Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita prawie zabita24 i pol

ktora z Was dziewczyny spotyka tylko ciągle samych palantów

Polecane posty

Aggie85 - zobaczyłem ten nick i już wiedziałem o kogo chodzi. Cześć Agnieszko. o hej hej, a Ty też widzę zmieniłeś;)

Gość aggie pokazywala swoje
to dlaczego z nimi nie jesteś ?

Gość modelka
za 1 wyszłam ,ale już go pogoniłam

słońce pomarańczowe - bo czasem tak sie zdarza i wtedy rzeczy takie jak wygląd, mimo że ten nam się podoba, schodzą na drugi plan, bo powstają problemy. A zresztą nie chce mi sie z Tobą dyskutować, bo i tak nie zrozumiesz, a obrażanie kogoś na anomimowym forum to nic innego jak własna frustracja:) Miłej niedzieli:) słodko-goszki.....no zmiany są potrzebne czasem, zresztą teraz nie można wpisywać polskich znaków w nicku. Dalej jesteś w Londynie? Co do mnie to może po prostu stwierdzili, że nie jestem 'całkiem normalna' hehe

nie jestem i nigdy nie byłem w Londynie. w sensie nigdy nie mieszkałem. chyba mnie z kimś mylisz. ;) Anglia to nie tylko London.

co do tematu, to polecam portale randkowe. im więcej tym lepiej. nie ma w tym nic złego. za 5 lat, to może byc jedyny sposób w tym wyścigu szczurów znaleźć kogoś.

Gość dont worry
wystarczy isc do klubu tak naprawde. masa facetów, ja nie mam mozliwosci aktualnie zeby do owego klubu wyjsc :D TYlko ze tam spotka sie przewaznie faceta na jeden wieczór

Gość TH is IT R
Zawsze pozostaje wibrator.

w klubach własnie wiem, że przeważnie na jeden wieczór...niestety nie dla mnie to:) nie wiem, nie chcę generalizować, może fajni faceci też chodzą do klubów

Gość TH is IT R
Jak miałaś dużo facetów wcześniej, to żaden porządny Cię nie zechce.

Jak miałaś dużo facetów wcześniej, to żaden porządny Cię nie zechce. porządny taki jak Ty?? eeee to nie, dziękuję

Gość no a ilu mialas facetow Aggie
przyznaj sie

w sumie nie licząc tych, którymi się tylko całowałam to 23....a nie przepraszam 24, ale to była tylko jedna noc;) a co zazdrościcie?:)

Gość oooo to musisz miec
pipke jak wiadro:o

Gość do Aggie
a ilu mialas naprawde? :)

nie zaśniesz bez tej wiadomości dzisiaj? dodaj pięciu do dziesięciu, pomnóż przez dwa, dziel przez osiem, nogą podrap się o nosie, zrób ułamek z dwójki całek, później znajdź se duży wałek, walnij nim w swą pustą głowę i znajdź sobie hobby nowe:)

Gość do Aggie
czyli albo mialas bardzo wielu albo dziewica jestes. i tak zle i tak niedobrze:p

czyli albo mialas bardzo wielu albo dziewica jestes. i tak zle i tak niedobrze, dziękuję za wnioski a teraz pa;)