Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiza 89

Czy ktoś z was ma może wize B1 ( biznesową) do USA? ważne

Polecane posty

Gość wiza 89

chciałam zapytać jakie konsul zadawał pytania gdy staraliscie sie o taka wizę. Jak wyglądała taka rozmowa z konsulem. ja ide za tydzien do konsula i martwie sie ze takiej wizy nie otrzymam a bilet mam już zakupiony.

Gość wiza 89
chciałam jeszcze zapytać. czy mam szanse otrzymac taka wize? jestem na stażu zatrudniona w placówce, która zajmuje się sprawami polonijnymi. moim zadaniem jest wyjechanie do usa aby odebrać pewne eksponaty od grupy ludzi która zamierza do nas przyjechac w sprawach biznesowych. wyjazd planuje z szefem który mieszka w polsce lecz ma również obywatelstwo Amerykanskie. na stazu jestem już 2 miesiace. czy mam szanse otrzymać wize?

Mysle, ze biznesowa to dostaniesz. Nie martw sie. Idz pewna siebie, odpowiadaj na pytania krotko i zwiezle. Jesli odrazu zapyta czy znasz ang to pozniej mow juz po ang. Jesli nie zapyta to po polsku raczej. Nie stresuj sie, badz usmiechnieta i badz biznesswoman ;) ubierz sie schludnie a nie podworkowo ;)

Wpisz w google wiza B1 pytania i znajdz fora na ten temat musisz miec zaproszenie od firmy z USA i nie bedzie problemu.

Gość wiza 89
zaproszenie bede miec od dwóch osób ze stanów. myslisz ze mam duże szanse? chodzi jeszcze o to ze 2 lata temu dostałam odmowe wizy:/ Paris>>>> a ty masz wize biznesowa? jak wygladała twoja rozmowa z konsulem?

Gość wiza 89
czy ktoś ma moze jeszcze wize B1

Gość ludzisa
Wpisz w google wiza biznesowa to na pewno dowiesz sie wiecej niz tutaj na forum . Jacy ludzi sa malo inteligentni. Nie wierze, ze pracujesz w jakies powaznej firmie ;/

Gość wiza b1
własnie chodzi o to ze spodzeiwałąm sie ze wiecej bedzie forum na tema wizy b1 a tu widze ze wszyscy pisa tylko o wizie b2

Gość o fuuuu
dobre forum wybralas,tu same biznes womin z wizami buhahahaha

Nie mam biznesowej. Mam turystyczną, ale poczytalam fora o tej biznesowej i ludziska dostają. Nie martw sie na zapas. Jak masz te zaproszenia to na pewno Tobie dadzą, w najgorszym przypadku na rok dostaniesz a nie na 10 i już.