Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hieronim8493

jak to zakonczyc???

Polecane posty

Gość hieronim8493

niestety stalo sie to czego sie obawialem. zauroczylem sie w przyjaciolce, ktore znam bardzo dlugo. kiedy ja poznalem byla z kims a zpozniej wyjechala za granice gdzie jest sama. mielismy w przeciagu ostatnich pol roku /zwlasza przed swietami/ bardzo dobry kontakt. odwiedzila mnie spedzilimsy wspanialy czas, byl nawet sex itd. gdyby nie okolicznosci byli bysmy razem. nie chce sie pograzac, bo i tak juz nie moge przestac o niej myslec, nigdy nie bedziemy razem, wiec, doszedlem do wniosku, ze lepiej zerwe kontakt, chociaz strasznie mi przykro z tego powodu a ona jest wspaniaala osoba. ostatnio powiedziala mi, ze umawia sie na randki. nie chce juz byc sama. co mnie zabolalo, ale nie mam do niej pretensji. jak powinienem postapic? dobrze robie? pytam, bo jak sie dziala pod wplywem emocji to nie zawsze madrze.

Gość hieronim8493
no i jak sie zachowac

dobrze, bo wpadniesz po uszy a po co marnowac czas i zycie. krótka piłka, ostre ciecie i zacisk zebów. Trzymaj sie:)

Gość o ja pier
porozmawiaj z nią szczerze, powiedz prawdę, ze po tym wszsytkim nawet przyjażń z nia wykańcza Cie psychicznie i ze bedzie lepiej jeślizerwiecie kontakt, bądż facetem z jajam! tylko bez emocji...

Gość porozmawiaj z nia
sprobuj:-)

Nie może przestać o niej myśleć i ma to zrobić bez emocji. Hmm.. życzę powodzenia.

Gość o ja pier
powodzenie mu sie przyda facet ma zacisnąć pośladki i spokojnym stonowanym głosem powiedzieć w czym rzecz choćby bardzo bolało, prawdziwy facet nie da po sobie tego poznac

Gość wybredna==
a dlaczego nie mozesz do niej pojechac i byc z nia?powiedziec jej wszystko i tyle

Gość kokssięsamniewciągnie
WYJEB JEJ Z BANI

Gość hieronim8493
dlatego, ze mam studia do skonczenia

Gość porozmawiaj z nia
jaki to problem?

Gość wixa
PIE*DOLNIJ Z LACZKA I POPRAW Z KOPYTA