Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaaaa19

on woli isc na impreze niz przyjechac do mnie :(

Polecane posty

Gość a po co faceci
interesuje mnie bardzo i zamierzam prawdopodobnie isc jeszcze na psychologię :-) ale zobaczymy jak to sie potoczy

Gość jestescie zbyt dobre
Mam swietny pomysl....po co faceci daj tej wariatce swoj numer telefonu albo siedz 24h na dobe przy kompie zeby dyktowac jej co ma mowic, jak zwracac sie do swojego faceta i nie wariowac bez powodu

Gość Agnieszkaaaa19
o jak fajnie, popisalismy troszke i jakos mi tak fajnie na serduszku :) dziewczyny przestancie, juz duzo do mnie dotarlo, nie musicie mi tak dogryzac :P oo i dlatego tak doskonale potrafisz doradzic :) tez chce isc na studia na pedagogike, ale zobaczymy jak maturka pojdzie :)

Gość jesteś mega dziwna
do a po co faceci to teraz juz wiem skad ta cierpliwosc do tej panny hahahahaha ale i tak widzisz nic do niej nie dociera, chyba jej by sie terapia przydala

Gość uhyut
buahahaa, maturka- serduszko, a ile latek panienka ma? dziesiec? pedagogika- :P a idz, idz, potrzeba krajowi kolejnego kasjera w tesco z dyplomem pedagogiki

Gość a po co faceci
jesteście zbyt dobre, no niestety jest to nie wykonalne, nie mogę za kogoś dyktować jak ma życ, mogę jedynie wskazac droge jak postępowac, jak zmienić swoje zachowanie, pokazać gdzie tkwi bład i jak naprawic go.

Gość a po co faceci
uhyut , no ja nie pracuje w tesco :-P

Gość Agnieszkaaaa19
a wlasnie ze duzo do mnie dotarlo!!!!! a na terapie chetnie bym poszla do a po co faceci, jest mila chociaz i potrafi doradzic... nie tak jak wy!!!!!!

to wszystko jasne. agnieszka jest krolikiem doswiadczalnym dla pani pedagog resocjalizacyjny". przyda sie jej sesja bo zapowiada sie na dobra wariatke ktora lata z kosa za facetem bo wyjscie do sklepu po bulki zajelo mu 20 sec dluzej niz normalnie.

Gość Agnieszkaaaa19
nie mam lat 10 lecz 19 tak jak w nicku, w tym roku mam mature....

Gość a po co faceci
Agnieszko, nie bede publicznie Cie oceniac itp, ale jak masz okazje to zapisz sie do psychologa , poznasz jego obiektywne zdanie , pomoze Ci sie uporać z problemami

Gość Agnieszkaaaa19
przepraszam bardzo gdzie jest napisane ze ja za nim biegam i go sprawdzam?????? nie w tym tkwi moj problem, wiec sie zastanow zanim cos napiszesz!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość a po co faceci
jesteście zbyt dobre, Agnieszka nie jest doświadczalnym królikiem, naprawde w swoim zyciu mialam juz kontakt z bardzo duża iloscią osób w róznym wieku i z róznym problemami - wiec doświadczenie mam spore , nie musze na kimś ekseprymentować :-)

Gość Agnieszkaaaa19
ale psycholog t dodatkowe wydatki a ja i tak juz chodze na korepetycje wiec raczej mnie nie stac.... ale z checia bym poszla, naprawde, bo nie zawsze kolezanki potrafia mnie zrozumiec...

zastanow sie lepiej ty i preczytaj dobrze bo powiedzialam ze sie zapowiedasz a nie ze to robisz. czas przyszly niedokonany a przeszly dokonany to wielka roznica nerwowa kretynko. dzwon do psychologa juz teraz bo gorzej z toba

Gość a po co faceci
ale do psychologa nie trzeba isc prywanie, mozna isc normalnie , bezpłatnie , tylko trzeba trafic na wykwalifikowaną osobe.

Gość Agnieszkaaaa19
JESTESCIE ZBYT DOBRE tak napisalas: "przyda sie jej sesja bo zapowiada sie na dobra wariatke ktora lata z kosa za facetem bo wyjscie do sklepu po bulki zajelo mu 20 sec dluzej niz normalnie." czyz nie?????? :P

Gość Agnieszkaaaa19
hmm moze bym poszukala obie psychologa... hmmm moze to nie jest zly pomysl

Gość taka sobie smutna jaaaa
przepraszam, że się wtrącam ale czytam ten topic i a po co faceci dobrze radzi gdybym mogla prosić żebyś wypowiedziała sie w moim temacie, będe bardzo wdzięczna bo już sama nie wiem jak postępować http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4405115

Gość buhahahahahaha
a po co faceci stara sie byc bardzo mila i uzyteczna. taka dobra psycholog a udziela porad za darmo na jakiejs kafeterii. nie wiem kto jest bardziej zalosny. szkoda was. zacznijcie zyc ludzie!!! wiedzialam ze poprawi mi sie nastroj jak tylko zajrze na kafe. chyba musze robic to czesciej....ale nie, przeciaz ja mam zycie zamiast kompa. zawsze znajddzie sie jakies grono baranow. wykonaliscie zadanie spadam ofiary. na impreze...z twoim facetem opijac jego imieniny :D ...buziaczki dla grzesia

Gość uhyut
po co ci korepetycje na pedagogike? tam cwierc mozgi sobie poradza, ale moze dla ciebie to i tak za wysokie progi

matko boska!!!! maturzystka a nie zna znaczenia slow zapowiada sie. zycze powodzenia na maturze. a jeszcze bardziej zdania tych egzaminow na psychologie tepaku

Gość a po co faceci
buhahahahahaha, nie jestem psychologiem :-) nie myl pojęc,a to że komus udzielam rad, no cóż - pedagog ma to do siebie - lubi pomagać. taka sobie smutna ja, dobrze przeczytam Twoje wypowiedzi i postaram sie pomóc. uhyut, ja nie uwazam sie za cwieć mózga, przeczytałam bardzo dużo ksiażek i uważam ze wiedze mam

Gość buhahahahhahaha
z tego co pamietam to wiekszosc tepakow z mojego LO ktora ldwo zdala mature na 2 poszla na pdgogike resocjalizacyjna wiec moze da sobie rade. ciekawa jestem z jakiego miasta jest naza pani psycholog :)

Gość posmiewiskoooo
ciekawe czy ze zrozumieniem te ksiazki byly przeczytane. widze ze kolejna osobka nie blyszczy madroscia skoro intlekt jest dla niej kalkulowany iloscia przeczytanych ksiazek. :P

Gość uhyut
mozesz miec wiedze ale fakt faktem ze pedagogika to studia dla debili, sa latwe i mozna je zrobic z palcem w dupie, jak ktos pojdzie na to i jest inteligentny to niestety musi sie liczyc z generalizowaniem :P

Gość taka sobie smutna jaaaa
skąd w ludziach jest tyle jadu??!!!!

Gość a po co faceci
buhahahahhahaha , wiesz to ze ktoś sie dostanie i skończy studia to nie znaczy ze bedzie dobry pedagogiem , a pozatym na Uniwersytet jest bardzo trudno sie dostać, jak ja próbowałam to na moj kierunek dostało sie tylko 20 osób. a z jakiego miasta? nie powiem

Gość buhahahahah
w tym przypadku uzycie slowa psycholog bylo celowe i sarkastyczne. czy chcecie zebym wyjasnila znaczenie slowa sarkazm? bo juz sama nie wiem cy cos d was dociera

Gość a po co faceci
skoro pisałam ze przeczytałam duzo książek i wiedze mam to znaczy ze po przeczytaniu tych ksiązek wyciągnełam wnioski dla siebie i nauczyłam sie czegos nowego :-) nic nie mówiłam ze ilość równa się jakość, proszę nie dopisywać . uhyt, nie bede z Toba prowadziła rozmowy skoro ludzi studiujących na pedagogice nazywasz debliami, wiesz co, Tacy " debile " nieraz pomogli ludziom przed popełnieniem samobójstwa czy z traumą po stracie bliskiej osoby, wiec nie mamy o czym rozmawiac.