Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mosciu

Z jakim towarzystwem siedzicie teraz w biurze/uniwerku ?

Polecane posty

Kolo mnie siedzi jedna szperna, zlosliwa suka- znacie to uczucie, gdy np zobaczycie jakis wypadek samochodowy, szybko odwracacie spojrzenie, ale po chwili czujecie, ze po prostu musicie spojrzec jeszcze raz w miejsce katastrofy? No to ona ma taka twarz. W dodatku jest zlym, zawistnym czlowiekem. Druga siedzi za mna i jest za stara, zebym sobie popatrzal na jej tylek. I tak siedze w tym biurze i kombinuje, co by tu zdzialac :D

Najlepsze jest to, ze ona siedzi doslownie kolo mnie, cos tam szwargoli, a ja wlasnie po niej jade ;)

Napiszcie cos, ja skocze na kawe i fajke- w tym pojebanym biurze nawet jarac nie wolno, banda baranow.

Gość słowo prawdy
może zacznij pracować zamiast się opierdalać i gapić na dupy

WRazem ze mna siedzi zona szefa, w sumie spoko babka, ale jak szef przyjdzie to bleeeee:O Byle do 15nastej:)

Gość ENI35
życie jest zaskakujące........ciągle pod górkę, nawet w pracy......DO ROBOTY........

Gość a ja w biurze
siedzez tym czymś ....................matko......nie ma takich słow co by ją określiły..........na pierwsze imię ma......plotkara

Wrocilem z fajeczki i kawy, dzisiaj jest taki dzien, ze nic mi sie nie chce- rzne glupa, udaje ze sie koncentruje przed monitorem, tymczasem pisze na tym forum...rany, bede tu kwitl do 19 tej pewnie :/

Tak procentualnie wyliaczajac, ilu z waszych firmowych kompanow jest w porzo, a ilu to wstretne lizusy, albo dupki? Czasem odnosze wrazenie, ze wpadlem po szyje miedzy idiotow

Gość kjuj
a może i ciebie patrząc z boku można nazwać lizusem albo plotkarzem albo dupkiem?:D wrzuć na luz weekend się zbliża;)

No więc ze mna siedzi tata.De facto również mój szef ;) Z tym,że naje.. się wczoraj jak dziki wąż z moim przyszłym teściem i coś mi tu biadoli i usypia, a mnie cos trafia,że wszystko muszę robić sama. Tak więc daje upust emocjom siedząc na kafe i czekam na dalszy rozwój wypadków ;]

hej Mościu, u mnie tzw. firma z tradycjami - tzn, że niektóre osoby pracują tu -naście lat, więc już swój wiek mają, swoje zachcianki, znają się na wszytskim itd... Kiedyś się pracowało w korporacji to wszyscy młodzi, ambitni, imprezowi, większość tylko patrzyła jak tu się nie narobić w firmie hehe :)) fajnie było

U mnie atmosfera w pracy jest ok dopóki szefa nie ma, jak tylko przekroczy próg to od razu robi się nerwowo:O

Fakt faktem, ze to co tu teraz robie, nie mozna nazwac inaczej niz plotkowaniem :D Co do weekendu- mozecie mi wierzyc- licze godziny. Jeszcze 10 minut i lece na nastepna kawe i fajke :D Trzeba robic tak ,by sie nie narobic, a wygladalo na totalny stres, przepracowanie oraz koncentracje :P Nie uwazacie, ze taka praca od 8- open end albo do 17 tej to nowoczesna forma niewolnictwa? No bo kto by pracowal, gdyby mial kasy jak lodu...

niewolnictwa? no w pewnym sensie tak. tyle, ze masz na tyle wolną wolę, że możesz się zerwać z biura kiedy chcesz, kiedy Ci nie odpowiada, kiedy zwariujesz tak bardzo, żeby rzucić robotę :) Nikt Cię nie trzyma na siłe - w tym sensie nie jest to niewolnictwo :)

Gość kkarroolliinnkka
a ja mam bardzo miłe towarzystwo i jestem zadowolona , inaczej bym odeszła

Gość hmmmmmmnmnm
na wprost mnie siedzi kolega, z którym nie dawno doszło do dwuznacznej sytuacji i który jakiś tydzień temu zaproponował mi luźne spotkania, ja odmówiłam bo nie chcę być tą drugą I on się tak zaparł, że się nie odzywa wogóle i udaje takiego maczo, a wyżej sra niż dupe ma koło mnie siedzi drugi kolega, spooko gość, jakieś 12 lat starszy, ale naparwdę fajny. i ja, siedzimy w pokoju z 3:)

U mnie 3 pracowniczki, 2 szefow- z czego jednej nie lubie w ogole- chciala mnie udupic, suka podla, tymczasem jeszcze sama sie pograzyla. Jak to Einstein powiedzial- uniwersum i glupota ludzka nie znaja granic, jednak odnosnie tego pierwszego nie jestem do konca pewien. Starsza babka- pracowniczka jest bardzo mila, ale kurde no, zawiesilbym oko na jakiejs fajnej, okraglej pupci :( Ide na kawe :P

u mnie jedyne fajne chłopaki siedzą na innym piętrze :( ale może to i lepiej... tak cały dzień być pod wrażeniem to chyba za dużo :)

wirowka, widze ze tez "ciezko" pracujesz haha :) Ja od maja zmieniam prace, dlatego klade generalnie laske na obecna- musze jednak uwazac, bo ostatnio przylapalem sie na tym, ze mowie tym, ktorych nie lubie, co o nich mysle, rowniez przelozonym- co moze ich naprowadzic na pomysl, ze z mojego punktu widzenia jest pozamiatane, a chce, by moje wypowiedzenie bylo spora niespodzianka w team-ie :D Wiem, wiem, jestem zlosliwy, no ale coz- jak ty jemu, tak on tobie...

no cóż - jaka płaca taka praca, nie? a wypowiedzenie-niespodzianka to najlepsza satysfakcja dla człowieka, więc nie schrzań tego!!!

spokojna glowa, dwie osoby z grupy wiedza, ze mam namiary na nowa prace, ale nikt nie wie o tym, ze robie wypad. 17 tego jeszcze jedna rozmowa kwalifikacyjna, tym razem to ja bede stawiac warunki :D fajnie tak sobie pojsc na rozmowe / assessment center na zupelnym luzie :D

no znam temat, znam. Kiedyś jak tak "na luzie" wywaliłam gościowi swoje oczekiwania finansowe to pierwszy raz widziałam jak ktoś na żywo zakrztusił się tak, jak w taniej amerykańskiej komedii :) Poprostu byłam zadowolona z pracy i do przejścia mogło mnie zachęcić jedynie duuuużo więcej. Jak dla tego Pana - ZA duzo :)

Ciesze sie na ta romozwe, bo jesli zaoferuje mi jakis smieszny pieniadz, to po prostu sie go spytam, czy upadl na glowe :D Z tym zakrztuszeniem musze sobie zapamietac, powiem mu, ile chce, jak bedzie saczyl kawe :D

no nieeee, z kawą to niebezpieczne. Chyba, że założysz gogle. Czy pojawienie się na rozmowie w goglach mogłoby ew. byc usprawiedliwione profilem stanowiska o które się będziesz ubiegał? :)

eeeeeeeeee nie, nie jestem spawaczem :D Tak sobie mysle, ze chyba niebawem czas na chorobowe, co ty na to ? Musze przeciez przyjsc wypoczety do nowej firmy, pelen wigoru...