Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_cebulka

Co się dzieje z moim Creativem? Ktos tak miał? Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość zielona_cebulka

moi drodzy, mam nadzieje, ze będziecie umieli mi pomóc. otóz mam Creativa Mozaic EZ 100 8 GB. przez dwa miesiące było wszystko ok. po kupnie podpięłam ją do kompa, zainstalowały sie sterowniki (czy coś tam:P) jednak kilka dni temu pod podłączeniu jej do kompa pojawiło mi sie na wyświetlaczu, ze wymaga formatowania. klikałam wiec na formatuj, ale to nic nie dało, po prostu nie chciała sie sformatować, nic się nie działo. przestała odpowiadać wiec ją zresetowałam tak jak było napisane w instrukcji. i od tej pory po włączeniu od razu sie wyłącza, a po podłączeniu do kompa pojawia sie napis "scanning disk..." i tak od kilku dni... co mam robić? iść do sklepu opowiedzieć wszystko i żądać naprawy/wymiany... nie da sie tego samemu naprawić?

Gość on umarl
nic nie zrobisz :(

Gość zielona_cebulka
czyli muszę ją wymienić? oddać do naprawy? ona ma dwa miesiące dopiero... zawsze myślałam, ze Creativ to dobra firma...:(

Gość niestety bylas w bledzie
:( taka sama chinszczyzna jak i trek, czy inne szajsy.

Gość zielona_cebulka
czyli co, kaplica? a wymienią mi ją? mam żądać wymiany czy zwrotu kasy i kupić inną? miał ktoś podobna sytuację?

Gość dhndgjndgj
a kto ci polecia takie badziew jak creative nie mogłęs kupic jakiegos philipsa, sony, irivera , samsunga czy nawet polska vedie?

Gość zielona_cebulka
to mam żądać zwrotu kasy i kupic inną? ale jaką?

Gość zielona_cebulka
znam osoby, które maja creativa i nigdy nie formatowali i używaja ich już 2 lata, tak samo Grundig.... pojadę do tego sklepu i dowiem się czy mi ją wymienią czy zwrócą kasę, chociaż pewnie będą chcieli wymienic niż kase zwracać;)dobrze, że ma tylko 2 msc więc gwarancja obowiązuje a jaki sprzęt byscie polecali? wklejalcie linki czy lepsza jest bateria wbudowana czy nie? doradźcie cos, bo ja sie nie znam za bardzo na takich rzeczach

Gość zielona_cebulka
ktoś ma jeszcze jakies pomysły??

Gość zielona_cebulka
podnoszę

Gość ale nie ma co podnosić
Idziesz oddajesz na gwarancje, czekasz miesiąc na nowe urzadzenie bo starego nikt nie bedzie naprawial i tyle :classic_cool:

Gość zielona_cebulka
a czy oni na gwarancji odkryjom że mam ściagne nie legealne pliki z internetu czy lepiej je usunac przed oddaniem sie ?

Gość zielona_cebulka
a można żadać zwrotu kasy? podobno dopiero po 3 oddaniu do naprawy można tego żądać... uwielbiam caffe podszywy:)