Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionyIOszukany

Przeszłość dziewczyny

Polecane posty

Gość ZawiedzionyIOszukany

Moja dziewczyna zdecydowała się w przeszłości na aborcję, w ciąży była z innym chłopakiem, dzisiaj się dowiedziałem i nie potrafię jej wybaczyć, zaakceptować jej decyzji, chyba ją zostawię...

Gość Zastina
hmm, przeszlosc to przeszlosc, jakimi uczuciami sie kierowala nie wiesz, nie jestes tez do tego kobieta, skoro jej nie umiesz wybaczyc, nie mow ze ja kochasz, zaprzeczasz samemu sobie. To tyle. Mezczyzni zachowuja sie tak strasznie zasciankowo, jakbys ty byl idealny i nigdy nie popelnial bledow, phi tez mi cos, szukaj sobie takiej idelanej co by nigdy nic negatywnego nie polenila. Powidzenia.

Gość Zastina
poza tym ty jej nic nie musisz wybaczac tylko ten u gory i ona sama sobie. Skoro jestes taki slaby nie jestes jej wart.Proste.Mr Right.

Gość o co loto
to jak to kurde jest .. przeszlosc jest wazna czy nie ?!?!?!?!!? Skoro kobieta zamordowala swoje dziecko .. to jaka matka moze byc dla nastepnego .. jesli w ogole bedzie mogla miec dzieci! Dla mnie to nie jest wybaczalne.Niewazne jakimi uczuciami sie kierowala.Mogla urodzic , oddac .. ale nie usunac .. Kobieta bez uczuc !!!

Gość bigosss
nie wierze, ze sa tacy faceci ....

Nie wierze ze sa takie kobiety, ktore sa w stanie zamordowac wlasne dziecko, zanim to bedzie w stanie sie obronic...

Gość Zastina
phi tez mi cos kim ty jestes zeby ja oceniac? Bogiem? zeby jej wybaczyc? to jest jej sprawa, wy jestescie jacys chorzy? a moze to honor meski sie oddzywa? a co z kobietami ktore sa zgwalcone? tez im nie wolno dokonac wyboru? haa? a moze chodzi o pusta nieskazitelnosc i slub w bialej sukience? ej sory kolesie ale to nie ta bajka! ja na miejscu tej dziewiczyny nie bralabym nawet pod uwage zeby byc z ktoryms z was. Przeciwko aborcji jest kazdy, ale kto opuszcza swoje zony i dzieci statystycznie?????????? kto???????? mezczyzni a wiec wy tacy czysci nie jestescie i wam musi byc wybaczone? sory obudzcie sie. Jestecie beznadzieni.

Gość Zastina
ciekawe jaki procent aborcji by wynosil jakby mezczyzni mogli zachodzic w ciaze....

Gość Zastina
polskie spoleczenstwo jest takie zacofane, popatrzcie co sie na swiecie dzieje, ile ksiezy lamie celibat, a wy krytykujecie biedna dziewczyne? phi meska duma wiecej niz rozumu, nie na marne, opuszcza sie ten kraj i nie wierzy w polskich mezczyzn.serio, zero tolerancji.

Gość Zastina
bez odbioru.

Gość pfff...
Masz rację, Zastina.

Gość Johny Canada
popieram ciebie kopnij ja w dupe nic nie warta jest

Gość Zastina
:) jak grochem o sciane :) jakie to motywujace :-) niech zyja nam nanananananaananaannananna nadajecie sie na resocjalizacje spoleczna serio i kursy komunikacyjne organizowane w chinach.

Gość ojojojojoj
zastina -100% zdadzam sie z twoja wypowiedzia. Kazda kobieta odpowiada sama przed soba.Ona ponosi glownie konsekwencje zwiazane z decyzja urodzenia badz przerwania ciazy. Jesli podejmuje taka decyzje, napewno jest to decyzja, do ktorej sklania koniecznosc.Nie nam oceniac kobiete. Ty autorze masz pelne prawo nie akceptowac tego.Odejdz. Nie bawmy sie w Boga. Elena

Gość do zastiny
Skoro ona moze dokonac wyboru, to on tez - nie akceptuje jej faktu z przeszlosci. I nie masz prawa go za to krtykowac, skoro nie krytykujesz tej dziewczyny za aborcje.

do zastiny => Racja. ZawiedzionyIOszukany => Olej. 1) Głupia (nie umiała się zabezpieczyć). 2) Nieodpowiedzialna. 3) Bez sumienia/litości/sentymentu. Możliwe, że kiedyś zaczniesz zawadzać...

dziewczyna głupia, że ci powiedziała. Mając dziecko, nie miałaby żadnej , albo bardzo nikłą szansę znalezienia partnera życiowego, wystarczy zainteresować się , problemem domy samotnych matek. Trzeba patrzeć na świat realnie, będąc samotnym wdowcem z dwójką dzieci, młodym z resztą, najczęstsze co słyszałem od kobiet: delikatne, chyba na głowę bym upadła wiążąc się z męzczyzną dzieciatym, hardocorowe: nie będę cudzych bachorów wychowywać. I bardzo słusznie, zdrowe i realne odpowiedzi, dakie jest życie.....

Gość amaletta
Zastina phi tez mi cos kim ty jestes zeby ja oceniac? Bogiem? zeby jej wybaczyc? to jest jej sprawa, wy jestescie jacys chorzy? a moze to honor meski sie oddzywa? a co z kobietami ktore sa zgwalcone? tez im nie wolno dokonac wyboru? haa? a moze chodzi o pusta nieskazitelnosc i slub w bialej sukience? ej sory kolesie ale to nie ta bajka! Ale z ciebie pustak :O autor ma pełne prawo NIE CHCIEC WIĄZAĆ sie z kobieta która lekką ręką szafowała życiem własnego dziecka i ma do tego pełne prawo. Nie widze tu symptomów choroby, a jedynie wolny wybór swiadomego człowieka. Sądzę, że gdyby ci chłopak powiedział, że zaszlachtował kumpla nożem kilka lat temu to tez bys miała dylematy czy kontynuowac z nim zwiazek... dlaczedo więc autorowi odmawiasz tego prawa? sama jestes po skrobance?

Gość amaletta
będąc samotnym wdowcem z dwójką dzieci, młodym z resztą, najczęstsze co słyszałem od kobiet: delikatne, chyba na głowę bym upadła wiążąc się z męzczyzną dzieciatym, hardocorowe: nie będę cudzych bachorów wychowywać. I bardzo słusznie, zdrowe i realne odpowiedzi, dakie jest życie..... o ile dobrze pamietam masz kobietę, która wychowuje te "cudze bachory"... więc nie pieprz głupot, ok?

Temat rzeka... ZawiedzionyIoszukany----> tu nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie. To jest sprawa Twojej dziewczyny, co zrobiła i sprawa Twoja, co Ty z tym zrobisz. Wybaczać jej nie masz czego, bo to nie Twoje dziecko usunęła, jej zycie, jej sumienie, jej sprawa. Ty musisz podjąc decyzję, czy chcesz być z taką osobą czy nie.

Gość ciekawe jest to
ze najbardziej w sprawie aborcji wydzieraja sie faceci, czyli ktos kogo ten problem nie dotyczy i nigdy nie bedzie dotyczyl nie macie prawa w tej sprawie zabierac glosu, tym bardziej ze : nie myslicie o konsekwencjach przed seksem, uwazacie ze to sprawa kobiety i wrecz domagacie sie zeby zarla tablety szkodliwe dla zdrowia i sie trula, prezerwatywa "nie" bo niewygodnie , nie tak itd, a jak sie okaze ze dziewczyna jest w ciazy to laskawie jeden z drugim powie oki bede placil alimenty i uwaza ze jest po sprawie, daje 250 zeta miesiecznie i jest rozgrzeszony ..... pieprzony tatus jeden z drugim, pojecia nie ma ile kosztuje wychowanie dziecka i ile trzeba w to wlozyc poswiecenia i wysilku gdyby kobiety mialy opieke i wsparcie ze strony faceta ktory jest ojcem dziecka nie decydowalyby sie na taki krok

Gość amaletta
nie macie prawa w tej sprawie zabierac glosu, tym bardziej ze : No, ty chyba sobie zartujesz, prawda? Sa faceci i gówniarze, a ty wszystkim odbierasz prawo głosu? :D

Urodzenie i wychowanie dziecka to nie jest sielanka do cholery. Usunęła i miała do tego prawo. Były jakieś okoliczności, które ją do tego zmusiły. Nie usunęła twojego dziecka, więc nie masz jej czego wypaczać. Jak masz zamiar jej to wypominać do końca życia to rzeczywiście będzie jej lepiej bez takiego osła. Porozmawiaj z nią.

Gość amaletta
Usunęła i miała do tego prawo. Były jakieś okoliczności, które ją do tego zmusiły. Te okolicznosci to zwykle jest to niechęć do brania odpowiedzialnosci za własne czyny :O, tak więc pisanie o byciu zmuszonym jest mocno na wyrost

Jeśli nie możesz z tym się pogodzić to od niej odejdz. Była z Tobą szczera,to przeszłość --ja nie widzą problemu ,ale Ty tak.