Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkakukulka

czy tak uprawia seks doswiadczony facet?

Polecane posty

Gość sekpertyrka
Na pytanie jakie zadałaś na początku obawiam się, że nie znajdziesz odpowiedzi. Ani tu, a już z pewnością nie od głównego zainteresowanego. On przedstawił swoją wersję i będzie ją teraz bronił z uporem godnym lepszej sprawy - a mianowicie obroną swojej męskiej dumy. I właśnie ta męska duma będzie głównym powodem dla którego chce potraktować Cię tak jak się sam Tobie przedstawił. W najlepszym wypadku zniknie bez słowa, dalej wierząc w swoją wersję zdarzeń. Ja bym się dalej nie zastanawiała nad tym. I tak wiesz to co najistotniejsze.

Gość kulkakukulka
wychowywałas sie moja droga w rynsztoku:)? gdzie sie takiej pieknej polszczyzny nauczylas:) zero argumentów a zamiast tego wyzwiska...nie popisałas sie moja droga:) narazie to tylko robisz z siebie posmiewisko:)

Gość kulkakukulka
sekpertyrka masz racje:)

Gość sekpertyrka
Uważam, że wysłuchać warto wszystkich stron. To nie jest tak jak napisałaś, że tylko kobiety Cię będą wyzywać za coś takiego. Takie podejście jakie prezentuje tu Alicja z krainy baśni, to nie bajka, to rzeczywistość. I takie jest podejście nie tylko wielu kobiet, ale też wieeeeellllllu mężczyzn. Z tym trzeba się liczyć... i żyć po swojemu.

Gość Facet X
Widzę że dyskusja się rozkręciła Jak się można było spodziewać Pojawili się tacy którzy pojechali po kulcekukulce Ale ten topik chyba nie miał oceniać tej przygody pod kątem moralności Pytanie było dosyć proste i jasno sformułowane. Ale oczywiście niektórych to przerosło i musieli pogrozić kulcekukulce palcem JAKIE TO TYPOWE!

Gość JAKIE TO TYPOWE!
Każdy wypowiadający się publicznie a zwłaszcza na forum internetowym musi liczyć się z tym, że jego wypowiedź zostanie publicznie oceniona przez innych. Amen.

kulkakukulka Nie da się rozgraniczyć całkowicie... Możesz mieć taką naturę że ci faceci przypadają do gustu.... A co do łatwości podchodzenia to jednak kobieta w sexie "więcej daje" niż facet. Określenie że kobieta się "oddaje" nie wzięło się znikąd i wiele w sobie niesie... Facet X Ale twoje wypowiedzi też są TAKIE TYPOWE i jak już krzyczysz to po co ten wykrzyknie ;)

JAKIE TO TYPOWE! Ale po co obrażać kogoś z powodu jego decyzji i wyborów życiowych? Co innego na podstawie durnych i nielogicznych wypowiedzi wtedy można sobie poużywać...

Gość JAKIE TO TYPOWE!
Nie mówię, że to dobrze - po prostu tak już jest i trzeba mieć tego świadomość.

Gość Facet X
Masz racje że określenie że „kobieta się oddaje ma w sobie coś Jest to już zakodowane w naszej kulturze i tak pozostanie. według mnie kulkakukulka nie zasługuje na potępienie. Ale ja akurat mam wiele więcej na sumieniu i nie mi ją oceniać.

Gość Trójkącikkkk
Najlepiej jest oceniac innych,a nigdy nie wiadomo co was czeka:P Kulka skoro facet nie spełnia twoich oczekiwań ,a umawialiście się na seks,no to wybacz;) ty z tego seksu nic nie masz,więc nie taka była umowa;)

Gość jurny jurek z wawy
właśnie - podaj go do sądu za niedotrzymanie umowy :)

Gość Trójkącikkkk
haha nie to miałam na myśli mozemy sobie wybierać partnerów nie trzeba być z kimś kto nam nie odpowiada

Gość jurny jurek z wawy
Zmieniać, zmieniać aż trafimy na właściwego...

Gość Trójkącikkk
nie mówie żeby dawać dooopy na lewo i prawo ale czasem od poczatku nam ktoś nie odpowiada więc nie wiem po co w to brnąc i marnować czas:)

Facet X "Jest to już zakodowane w naszej kulturze i tak pozostanie." Nie w kulturze a w psychice Dla kobiety sex niesie w wiele większe konsekwencje i nie tylko ciążę mam na myśli.

Gość sdcdsc
jak ty taka stara picza jesteś co wiecej huji w piździe miała niż ja klusek zjadłem to nie dziwne że się chłopaczyna zajechał przy tobie

Gość jovxxx
no to trafiłaś amanta, mój 41 lat i pięć zainteresowanych by zaspokoił, a takich lovelasów "integracyjnych" , kolega z pracy....wiocha i nie warto ,pozdro marta

Gość stanisław z warszawy
wow! nic nie zrozumiałem :(

Gość kulkakukulka
podnosze:) bo Ciekawa rozmowa:) wiem, ze faceci tez oceniaja:) i maja prawo ale oni zazwyczaj swoje wypowiedzi popieraja na spokojnie argumentami a niewyzywaja odrazu i bez zastanowienia od KURW nie podajac zadnych innych argumentów tak jak to zrobily kolezanki wyzej:) to jest taka mała roznica i wlasnie dlatego tak cenie facetow:) \ a co do mojego no coz w seksie nie wyszlo ..chociaz pierwszy raz nie byl taki zly wbrew pozorom bo wtedy fakt zaspokoil mnie paluszkami:D pozatym tak jak mowilam swietnie mis ie z nim gada:)no ale nie o to przeciez chodzilo:)

nikt nie jest perfekcyjny Widocznie ma problemy z utrzymaniem wytrysku ,dlatego jest fajny w innych sytuacjach i tym kobiety bierze. Ilość kobiet świadczy o tym ze żadna nie wytrzymuje się z nim długo ,bo seks jest ważny i spełnienie z jednym facetem też

Gość kulkakukulka
nie nie nie on mowie, ze to on nie chce kobiety na stale ze jest kobieeciarzem lubi kobiety i dlatego mial ich tyle:) a ja sie poprostu zastanawialam czy on cos zbytnio nie koloryzuje:)

Gość praktyk i ekspert
Koloryzuje z całą pewnością, podawane liczby trzeba podzielić kilka razy. Poza tym chyba tak naprawdę nie wierzy w swoje (nikłe) umiejętności seksualne i maskując to nonszalancją i pozorną pewnością siebie ucieka szukać kolejnej naiwnej.

Gość kulkakukulka
no moze i jestem nawina....tylko nnie rozumiem po co on tak sciemnial:) ogolnie jest fanym facetem widac ze pewnym siebie i bez tego tez bym sie znim przespala:)

Gość kulkakukulka
odezwal sie

no i...? czytam.czytam i prosze...jak to facet moze na scieme i sprint zakręcić dziewczyne:)

Gość kulkakukulka
na sprint to chyba nie zakrecil;) na sprincie sie wydało wszystko;) ja wiem czy na scieme? na scieme chyba tez nie koniecznie bo najerowac konkretnie zaczal jak juz bylo wiadomoze sie przespimy:) oczywiscie mi napisał ze cały weekend "ruchał" sie z jakas panna:) prawda to czy nie prawda nie wiem:)

Gość Facet X
kulkakukulka

Gość Facet X
Jakieś zmiany?