niebieska chmurka 0 Napisano Marzec 13, 2010 "Władcy Pierścieni" i "Wiedźmina" :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przegralam Zycie.... Napisano Marzec 15, 2010 Stephena Kinga- wszystkie jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AR Rulez 0 Napisano Marzec 16, 2010 Polecam sagę George'a RR Martina Pieśń lodu i ognia. Pierwszy tom o tytule Gra o tron. Wciąga jak nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziarek_84 0 Napisano Marzec 16, 2010 "Jaką książkę polecacie na prezent dla fana "Władcy Pierścieni" i "Wiedźmina" " "Władcę pierścieni" i "Wiedźmina" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izu$ Napisano Marzec 16, 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Diuna_%28powie%C5%9B%C4%87%29 Osobiscie nie czytalam, ale slyszalam, ze te Diuny sa bardzo fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blas Napisano Marzec 16, 2010 Kroniki Smoczej Lancy http://pl.wikipedia.org/wiki/Smocza_Lanca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość japsio Napisano Marzec 23, 2010 Polecam "Porady na zdrady" Popowskiego i Koniecznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Marzec 23, 2010 "Polecam sagę George'a RR Martina Pieśń lodu i ognia. Pierwszy tom o tytule Gra o tron. Wciąga jak nie wiem co" Dobre, dobre są, ale saga niedokończona:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fikimikizameryki Napisano Marzec 23, 2010 No takiej sagi wielkiej to bym na prezent nie polecała... Może coś Neila Gaimana -"nigdziebądź" albo "Amerykańscy Bogowie". Też jestem fanką władcy i wiedźmina i Gaiman tu podchodzi. Albo coś Pratchetta? Jeśli King to "Talizman" albo "Czarny dom" - to takie bardziej fantastyczne niż horrory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panic Napisano Marzec 26, 2010 skoro jest fanem fantastyki, to na pewno książki Pratchetta mu się spodobają, moim zdaniem najlepsze są te z serii 'Świast Dysku'..polecam Morta i Czarodzicielstwo..na bank mu się spodobają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AR Rulez 0 Napisano Marzec 30, 2010 "Dobre, dobre są, ale saga niedokończona" Masz rację Persymona, ale mam nadzieję, że się chłop w końcu zabierze do roboty i dopisze resztę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zamazana Ciocia Napisano Marzec 30, 2010 Poszukaj w tych nowościach: http://tnijurl.com/311458e0f1ce/ Miłych Świąt....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Marzec 30, 2010 AR Rulez, ja też mam nadzieję, ale ciągle przesuwają datę premiery :/ A Pratchetta to chyba już każdy przeczytał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranovva 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 zdecydowanie polecam grę o tron! na bazie tej książki powstał nawet serial! widziałam dziś premierowy prolog na HBO, zapowiada się niesamowicie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Exemplum PP Napisano Kwiecień 5, 2011 Proponuję coś nietypowego z tej dziedziny: http://tnijurl.com/3b2ec99919c0/ będzie bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam wszystkie S. KINGA Napisano Kwiecień 5, 2011 oraz"Marina" Carlosa Ruiza Zafona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opowieść Drizzta Napisano Kwiecień 5, 2011 Mój chłopak uwielba R.A. Salvatore Legenda Drizzta http://www.lideria.pl/Legenda-Drizzta-Ksiega-1-Ojczyzna-R-A-Salvatore/sklep/opis?nr=83874 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awsdrftgyhjawsedrftgyhuj Napisano Kwiecień 5, 2011 jakas ksiazke ze zartami bardzo durnymi http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emokiller 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Fajny jest "Czaropis" Blake Charltona, nietypowa powieść fantasy, ciekawie rozwiązano kwestię rzucania czarów, magowie je piszą na rękach jako runy. A główna postać jest "dyslektykiem magii" czyli kakografem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranovva 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 pozwolę sobie jeszcze raz polecić pierwszy tom sagi Martina, w Internecie wciąż można obejrzeć prolog serialu (na stronach telewizji hbo), a w poniedziałek pierwszy premierowy odcinek, także jeśli obejrzycie w TV, będziecie wiedzieć dokładnie co to za książka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranovva 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 miałam ostatnio przyjemność obejrzenia pierwszego odcinka Gry o tron- film jest niesamowity- wprost kipi kasą- te wszystkie piękne lokalizacje, bronie, efekty- to niesamowite zobaczyć, co ktoś spisał na karatach książki- a to dopiero pierwszy tom. możesz sprezentować tę część a zakup kolejnych należeć będzie już do zainteresowanego- polecam i film i książkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabrysiasia Napisano Maj 1, 2011 czy mogłabyś mi napisać, jakie wydanie gry o tron najlepiej kupić? zaczęłam oglądać serial w TV i niezmiernie mi się spodobał ten świat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranovva 0 Napisano Maj 1, 2011 z tego co wyczytałam ostatnio w necie książka została wydana na nowo w serialowej oprawie (może okazać się niezłą gratką), a jeśli Twój angielski jest dobry, może skusisz się na coś w oryginalne? jutro sprawdzę czy w hbo, przy okazji trzeciego odcinka można wyłączyć lektora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atoh Napisano Październik 27, 2011 Polecam mało znanego u nas Stevena Brusta i jego serię o przygodach Vlada Taltosa. Na polski przetłumaczono 5 pierwszych części. Każda jest w miarę samodzielną historią. Dobrze zacząć od pierwszej, czyli Jhereg'a, chociaż chronologia w serii nie jest zachowana, a następny tom może być umiejscowiony w czasie poprzedzającym wydarzenia z poprzedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabarz Marian 0 Napisano Październik 27, 2011 fan fantasy na pewno nie pogardzi serią o "Czarna kompania" Glena Cooka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabarz Marian 0 Napisano Październik 27, 2011 serią "Czarna kompania" miało być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2019 Mnie akurat okładka zainteresowała „Cisza przed burzą” Joanna Stańczyk, przeczytałam kilka recenzji, kupiłam na próbę i na pewno zapoluję na kolejne tomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukikuki Napisano Styczeń 22, 2019 Jak fan Wiedźmina, to może przypaść mu do gustu powieść Uczeń Nekromanty - https://zaczytani.pl/ksiazka/uczen_nekromanty,druk już niedługo wyjdzie albo nawet wyszła, zapowiada się bardzo mrocznie i epicko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach