Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe bardzo :P

DLA DZIEWCZYN - Całowałaś się kiedyś z koleżanką/przyjaciółką ??

Polecane posty

Gość Ciekawe bardzo :P

Witam :) Jak w temacie ? Ja np jak miałam 14 lat , to się całowałam z języczkiem z przyjaciółką .. Było fajnie :P Ale jak to jest się całować z chłopakiem ?? Ja jestem nieśmiała i nie wiem jak zagadać do chłopaka .. A mam już kilku na oku :P A wasze doświadczenia ?? Całowałyście się z przyjaciółką ??

Gość blackpearl20
Nie... grzech sodomski jest karany śmiercią...

Gość dsf
nie, ale baaaaardzo bym chciała. Anyone?

Gość kishka86
Ooooj wiele razy, z wieloma dziewczynami ;) Zazwyczaj po paru piwkach :)

Gość blackpearl20
nie ma to jak w wieku 14 lat uczyć się zachowań homoseksualnych...

Gość jakie lesby????
takie lessby was kręca wiec nie sciemniajcie tutaj!! patologia,to ocenianie innych w myśl zasady "bo ja tak nie robie"

Gość blackpearl20
heh robię tego bo mnie nie kręcą.... proste...

Gość blackpearl20
nie robię tego, bo mnie nie kręcą* pomyłeczka była wyżej.

Kiedy ja mialm 14 lat to czegos takiego nie bylo... Świat zwariował

Gość jaaaa też
całowałam sie z kobietą 2 razy w życiu. Było miło ale wole facetów :)

Gość a ja całowałam się
też raz kiedyś na imprezie z koleżanką. Niby dla jaj.. ale.. MIała cudownie miękkie i delikatne usta, z żadnym facetem tak się nie pocałujesz. Fajne doświadczenie:)))

oj, dużo razy. Dziewczyna jest w tym o wiele lepsza niż chłopak. I, co najwazniejsze, nie zaczyna cię obmacywać po 5 sek.calowania!

Gość Jajaja.
Tak, z moja najlepsza przyjaciolka- bylam mocno wstawiona. Nie zaluje tego ale nie chce powtorki :D

Gość calowac
Kiedyś kilka razy calowalam sie z dziewczyna z języczkiemja calowalam a ona robiła i palcowke było super a później jej wylizalam minetke przez 10 minut

Gość Dashie
Nie, alee baaardzo chciałabym to przeżyć...Mam 14 lat. Niedługo jest moja 15-stka i bardzo bym chciała doświadczyć takiego uczucia. ;) Za 2 miesiące będę próbowała ;) ..Pozdro ;P

Gość tak,były zawody w całowaniu
i ja je wygrałam,bo najlepiej to robiłam:P nawet się okazało,ze lepiej od facetów moich koleżanek nie kręciło mnie to,ani nie podniecało,może w sumie dlatego,że paliły fajki i im jechało z ust,nigdy natomiast nie całowałam się z facetem palącym papierosy ,i to jednak dużo przyjemniejsze doznanie,szczególnie jak się kogoś kocha.

Gość gość
tak.kilka razy.i mam zamiar to powtorzyc.nieprawdopodobne to jest jakie to mile.lepiej jak z facetami.wlasciwie odkrylam prawdziwa siebie po tych pocalunkach i pieszczotach.zostawilam meza i chce zwiazac sie z kobieta.

Gość gość
Współczesne kobiety są biseksualne każda ma seks przygody z przyjaciółką.

Gość Gwiazdka z niebiosami
Ja tam bym mogła spróbować :)

Gość gość
Ja kiedyś to robiłam z najlepszą przyjaciólką tak dla jaj ,ale nie czułam podniecenia jak z facetem, miałam wtedy około 18 lat, a teraz 40+

Gość nawalona
ja mam 14 lat z najlepsza przyjaciolka po pijaku 2 razy (z jezyczkiem) do tego jestesmy obydwie bi a ona ma chlopaka , no i to bylo z 2 tyg temu i kiedys jak bylam mala bawilam siew dom z taka jedn ato ja bylam zona i sie calowaliśmy hahahahah wiem ze ale mialam 8 lat

Gość gość kawowy
o, taaaak :)

Gość gość
Jakby wam chlopak powiedzial, ze przylizal sie z przyjacielem to tez by wszystko bylo ok?

''Jakby wam chlopak powiedzial, ze przylizal sie z przyjacielem to tez by wszystko bylo ok?'' Mi by sie podobalo bardzo, ale ja mam dziwne zainteresowania. To znaczy podobaloby mi sie, o ile nie uzylby tego samego wyrazenia, bo nie lubie tak ordynarnego jezyka u facetow.

Gość Nazawsze
A ja m am 13 lat . Ostatnio byla nocka z moimi przykaciulkami jedna z nich od dawna mi sie podoba nie wiem dlaczego ale poprostu kreci mnie. Gdy juz sie kladlismy spac ona zaczela mnie calowac w policzel potem w usta tak delikatnia natomiast po nwm ... 10 selundach zaczelam delikatnie przygryzac jej warge . Po krotkim czasie wsadzila mi jezyczek a ja odwzajemnilam to bylo takie slodkie i nadal mam nadzieje ze na nastepnej nocce to sie powtorzy .... I po tym doznaniu stwierdzilam ze jestem Biseksualna