Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Południcaaa

Czemu ludzie myślą tyle o innych ?

Polecane posty

"lusia proszę natychmiast zdefiniować kogo dotyczy pokrewieństwo dusz" Ja mam opóźnienia w podstawowej edukacji mającej na celu naukę definiowania. Więc tym samym to chyba jednak ja, a nie Ty odpadam z tego towarzystwa??

lisiu przepraszam cię ale ja nie radzę sobie z twoją kokieterią tak dobrze jak ZS tym samym punkt dla mnie:)

a przy okazji, czy nastapilo jakies naturalne i niezauwazone przeze mnie odbrumienie forum, bo w takim topiku spodziewalbym sie ja zobaczyc po 5 sekundach?

ZS poczekaj wyjmę szklaną kulę :)

"tym samym punkt dla mnie" To ja miałam odpaść, wiec prawidłowo. ;-) ZS, jak wyżej, czy jak niżej, jeszcze trochę "to" może porwać. Widać "taki los" i co zrobić? ;-)

lusiu oczywiście, że prawidłowo ja nie mogę odpaść z czegoś w czym nie jestem:)

"to oczywiste, zwalic na los" widzę, ze starasz się jednak trochę pomóc, ale tym razem nie udało Ci się mnie wkręcić "bo w takim topiku spodziewalbym sie ja zobaczyc po 5 sekundach?" Ike, czy kogo/co? "bo w takim topiku spodziewalbym sie ja zobaczyc po 5 sekundach?" oho, ike kokietka. to precedens? ;-) :-)

" 50%" ups, ja już też się gubię, ale chyba chodziło o to, że gdybym posłuchała Twoje rady ze zwalaniem na los, to by znaczyło, że jednak odpadam z towarzystwa i jestem wolna, czym byś pomógł.

lusia ja dla zasady przestałam nadążać po twoim wpisie z 12.47

Ike,"to by znaczyło, że jednak odpadam z towarzystwa" czyli daję się wkręcić, wniosek nie rozumiem, czyli nie pasuję, zatem dla zachowania pozorów się obrażam, czyli mogę odpaść. Tak np. może być. ;-)

Gość prank call
nie chce nic mowic, ale jesli autorko/autorze zalozylas/les ten temat to tez jestes zalezna/ny od innych.

Gość autorkaaa
bo?