Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

MASZYNKI DO GOLENIA FLEXI FRONT-kto dal sie nabrac?

Polecane posty

Gość gość
A ja się pomyliłem i podałem niestety błędne imię i nazwisko (pomyłki są rzeczą ludzką). I co teraz zrobić?

Gość jacabu
Witam serdecznie i pytanko mam ! ale zacznę od początku : 1.wszyscy, lub prawie wszyscy narzekacie, że ktoś tam dzwonił, że ktoś tam mnie namówił itd, itp. To trochę dziwnie brzmi biorąc pod uwagę, że WSZYSCY macie PRAWO WYBORU ! Nieprawdaż ? 2. CENA - ile kosztuje "firmowa" maszynka, a ile kosztują dodatkowe ostrza do niej ? Czy ktoś z Was policzył te koszty i po równał ceny ? 3. Używajcie ich przez jakiś czas a poźniej wypisujcie opine o produkcie a nie.....bo kolega powiedział..... !? Ja tych maszynek używam od roku, Gilette leży w koszu!, i jutro dzwonię aby zamówić następne. A teraz gwóźdź programu - pożyczyłem kiedyś żonie jedną maszynkę .............i wtedy wyrzuciła wszystkie swoje "firmowe" maszynki do kosza ! Jak myślicie, dlaczego ?????? Pozdrawiam jacabu

Gość daaaaaaal
Jak czytam te wszelkie idiotyzmy o naciąganiu, kosztach, straszeniu itd to zastanawiam się jak Wy funkcjonujecie w obecnych czasach. Zasady są niezwykle proste. Tam nie ma nic w stylu "ukrytymi malutkimi literkami". Moje doświadczenia są takie. Otrzymuję te "przeklęte" przez Was maszynki a w zasadzie ostrza od 6 lat. Zmieniłem okres dostaw ostrzy na 9 m-cy bo zupełnie to wystarczało. Jestem a w zasadzie byłem zadowolony. Współpraca moja się obecnie skończyła ale z powodu nieuczciwości Poczty albo dosadniej, jakiegoś złodzieja pracującego w Poczcie, który kradł moje przesyłki. Za każdym razem uznawano moje odmowy zapłaty z tego tytułu (wszystko załatwiałem e-mailem). Po trzecim razie niestety poinformowano , że z tego powodu kończą współpracę. Ja ich rozumiem, nie mam pretensji bo sam jestem wkur...ny na tego złodzieja. Szkoda tylko że przesyłki nie wysyłają - o co prosiłem - listem poleconym. Dlatego jak czytam te Wasze "straszne" opisy jacy to naciągacze to nie mogę uwierzyć w Waszą bezsilność. Skoro potraficie coś nagrazmolić w internecie to poszukajcie stronę firmy, napiszcie rezygnację, odmowę zapłaty skoro nie otrzymliście przesyłkę, no cokolwiek. Chyba, że wolicie tylko biadolić i pisać bzdety.

Gość nie_Fiem_Postukam_W_Klafisze
Już od parę lat minęło (coś około 5) od pierwszego (z dwóch) telefonów od przedstawicieli tej firmy i z całym spokojem mogę powiedzieć, że moje doświadczenia są takie same jak przedmówcy ( daaaaaaal ). W pierwszej rozmowie wszystko ładnie zostało mi wytłumaczone, brak najmniejszych problemów (gdy przez jakiś czas internetowo zawiesiłem dostawy - ustały; zmieniłem okres przysyłania kolejnych paczek - również bez problemu). Zupełnie nie rozumiem skąd te posty, że naciągacze, oszuści itp. najpierw sprawdź, a później się wypowiedz - takie moje zdanie. Nie wiem po co siać panikę, bo telefon zadzwonił, bo chcieli coś sprzedać - na pewno oszuści... żenada. Reasumując - nie wiesz, nie wypowiadaj się.

Gość gość
Oho, firma wynajela dwoch ckliwych najemnikow do slodzenia w przedawnionym temacie. Czyzby wzmagali dzialalnosc?

Gość gośćmela
Uważajcie ludzie to oszuści nie ma żadnego dobrego komentarza na ich temat najlepiej mój mąż ma płacić 50zl za coś czego nie otrzymał kontaktowalismy się z nimi kilkakrotnie i nadal przysyła wpłatę ale z odsetkami

Gość gośćmela
To kup sobie te maszynki albo posluchaj jak pięknie gadają naciągane albo popfostu plac za coś czego wokół nie przysłali to sama się nie wypowiadaj

Gość gość444
Uważajcie ludzie na te pozytywne komentarze. Wynajęli od tego ludzi. Jak do was zadzwonią to od razu się odłączajcie i nie odbierajcie nigdy z zastrzeżonego.

Gość gość
kilka lat temu też kupiłam taką maszynkę na podobnych zasadach,Należy zadzwonić do nich i ustalić zasady rezygnacji.Mnie to się udało bez problemu(za pierwsze nożyki zapłaciłam,bo je przyjęłam)

Gość gość
kilka lat temu też kupiłam taką maszynkę na podobnych zasadach,Należy zadzwonić do nich i ustalić zasady rezygnacji.Mnie to się udało bez problemu(za pierwsze nożyki zapłaciłam,bo je przyjęłam)Mimo dzisiaj weszłam na tę stronę by poszukać możliwości zakupu do niej nożyków.

Gość olo69

Pomimo sposobu rekrutacji klientów (naciągacze) uważam, że same ostrza bardzo dobrze golą

Gość Łukasz

Ja też dałem się złapać i nie wiem jak to odkręcić. Jeszcze nic nie dostałem. Ma być najpierw pismo za 2 tygodnie a potem maszynka do golenia. Co zrobić aby nie dopuścić do wyciągnięcia pieniędzy???