zdrowa) to pytanie skąd mają mój numer? Na co pan mi odparł że został zupełnie przypadkowo wytypowany z ciągu liczb od 1 do 9 powiedziałem że w to nie wierze i spytałem z jakiej bazy ma mój nr telefonu? Pan szedł w zaparte ale już mniej pewnym tonem głosu Jeszcze raz powiedziałem że "tego nie kupuję" i wtedy pan się pożegnał i rozłączył. Jeśli zadzwonią jeszcze raz to po drążę temat i tak łatwo im nie popuszczę!!! Pozdro dla naciągniętych! Nie dajcie się i nie odpuszczajcie tak łatwo!!!

Gość gość
Ja dzisiaj dostałem taki telefon dzwonił pan z numeru zastrzeżonego. Dałem się zrobić mówił szybko i był miły. Zgodziłem się na wysyłkę tych maszynek do mnie za 19.90 . Podałem swój pesel co teraz mam zrobić . Proszę pomóżcie . ?

Gość gość
Według mnie dobrą opcją byłyby maszynki ze sklepu www.strefagolenia.pl ostatnio znajomy mi polecił ten portal i wkłady do maszynek jak sam sprzęt na wysokim poziomie i w dobrej cenie !

Gość gość
Czytam opinie spanikowanych ludzi. Jeszcze nie otrzymali towar, a pod wpływem innych opinii już chcą rezygnować na zasadzie "strzeżonego Pan Bóg strzeże". Oczywiście nigdy za wiele ostrożności, ale w tym przypadku to kompletnie nieuzasadniona panika. Jestem tej firmy klientem od 5 lat i mam tylko pozytywne zdanie. Oczywiście drobne "nieporozumienia" też były. Nie otrzymałem przesyłki a przysłali monit do zapłaty. Sądzę, że sprawa tego typu jest prosta. Nadają towar zwykłą przesyłką pocztową, a wystarczy że w "łańcuszku" dostarczania korespondencji ktoś połasi się na taką przesyłkę. Nie było jednak żadnego problemu z tego tytułu (odesłałem monit z informacją, że nie otrzymałem towar). Co do samych żyletek, to w moim przypadku (golenie codzienne) paczka (12 szt.) wystarcza na ok. 10 m-cy. Pewnie mógłbym jeszcze bardziej oszczędnie, ale po co. Ja i kolega który polecił tą firmę jesteśmy b. zadowoleni ale mój syn golenie przetestował inie był zachwycony. Uważam, że najpierw trzeba towar przetestować a później wydawać opinie. Większość komentarzy to nic innego jak powielanie bredni.

Gość gość
Dzięki za link. Mój wpis był powyżej. Rzeczywiście wyglądają podobnie. Nie wiem czy będą pasować do maszynek Flexi ale cena jest b. atrakcyjna, ba to wręcz taniocha, więc kupię, przetestuję i jak spełnią moje oczekiwania to OK.

Gość rezolutek
Też namówiłem się na bezpłatną maszynkę do golenia dla przetestowania. Wczoraj dostałem pismo, że potwierdzające, że zamówiłem tę maszynkę po wygórowanej cenie dostawy, że niby zgodziłem się na stałe dostawy ostrzy do tych maszynek. Ogólnie że jestem uwiązany i jak nie zapłacę za dostawę maszynki to jest PISMO PONAGLAJĄCE za 15 zł, potem jest wejście firmy windykacyjnej i koszty rosną PLUS odsetki. Dodatkowo to samo jak nie będę odbierał tych ostrzy. Wystraszyłem się nieźle bo jestem emeryt na niskiej emeryturze. Poszedłem do kancelarii Adwokackiej w Szczecinie i tam po zapoznaniu się ze sprawą sporządzono mi specjalne pismo prawne, które trzeba im wysłać ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU. Żadne tam telefony przed Sądem i firma windykacyjną nie ratują. Koszty rosną, odsetki rosną. Oni z tego żyją. Chyba super żyją na naiwności Polaków. Wysłałem dziś to pismo. Polecony i potwierdzenie odbioru. Trochę mnie to kosztowało ale nie lubię spraw sądowych. Nie djacie się nabrać na rozmowę i że już załatwione. U nich w regulaminie nie ma takiej opcji. Pozdrówka.