Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita prawie zabita24 i pol

ktora z Was dziewczyny spotyka tylko ciągle samych palantów

Polecane posty

JUŻ NIE WYTRZYMAM taka jestem samotna, oczywiście nie przyznaję się do tego przed ludźmi w realu, chcialabym stworzyć związek, a spotykam samych dziwaków:(

chcialabyj stworzyc zwiazek z seryjnym gwalcicielem .

no na pewno podszywie....

Gość dont worry
mam to samo :) bilans spotkan w ostatnich dwoch latach=dramat. moze to dlatego ze nie mam odwagi zarywac do tych co mi sie podobają i czekam na rok facetów. A ci najlepsi są włąsnie wyrywani przez inne dziewczyny. zostają ochłapy :D

ja mam dokladnie tak samo :/ albo napalency albo dziwaki :O za wysocy, za niscy, nie w moim typie, z problemami, z bagazem emocjonalnym, dziecinni, niedojrzali emocjonalnie, nieodpowiedzialni :O

Gość dont worry
mam duże wory

Gość dont worry
nie podszywac sie :D

Gość Festus
nie przejmujcie się samotne kobiety, już za kilka dni 3 tysiące facetów opuści swoje zatłoczone cele i wyjdą na powietrze, silni i dobrze odżywieni , więc do walki się szykujcie i wybierajcie :)

Dokładnie :/.Wczoraj mój brat mnie pytał dlaczego po prostu sobie kogoś nie znajdę.Zupełnie jakby fajni faceci rośli na drzewach :/.

Gość o fuuuu
aggie sorki ze taka wscibska bede ajk tak ostatnie spotkanie z tym faCETEM tez nie wypalilo??

Szukaj ideału dalej to bedziesz miec. Normalny znaczy idealny bo odchyl od normy to nienormalny. Wiec.. Szukaj normalnych a ja mowie ze nie maNormalnych ludzi bo kazdy ma wady jakies a skoro wady skreślają u Ciebie każdego to normalność nie istnieje. Zmien wiec podejście albo do klasztoru

Gość saddsaw43
zostan prostytutką , bedziesz miec mnostwo klientow i moze za ktoregos wyjdziesz .

ale wybrazcie sobie tylko, gdyby fajni faceci rozli na drzewach :D sterczalabym pod drzewami non stop i wypatrywala i obserwowala jak dojrzewaja, az sa gotowi do zerwania :D hahaha no ciezko jest faceta znalezc.... probowalam przez internet, ale tylko sie zawiodlam :/ w realu jestem tk niesmiala, ze nawet jak facet zaczyna ze mna flirtowac, to ja nie wiem, co powiedziec i robie sie czerwona jak burak albo cos odpowiem niemilego :O jak swir :O

o fuuu - ostatnia randka była taka o....facet strasznie nieśmiały i jakiś taki niemrawy. Z wyglądu fajny:) Może będzie kontynuacja, ale jakoś tego nie widzę, czas pokaże. Jeżeli ci normalni, a nie idealni: 1. mówią np: miałem dziwny sen, śniła mi się ...kupa... 2. Zapominają języka w gębie i nie mówią nic. 3. Wychwalają się pod niebiosa jacy to są wspaniali, mimo ze z tego co widzę, wcale tak nie jest. 4. Na powitanie zamiast cześć mówią: siemka dzioszka.... to tak, szukam ideału:)

cyberdupa - a idź do fixa, takie randki to o kant dupy potłuc, po dwóch minutach już wiedziałam że chciałabym być w domu i oglądać tv;) jeden facet był super, ale to on mnie olał, fajnie co?

try walking in my shoes - chciałabym teraz napisać że żartowałam z tą kupą, ale to prawda niestety;) to nie było na randce, z tym gościem rozmawiałam na gg, ale randka miała być niedługo....teraz już nie będzie i gość zablokowany, ja nie będe 30 letniego faceta uczyła jak ma się wyrażać do dziewczyny. a wiecie co było najgorsze? gdy mu powiedziałam, ze tak sie nie mówi, że to brak ogłady i taktu itp to powiedział: - 'ale mi sie naprawdę śniła kupa'

Gość zakłopotana10
Ja tez spotykałam na swojej drodzę samych idiotów, az w koncu postanowiłam, ze nie chce nikogo miec i wtedy zjawił się ON :)

a gdzie ten ON się zjawił? chętnie poczytam:) też tak postanowię...zjawi się taki mój ON jutro?;)

try walking in my shoes - polecam Sympatię jeśli ktoś szuka 'ciekawych' ludzi.......a ten to po prostu myślałam że fajny jest, a tu taki tekst, no rozwaliło mnie to wiecie jak to na gg, zamurowało mnie najpierw, bo myślałam, że to jakaś niedokończona wiadomość, że jeszcze za chwilę napisze np kupa forsy, albo kupa piasku.....no uwierzyć nie mogłam że ktoś tak bardzo nie ma ogłady, przecież do tego nie trzeba wszystkie rozumy świata pozjadać, wystarczy trochę taktu mieć...... i to są ci normalni właśnie?

Gość aggie pokazywala swoje
foto tutaj. jest bardzo przecietna wiec super faceci jej nie chca

pokaż swoje kolego lub koleżanko. nigdy nie pisałam że jestem pięknością, jednak kochany/kochana super facetów też miałam w swoim życiu, którzy uważali że ja jestem super, także może lepiej zakończ:):) pozdrawiam