Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarykot_22

Gdzie się podziali romantyczni mężczyźni ?

Polecane posty

dlaczego myślisz że to było do Ciebie skierowane? Napisałem poprostu swoją myśl, skierowaną do osób zainteresowanych pytaniem w temacie. Nie miałem zamiaru Cie atakować

na romantyzmie związku nie zbudujesz :) dla mnie to zawsze była najmniej ważna cecha męskiej osobowości :p

Gość Szarykot_22
bycie romantycznym sie nie opłaca bo facet romantyczny bedzie postrzegany jaki kumpel a nie kandydat na faceta. To zależy od dziewczyny. Moim zdaniem mężczyzna powinien jak najwięcej pokazywać się kobiecie ze swej wrażliwej strony, bo i tak już rzadko to robi. Może nie musi być od razu Werterem, ale też umieć zaintrygować kobietę.

Gość Szarykot_22
Przepraszam Ork, to było do osobnika Znajomy Ktoś, a nie do Ciebie.

Gość Szarykot_22
A dla mnie jednak ważna, bo coraz mniej widoczna.

czytam co tu piszecie i... mam 27 lat, miałem sporo dziewczyn i może 1 lub 2 zbajerowałem będąc miłym, uprzejmym, ciepłym, romantycznym facetem. Reszta "poszła" na chamskie zagrywki i arogancję :) Tak więc autorko albo należysz do niszy albo Twoje pragneinia nie idą w parze z chęciami.

Gość Szarykot_22
Nie sądzę, bo nie wymagam, żeby ktoś stał pod balkonem i szeptał czułe słówka, bo to jak dla mnie zniewieściałe. Natomiast fajnie byłoby, jak mężczyźni wykazywali się większym uczuciem. Kasprov, tak, jestem w niszy. A romantyków znam kilku, no i bardzo jestem zadowolona.

Gość Szarykot_22
Ogólnie niech zapraszają dziewczyny na ciekawsze randki i niech mają ciekawsze tematy do rozmowy, bo jak już pisałam, znam naprawdę nielicznych.

Gość dbk
"ciekawsze tematy do rozmowy" rozumiem ze ty jestes za nudna, zeby sama wymyslec temat? Czy moze jestes kolejna ksieżniczka, ktora uwaza, ze wszystko lezy po stronie faceta?

Gość przeciez pelno jest takich
zalicie im sie na chamow i prostakow ;)

Gość bghyt
widzisz kasparov......romantyzm to raczej zasluga szlachetnie urodzonych.....ty wyrywasz w chamski sposob bo twoj ojciec i dziad byl chamem!!! romantyzm przekazuje sie w genach.....

Gość Szarykot_22
Jasne, od razu księżniczka ! Ja osobiście umiem zaplanować swój czas lepiej niż niejedna osoba tutaj, i nie muszę was o tym przekonywać, więc nie mam sobie nic do zarzucenia. Co w tym złego, że pragnę fajnego, mądrego faceta ?

Gość Szarykot_22
Sama jestem osobą sentymentalną, wrażliwą, więc też z takim kimś czuję się najlepiej.

Gość Szarykot_22
Im człowiek bardziej romantyczny, tym większa szansa, że ciekawszy sposób spędzania wolnego czasu, tematy rozmów.

Gość a ja wma powiem tak
w zyciu nie zwróciłabym uwagi na jakiegos gbura, albo chama.. jakie kobiety, tacy mężczyźni. gdyby kobiety były z klasą to i męzczyźni byli by szarmanccy i romantyczni. ot co.

Gość Szarykot_22
Niestety na tym forum niepotrzebnie pytac o takie rzeczy. Od razu Cię biora za 15- letnią następczynię Julii, która ma nie wiem, jakie ma wymagania. A człowiek pisze o tym dlatego, że uważa, że nie podobają mu się chamskie sposoby podrywu stosowane przez niektórych facetów.

Gość zielona_fala
czytam czytam co za jałowa dyskusja każdy ma swoją rację ale prawda leży pośrodku

Gość ja nie jestem romantyczny
i dlatego kazda mi da doopy bo jak raz bede romantyczny a wczesniej bylem cham to laska jest zachwycona. panowie nigdy nie zaczynac od romantyzmu romantyzma dawkowac raz na rok Pozdrawiam :)

Romantyczne chopy to byly za moich czasow Na wojne sie szlo to i owo sie przezylo a teraz to nie chopy tylko sledzie hej ho Jak chce ktoro romantyka to do Torunia hop sasa bo tu uchowali sie tacy czysci chlopcy

Biorąc pod uwagę, że teraz każda kobieta już doświadczona, facet czuje sie jak idiota zgrywając nie wiadomo co. Romantyzm, jakoepoka, związany był z zupełnie inną moralnością niż teraz. Więc, czego się panny dziwicie. @bghyt "romantyzm to raczej zasluga szlachetnie urodzonych.....ty wyrywasz w chamski sposob bo twoj ojciec i dziad byl chamem!!! romantyzm przekazuje sie w genach....." Nawet dżentelmeni kurw w rękę nie całują. Może masz po prostu "opinię" ;)