Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh

MASZYNKI DO GOLENIA FLEXI FRONT-kto dal sie nabrac?

Polecane posty

Gość Tomeqk
Ja chciałem związać się z tą firmą na dłużej, ale chyba nic z tego nie będzie. Pierwsza partia 4 szt. była o.k. ostre, elegancko wyglądający uchwyt, ładnie zapakowane. Natomiast niedawno otworzyłem paczkę z drugiej dostawy 12 szt. (trzy zestawy po 4 szt.) i tutaj makabra. Ostrza są tępe. Będę próbował dalej ale nie sadze żeby było lepiej w kolejnych zestawach. goląc się odnosi się wrażenie jakby te ostrza były już wcześniej używane. Może kąt pod jakim stykają się ze skóra twarzy jest źle dobrany. Napisałem do nich maile i teraz czekam na odpowiedź.

Gość Tomeqk
Dostałem odpowiedź,że trudno powiedzieć dlaczego ostrza mogą odbiegać jakością. Produkcja odbywa się w USA. Czy mamy zaznaczyć rezygnację? Pomijając fakt złej jakości ostrzy (mój przypadek) to postępują bez bajeranctwa - nie zadowolony możesz zrezygnować.

Gość AngelMagda
Nie rozumiem o co wam chodzi? Wszystko jest tłumaczone przez telefon.Maszynki są naprawdę dobre i rzeczywiście cena wkładów jest dosyć droga,ale jak sobie przeliczyłam to się nawet opłaca.Za 3 wkłady znanej marki zapłacę prawie tyle co za 12 firmy Flexi Front,a w jakości nie widzę różnicy.I tak na przyszłość słuchajcie co kto do was mówi,a nie oczerniacie nic niewinna firmę.Stała klientka FF

Gość Floo
Pieprzenie, kupuje od roku i jestem nareszcie zadowolona, cała rodzina uzywa, wszyscy panowie, czego mam nadmiar wykorzystuje na upominki dla znajomych....ktorzy potem prosza o adres, zeby domowić nozyki. Nie prosciej jesli jesteś niezadowolony złozyć rezygnacje? ehhh ludzie:P

Gość Bodek
używam tych maszynek od 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Początkowo otrzymywałem paczkę co 3 miesiące ale zmieniłem przez internet na dłuższy okres.Obecnie otrzymuję paczkę co 9 miesięcy i nie muszę biegać po sklepach . jakość OK. Reasumując jestem bardzo zadowolony z tej formy dostawy.A jeśli ktoś nie czyta umowy yo sam do siebie powiniem mieć pretensje.

Gość mAMA &*
te maszynki to jest masakra ! własnie wcale nie jest nic tlumaczone przez telefon jak oni dzwonią ! ;/ tak sie ojadlam nerwów przez nich że masakra !! cieszę się, że juz załatwiłam sprawe z nimi !! MEGA NEGATYW DLA NICH !

Gość kAROLCIA 71
Pierwsza partia jak do nas przzyszła bo mama zamawiala dla taty to tata mówił ze jest ok ale jak juz przyszła druga partia o tyle droższa i tata tez mówił ze jest beznadzejna, dałam mojemu chłopakowi do spróbowania to stwierdził ze wiekszego szajsu nie widziała, od razy zrezygnowaliśmy z tej firmy ;////

Gość Tomeqk
AngelMagda,Floo floo64@tlen.pl'; Bodek bgrochmal@tlen.pl'; czy Wy w ogóle czytacie co tutaj się pisze. Wam pewnie dopisało szczęście (nie mam powodu, aby podejrzewać innych przyczyny waszych wpisów) i macie dobre egzemplarze. Mnie i wielu innych pewnie to szczęście ominęło. Takie żyćko. Pozdrawiam i miłego golenia. Próbowałem inne zestawy właściwie już goliłem się wszystkimi nożykami z dużej dostawy i wszystkie tępe. :( Masakra!!! Pozostaje tylko rezygnacja.

Gość jankop
ja po liscie powitalnym czekałem 2 miesiace i nic. Dzisiaj zadzwonili z tej firmy i jakby nic oferowali mi bielizne.Na moja reklamacje o nożyki powiedziała panienka że wysłali 20 marca zwykłą pocztą, bo podobno tak mi mówili.Ja się wkurzyłem i wypisałem się z tej firmy. Przesyłka zwykła poczta to jest nie do przyjęcia.Na pohybel z taką firmą dobra dla lemingów z PO.

Gość MAJASZEK
A JA NIE NARZEKAM MASZYNKE DOSTAŁEM I OSTRZA TEŻ PRZYCHODZIŁY ZA CZĘSTO WIĘC WYSŁAŁEM MAILA ŻE REZYGNUJE I BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW ZAKOŃCZYLIŚMY WSPÓŁPRACE

Gość Joanna 25
Ja też dałam się nabrać na te super maszynki. Jak zobaczyłam jakie to badziewie za prawie 50 zl to stwierdziłam że nic im nie zapłace. Przyszlo mi 20 powiadomienie ze jesli do 18 nie zaplace juz 100 zl to czeka mnie windykator. Czy moga tak zrobić za łupie 100 zl?

Gość romkos
Wystarczy kolejną paczuszkę wrzucić do skrzynki z adnotację - rezygnacja z dalszych zakupów i mailem odpisać, że się już rezygnuje z dalszej współpracy. Ja tak zrobiłem i mam spokój.

Gość agadz
Ja się też zgodziłam, niestety, ale do tego czasu nie dostałam przesyłki za 9,90 więc nawet nie wiem jak to wygląda. Po jakimś czasie przyszedł monit że trzeba wpłacić 29,90, 14,90 wartość specyfikacji i 15 zł opłata za upomnienie, bardzo miła niespodzianka. Jeszcze rozumiem jak coś by przyszło za potwierdzeniem odbioru, a tu nic. Telefonicznie zrezygnowałam z tego, powiedzieli że nie muszę płacić, zobaczymy co będzie dalej. Mimo tego przestrzegam przed tą firmą.

Gość piotribiza
ja dostałem taka maszynkę z dwoma ostrzami i gole się jednym ostrzem już pół miesiąca na razie nie narzekam wpłaciłem koszt wysyłki i teraz odmówiłem dalszej dostawy może kiedyś sobie o nich przypomnę i zamówię jeszcze więcej zobaczę. Pozdrawiam się golących a zarost mam twardy jak na 60 latka.

Gość Monika29niki
Witam. Ja chciałam powiedzieć że jak na razie jestem bardzo zadowolona z tych maszynek trudno mi było dopasować jakąkolwiek maszynkę gdyż mam wrażliwą skórę i tendencję do alergii. Trzeba słuchać przy zamówieniach co tam dokładnie mówią przedstawiciele przez telefon. Ja słuchałam i myślę że dokonałam dobrego wyboru. Polecam i pozdrawiam...

Gość Leszek75
A ja właśnie chcę zamówić po raz kolejny te maszynki, gdyż właśnie te są dla mnie najlepsze. Nie powodują u mnie żadnych podrażnień skóry jak wszystkie inne. Oraz to, że mogę się nimi golić po 7 razy, a innymi max 3. Dla mnie są super. Polecam.

Gość jak dobrze, że ja też...
...nie dałam się oszukać. Jak patrzę na daty wypowiedzi na ten temat to widzę, że ta firma już długo naciąga ludzi. Do mnie dziś dzwonili. Na szczęście udało mi się odmówić, ale długo trzeba było spławiać "miłą" panią. Do nich nic nie dociera i po kilka razy gadają to samo. Zaraz po rozmowie z nią zajrzałam do internetu i widzę, że miałam rację, żeby nic nie brać:-)

Gość MARCIN69
WITAM Moja sytuacja jest podobna do wielu wcześniej opisanych to znaczy każą płacić pomimo, że nic nie przysłali !! W X 2011 miła rozmowa telefoniczna , w XI 11 list powitalny wraz z REGULAMINEM i zapowiedż PAKIETU POWITALNEGO , a w I 2012 UPOMNIENIE !!! Oczywiście po przeczytaniu PODEJRZANEGO REGULAMINU w XI 2011 na ich stronie zrezygnowałem z członkostwa w klubie oraz wysłałem e-mailem swoją opinię , ale jak widać bez rezultatu. Jutro spróbuję telefonicznie i zobaczę co powie "miły pan"

Gość magda34
Witam ja wlaśnie dzisiaj otrzymałam paczkę z flexifront na którą czekałam prawie 2 miesiące.Oczywiście zadzwonię do firmy i zrezygnuję z następnych przesyłek tak jak zrobiłam w przypadku firmy Mirialle (czy jakoś tak)ktora przysłala mi bieliznę.Muszę powiedzieć że jestem z bielizny zadowolona.Korzystam również z produktów firmy Roche z której to zadzwoniono do mnie w ubiegłym roku w związku ze zbliżającą się datą moich urodzin.Kosmetyki zamawiam do dzisiaj i jestem bardzo zadowolona.Osobiście uważam że wystarczy dobrze słuchać co mówi głos w słuchawce żeby nie mieć później przykrych niespodzianek.Jeżeli pani mówi że wystarczy zadzwonić i zrezygnować w odpowiednim czasie to należ to uczynić.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!

Gość lang22
te same maszynki są do kupienia w sieci sklepów Carrefor maszynka i dwa ostrza 12 zł a 4 ostrza w cenie 5,96 zł tylko opakowanie jest troch inne ale nawet jak dostaniecie paczkę powitalną to jest taka możliwość żeby zrezygnować z członkostwa w klubie a ostrza z carrefora pasują do tej maszynki .A co do maszynki to jak za te pieniądze to jest to jest bardzo dobra

Gość greygoo
Od dwóch lat korzystam z tych maszynek. Próbowałem już lepszych i gorszych - tańszych i droższych. Uważam, że te są jak na tę cenę bardzo dobre. Porównywalne w jakości 4szt ok.40 zł a tu aktualna cena z przesyłką 56.00. Każdy ma swoje zdanie, ja jestem zadowolony, tym bardziej, że wcześniej płaciłem za nożyki niższą cenę.

Gość greygoo
Zapomniałem dodać, że cena 56.00, to cena 12 szt. nożyków.

Gość ewelina2323
hej. ja zamówiłam ale tylko tą pierwszą paczuszkę. po zapłaceniu, napisałm maila od bok z rezygnacją z dalszych przesyłek i był spokój. podziękowali za współpracę itd. jest zresztą napisane, że można zrezygnować kiedy się chce, i najwyżej odesłać przesyłkę, albo zdążyć przed ich wysłaniem... proste jak budowa cepa. oni zreszta mówią to jak dzwonią do was. sami decydujecie kiedy chcecie przestać dostawać te pierdoły:)

Gość ron123456
wita, posiadacie moze do nich jakis email kontaktowy? Jesli tak to podajcie

Gość Kickflip
Ja również pytam o jakiekolwiek dane z tego typu "testowania". Zauważyłem, że temat jest z 2010 roku, lecz dziś zgodziłem się na te maszynki, ale dzwoniła do mnie miła pani z numeru zastrzeżonego, nie wiem nawet jak nazywa się ta firma. Chciałbym zrezygnować przed wysyłką tej "powitalnej paczki". Dzieki z góry.

Gość acdsadcsa
Witam,ja także zgodziłem się na maszynkę,i udało mi się dodzwonić do serwisu klienta na numer 225869890 i tam mnie poinformowano że muszę zadzwonić za siedem dni bo dopiero będą mieli moje dane zamówieniowe i z tego też zamówienia mogę wtedy zrezygnować.

Gość mirrrrrrrrannnndaaa
Ja zamówiłam i przysłali mi..uzywane maszynki. Z włosami jeszcze..wrzucone luzem do paczki. I się wypierają ze to nie oni...i kasa płacić!!!!!

Gość acdsadcsa
Oooo bracie ja je..... z włosami. Ktoś się ogoli,odda a oni wysyłają dalej mózg się lasuje. No nic trzeba jak najszybciej zrezygnować. A i jak zadzwoniłem to konsultantka pytała się czy poinformowano mnie ze za dostawę trzeba zapłacić 16,60 zł, a mi powiedziano ze za nic nie muszę płacić tylko oczekiwać przesyłki od 2 do 4 tygodni a dopiero za następne wkłady płacę a to ciekawe.

Gość zdzich
Dziś do mnie dzwonili poprosiłem pania która mnie bajerowała o adres internetowy i dzieki temu jesten waszej stronie widze , że to numer więc jak w poniedziałek zadzwoni to ja nieźle opieprzę. Nie zamawiam nic od tych krzaków ona bajerowała że przesyłka kosztuje 16, 99 zł, a więc koszty są wieksze.

ja dałam się nabrać, ale na szczęście po kilku dostawach udało mi się zrezygnować