Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara24242

SEKS Z 47LATKIEM-prosze o odp

Polecane posty

Gość tamara24242

Mam 47letniego meża,ja mam 24 lata. Nasze zycie seksualne jest dosyc udane,tzn.on doskonale wie jak mnie zadowolić,gdy sie kochamy-mysli przede wszytskim o mojej przyjemnosci.Potrafimy sie kochac nawet 4 godziny(z przerwami),ale jest taki problem,ze mu szybko opada,po prostu w trakcie seksu czasem jego penis staje sie miekki. Wtedy najczesciej potrzebuje troche czasu by znow ial wzwod,musze,ze tak powiem sie mocno starac zeby byl twardy.Ale to nie jest tak,ze w ogole mu nie staje czy cos.Wystraczy,ze tylko zaczniemy sie calowac i przytulac,a juz jest twardy,tylko,ze potem w czasie sesku opada.Natomiast gdy np mam okres i uprawiamy tylko petting to ma erekcje bez przerwy i długo (normalnie,tak jak powinno byc).Dodam,ze jestem atrakcyjna i go podniecam.Zastanawiam sie wiec czy to wszytsko jest spowodowane jego wiekiem?Nie chce zeby czul sie jakos głupio przede mna.Jesli sie mu taka wpadka przytrafi,to od razu mnie przeprasza itd.Jak rozgrzac faceta w tym wieku,jesli przytrafia sie mu taka wpadka?Prosze o powazne odp:)

Gość donieck tsłuck
wizyta u dobrego specjalisty,,a Ty dziecko do psychiartyka bez skierowania :)

Gość erythu7uy7j7yjjju
zastanaiwm sie co ktoś chciał przez ten bełkot dać komus do zrozumienia ?????????????????

Gość tamara24242
Prosiłam o powazne odpowiedzi

Gość edek z mielca
a w czym jest problem , bo nie doczytałem :D w zwodzie

Gość Bella Ciekawa
Edek szykuj się na jutro do koscioła, a nie po topicach sie szwędasz;))

Gość tamara24242
Napisałam przeciez w czym.Chodzi o to,ze czesto w trakcie seksu mu opada.I zastanawiam sie czy to normalne w tym wieku czy jest jakas inan przyczyna?Natomiast jak uprawiamy petting(długo) to nie ma z tym problemow.

Gość 3ertyhujikl
57 latek nie ma takich problemów ,wiec pomysl

Gość 3ertyhujikl
oj mąż musi chyba dosiąść młodszą :D, a problemy znikną

Gość a może jest chory
no tak

Gość tamara24242
Ale wy jestescie...jak widac nie warto tu zasiegac rad;]

Gość bghyt
nienormalne to kochana jest to, ze 24 latka wychodzi za starego dziada przyznaj sie, duzo ma kasy?

Gość tamara24242
Moze dla Ciebie to nienormalne.Jesli se kocha to wiek nie ma znaczenia.Biedy ie jest,ale super bogaty tez nie.Ja pracuje,wiec na swoje potrzeby zarabiam. Dodam tez(bo pewnie zaraz sie takie komentarze pojawia),ze nie zostawil dla mnie zony.Jest wdowcem.

Gość bghyt
kocha blaa blaa blaa stary dziad posuwa sobie mloda doope to pewnie ze chetnie sie ochajtal, ale ty? co z tego masz skoro on nie jest bardzo bogaty? zycie sobie zmarnowalas, za 10 lat ty bedziesz miec 34 i ogromne potrzeby seksualne i gdy inne normalne kobiety beda wyprawiac dzikie harce z mezami w lozku, ty swojemu bedziesz pampersy zmieniac!

Gość sdftyuioiufdxcdfghjk
dzisiaj to nie ma żadnej róznicy czy wdowiec , rozwodnik ksiadz czy zakonnica,taka moda i juz każdy z każdym , dla niektórzych jesli nie idziesz za modą to potrafią czasmi wysmiać żeś staromodny

Gość zielona wiosna leśna
spotykam się z 55 latkiem w między czasie problemy z erekcją.... przeczekałam jest O.K ale problem tkwi gdzie indziej:( niezaspokaja mnie emocjonalnie, żle mi w tym związku... zero telefonów zero rozmów ostatnio mniej pisze od spotkania do spotkania raz na tydzień:( tak, źle mi jest, bo nie czuję się jak kiedyś, nie czuje się już kobietą traktuje mnie jak kogoś na zawołanie:( głupia ta miłość jest skończe z tym... facet za pewnie się czuję nie pozwole by mnie tak traktował miłość -miłością.... ale szacunek do samej siebie trzeba mieć a On jest przekonany sam w sobie, że wszystkie kobiety na niego lecą... aż żal mi czas się wycofać z tego i zachować resztki godności czasmi nienawidzę sama siebie że pozwalam sobą aż tak manipulować potrzeba mi siły by to skończyć to chore jest

Gość to mnie szlak trafia gg
jak słyszę ::: ""zycie sobie zmarnowalas, za 10 lat ty bedziesz miec 34 i ogromne potrzeby seksualne i gdy inne normalne kobiety beda wyprawiac dzikie harce z mezami w lozku, ty swojemu bedziesz pampersy zmieniac!"" Ty zazdrośniku jeden!

Gość wspolczuje ze musisz
zadawac sie z takim starym

Gość tamara24242
Co ja z tego mam?Milosc:) Jesli tego nie rozumiesz-Twoj problem.Nie rozumiem jak ktos moze oceniac nawet nas nie znajac.Tak,on ozenil sie ze mna dla ruchania młodego ciała.Jesli tak piszesz to pewnie tak jest;].Co do kasy to na jej brak nie narzekam.A tak wracaja cdo temu to moze w koncu ktos powaznie odpowie???

Gość bghyt
buahahahhaha po pierwsze to szlag a nie szlak, a po drugie czego ja jej niby mam zazdroscic? fuj! w zyciu bym nie tknela takiego starego dziada!

Gość wsertyuiop;lkjh
uuppss wnioskuję że żyjecia w relacji sex-spotkania wiec w czym masz problem? Nie rozumiem ..takich kobiet! Jak możesz? Co innego jesli zaiskrzy i trwa , tutaj sex jest również ważny, ale nie najważniejszy

Gość bghyt
a nie zazdroscisz moze zoneczce lapickiego, co? jak ma kase to logiczne wszystko, a powaznie to kpisz czy o droge pytasz? to dziadek! bedzie juz gorzej, jego mozliwosci seksualne spadaja na leb na szyje! myslalas ze bedzie jurny jak 20 latek? omg, jaka ona glupia

Gość tamara24242
wsertyuiop;lkjh dobrze sie czujesz?jakies sex-spotkania?on jest moim mezem.

no właśnie:) mi też żal jest, że taka głupia jestem nie zabiega o mnie i wogóle słabo stara się, wypaliłam się emocjonalnie mam 43 lata i nie narzekam na zainteresowanie innych mężczyzn źle się czuję w związku gdy to ja muszę zabiegać o względy nie dał mi nigdy kwiatów.... nawet nie złożył mi życzeń na dzień kobiet ale ja jestem głupia:(

Gość taa niedobra pupa
stary dziad posuwa sobie mloda doope to pewnie ze chetnie sie ochajtal, ale ty? co z tego masz skoro on nie jest bardzo bogaty? Che, che, widzisz autorko, lepiej by cię ocenili, jakbyś wyszła dla kasy :) Po prostu kafeteria :)

Gość dfghjkl;lkjhdfgh
ty cała tamaro!!! nie widzisz! ze pisze odo koleżanki "zielonej wiosny leśnej"" !!!!! chyba ze sama sie gubisz z tyloma nickami:D albo niezdrowa jesteś

Gość dfgtyhuikjhfghbn
cieszę sie ze ja mam przynajmniej prawdziwego meżczyznę

Gość bghyt
ma 24 lata i wyszla za 47 latka, oczywiste ze jest niezdrowa!! a do tego wyzej- nie mowie ze lepiej by ocenili, ale przynajmniej bylby to jakis jasny powod bo przeciez to takie czeste ze mlode laski wychodza za bogatych dziadkow ale skoro on nie ma mnostwa kasy to dlaczego? bo sie bala samotnosci? bo kolezanki juz zaobraczkowane to ona tez chciala? bo myslala ze nikt jej juz nie zechce? bo rodzinka dogadywala?

sorry:( niechcąco wtrąciłą się i namieszałam ale miałam na myśłi rózwnież wiek mężczyzny.... nie ma znaczenia znaczenie ma bliskość, wspólne emocje, wspólne wspomaganie się a nie tylko bzykanie (chociaż to też ważne) O.K. juz nie udzielam się ;) czas na zmiany... na wiosnę i tą w sercu też

Gość bghyt
mnie wystarczy jak zrobie pare lodow w disco moim kolegom bo som mlodzi a nie jakims dziadkom:(( ale robie to z milosci a nie dla kasy!!!!