Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaaaa19

on woli isc na impreze niz przyjechac do mnie :(

Polecane posty

Gość buhahahahah
spadam. rozsmieszylisci mnie wiec zadanie wykonane. zycze powodzenia w zyciu, wariatce dobrego czubkologa a pani "psycholog" troche wiedzy i intelektu wrodzonego zamiast wykutego z ksiazek zeby kiedysblysnel prawdziwa madroscia

Gość a po co faceci
niestety temat tego topicu nie dotyczy mojej osoby wiec nie mamy o czym rozmawiac.

Gość a po co faceci
i jeszcze jedno, ja sie tymi wypowiedzimi nie przyjmuję więc spokojnie , jako resocjalizator jestem przyzwyczajona do patologii społecznych :-)

Gość a po co faceci
do taka smutna jaa, skąd ? z zazdrosci :-)

Gość uhyut
hahahhaa, po pedagogice nie jest sie psychologiem ani psychiatra wiec nie wciskaj tu kitu jak to absolwenci pedagogiki pomagaja ludzkosci :D owszem, pomagaja wykonujac przeciez potrzebne zawody jak kasjer w biedronce czy tesco, wykladacz towaru czy cos, ale po co im do tego dyplom to nie wiem a ponad 90% studentow pedagogiki to debileeeeeeeee

Gość autorka dawno temu sie zmyla
i zostla jedynie psycholozka za 2 grosze ktora (przepraszam zesie brzydko wyraze ale mam dosyc cytania kocobalow) wyzej sra niz dupe ma a ambicji i tak nie posiada. trzeba bylo isc na PRAWDZIWA psychologie a nie na kierunek dla debili

HEHE nie przejmuje sie wypowiedziami ale jednak duma zabolala bo nadal siedzi na forum bez autorki ktorej tak brdzo chciala pomoc i ktora zmyla sie jakies pol godziny temu

Gość a po co faceci
autorka dawno temu sie zmyla, czyzby agresor się załaczył, oj niedobrze, niedobrze :-) Dobra, nie trace czasu na ta konwersację bo jest bezwartosciowa :-) cześć :-)

Gość taka sobie smutna jaaaa
wypowiadacie sie tutaj o intelekcie inteligencji itp. Inteligentna osoba nie nazwie drugiego człowieka "tępakiem"

Gość ale jaja....
wariatka sie zmyla po komencie buhahahaha "buziaki dla grzesia". pewnie robi mu kolejna jazde o kochanke bo nie skukala ze latwo sprawdzic kto ma dzis imieniny

Gość marmurowatwarz
oj, przestańcie z tym ruchaniem... może poczuł się urażony tym, że powiedziałaś "może do innej jeździsz"? a może rzeczywiście wcześniej obiecał komuś innemu, że przyjdzie? Ej no, nie przejmuj się. Też tak bywało u mnie wiele razy. Wydawało mi się, że chłopak woli innych ode mnie (gdy ze sobą jeszcze nie byliśmy), bo nie zawsze miał dla mnie czas... A potem i tak wszystko kończyło się dobrze. :)

Gość czyms moze...
biedny Grześ :D

Gość ale jaja....
inteligentna osoba nie nazwie siebie madratylko dlatego ze przeczytala duzo ksiazek. inteligentna osoba stwierdzi ze wie ze nic nie wie

Gość autorka dawno tmu sie zmyla
pani psycholog/pedagog prosze o rade...nie wiem jak radzic sobie z ta moja agresywnoscia. ojejku jejku przepraszam ;)

z tego co czytalam to nie nazwała siebie mądrą a, że posiada wiedze

posiadac wiedze i byc madrym to synonimy

Gość a mnie cos sie wydaje ze
a po co faceci i taka sobie smutna jaaa to ta sama niedowartosciowana osobka ktora lubi sie podbudowywac na kafe bo w zyciu chyba nie jest zbyt szanowana za swoj "intelekt"

samo posiadanie niwedzy nie czyni z człowieka osoby mądrej

Gość wybredna==
nie czytalam wszystkiego ale co do tego chlopaka.......... nie wiem co on ci naobiecywal ale chyba niestety tak nie zalezy jak tobie.inaczej zmobilizowalby sie juz dawnoskoro obiecal......... olej go.nie wydaje mi sie,zeby na tej imprezie byli tylko sami faceci tak wiec ubieraj sie i lec na balety z kumpelami,lepsze to niz zadreczanie sie i myslenie co on robi a dlaczego itd uwierz nie warto ajak bedzie chcial i bedzie mu zalezalo to przyjedzie tylko nie mozesz pokazac ze az tak bardzo mu na tym zalezy faceci to taki dziwny gatunek,ze jak im pokazesz,ze ci zalezy to beda robic co chca i kiedy chca swoja droga nie jestescie razem no ale obiecal,to w takim razie po co? albo zaskocz go i powiedz ,ze ty przyjedziesz ,bo bedziesz gdzies jechala i mozesz wpasc.ale to tylko taki moj pomysl ale jednak chyba lepiej zrobisz jak nie bedziesz sie mu narzucac,faceci tego nie lubia

Gość ale jaja....
i wlasnie o takim czytaniu bez zrozumienia byla mowa wczesniej. zegnam. jest piatek wieczor ofiaryyy

Gość Agnieszkaaaa19
hehe ciekawe jak buhahahaha sie tam bawi z grzesiem :) a po co faceci przepraszam ze zostawilam cie sama z tymi dogryzaczami... prosze jej nie ublizac :P moze wy sie pochwalicie kim jestescie z wyksztalcenia? no sluchamy sluchamy :D

Gość polo cocta
Ja nie mogę ktoś miał problem to zapytał a zjawili się tacy żeby sobie podogryzać a nie pomóc( nie wszyscy oczywiście) jedno na drugie najeżdza.... po co to wszystko?

Gość Agnieszkaaaa19
napisal ze nie przyjedzie bo wczoraj duzo wypil i nie nadaje sie do zycia... napisalam ze na impreze pewnie pojdzie, a on ze nie, ze nie wychodzi nawet z domu. :( no ciekawa jestem, czy tak bedzie siedzial w domu, on nie lubi siedziec w domu, nawet jak chory byl to go ciagnelo do ludzi.... nie chcial lezec w lozku :(

tez gdzieś wyjdz. Jestem w zwiazku, w którym godziny na imprezy i razem i osobno, napewno macie wspołlych znajomych, ale też i swoich. Pomyśl , czy nie przeszkadzałoby Ci to, ze ciagle, wszędzie chodzicie razem ( nie teraz, nie za miesiąc, za 6? ) przecież takei wyjście i poimprezowanie ze swoimi znajomymi też jest potrzebne.

Gość Agnieszkaaaa19
przeciez nie siedze calymi dniami w domu... nie o to tutaj chodzi....

Gość Agnieszkaaaa19
a po co faceci gdzie jestes? :( prosze pomoz mi... napisal ze nie przyjedzie... nie wiem co o tym myslec.... napisalam mu smsa: jesli nie chcesz do mnie przyjezdzac to poprostu powiedz a on odpisal ze nie jest tak... mam dac sobie z nim spokoj? czuje ze jednak jemu na mnie nie zalezy... albo moze ja za bardzo wyolbrzymiam, przeciez nie jestesmy para to czym ja sie przejmuje? chyba przesadzam... nie bede juz pierwsza do niego pisala... nie musze, tak naprawde nic nas nie laczy... niech on sie postara choc troszke jesli mu zalezy... :( nie wierze w to ze on bedzie siedzial dzisiaj w domu. :( napewno pojdzie na ta impreze :(

Gość nie chce mi sie czytac
całości bo sam temat jest jak dla mnie chory!!!! bez względu na to czy t twój facet czy znajomy to chyba ma rawo wyjsc gdzies bez ciebie nie? ma pytac o pozwolenie? uwazam ze zachowałas sie jak gówniara i na jego miejscu bym cie olała i nigdy więcej nie przyjechala! strzelasz fochy o to, ze facet chce isc na impreze ze znajmoymi? chyba do tych 19 lat jeszcze ci conajmniej 5 brakuje!!! bo tak zachowują sie 13 latki!!!