Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja przegralam

Mam 32 lata, dziewica, 1500 pensji, mieszkam z rodzicami

Polecane posty

Gość czy ja przegralam

i nigdy sie nie calowalam ..Mieszkam w malym miescie liczacym 50 tys mieszkancow. Co niedziele chodze z mama do kosciola, raz na 3 miesiace zaprosze kolezanke z pracy na herbate. Mama piecze ciastka bo to swieto jak ktos do mnie przyjdzie. 5 lat juz nie bylam na dyskotece. Przegralam?

Gość klpht
o boze..... niewierze

Gość może taka jak Ty
a jesteś szczęsliwa?

Gość czy ja przegralam
az tak przegralam? co mnie uczynilo najbardziej przegrana z tego co wymienilam?

Gość czy ja przegralam
Czasem juz nie wyrabiam i uprawiam seks ze swoim psem, zeby tylko poczuc cos w mojej pochwie :(

Gość czy ja przegralam
a ty prawiczku nie przegrales???

Gość blabliczkaa
a nie masz przypadkiem na imie Agata?? bo znam taka jedna nieudana panne :D

Gość czy ja przegralam
czemu jestem nieudana? Jakbym napisala ze juz mialam 4 facetow to bym byla udana? Gdybym zarabiala 4 tys?

znam wiele dziewczyn starszych od Ciebie,ktore sa samotne....ale nie przegraly...nie wiem jak z Twoim dziewictwem....

Gość czy ja przegralam
aha prawiczku jestem nieudana bo nie mam faceta tak?

Gość czy ja przegralam
tylko piesek mnie kocha i nie zwraca uwagi na moj obwisly biust :(

Gość Tikiti
jezu, ja mam 29 , wlasne mieszkanie, i płaczę że małe, 2000 na reke i płacze że mało, cudowneg męża i dziecko,przyjaciół, wypady, i czasem myslę,że przegralam zycie. Dziekuje ci, teraz wiem,ze tak nie jest,

Gość czy ja przegralam
z psem to byl podszyw przeciez

Gość czy ja przegralam
a ty ile prawiczku zarabiasz? 10 tys?

odpowiedz sobie na pytanie dlaczego tak jest ,przeciez to Twoje zycie ,co stoi na przeszkodzie by poznac kogokolwiek?

Gość czy ja przegralam
dlaczego przegrales????nie mam gdzie poznac, w mojej pracy same kobiety i zonaci faceci a w miescie nic sie nie dzieje,siedze w domu caly czas po pracy na necie

Gość Tikiti
dla mnie osobiście, największe nieudacznictwo to mieszka z rodzicami w tym wieku. Wszyscy,którzy mieszkają zr starymi, to kretyni i nieudacznicy.ja też mogłam mieszkać w domu ze starymi, ale to moje życie i nie chce u nich mieszkać, chociaż mamy duzy, piękny dom , tzn oni mają. Chcieli dac mi całą góre dla mnie męża, i syna, ale podziękowałam. to kretyństwo.

Gość Tikiti
co innego być samotnym, ale mieć coś swojego a nie siedzieć całe życie na glowie rodzicom. Niestety tak niepełnosprawnych jest wielu.jak autorka z resztą.

a jak siedzisz caly dzien na necie to na pewno zauwazylas ze jest tam mnostwo portali randkowych....no i w czym problem...mozesz sie umowic 7 x w tyg i na dodatek z kims innym....jest z czego wybierac....a Ty w ogole chcesz faceta tak

oj uwierz w siebie i wyprowadz sie od rodzicow....bo dzieckiem to Ty juz nie jestes...ale dorosla chyba tez nie,co...

Gość jestes strasznie ordynarna
Do Tikiti- jestes strasznie ordynarna ! Niestety tak niepełnosprawnych jest wielu-obraszasz teraz osoby naprawde niepelnosprawne. Z twojego postu bije nienawisc i mala inteligencja emocjonalna. Moglas napisac ze oosby ktore mieszkaja z rodzicami po 30 sa niezaradne i niedojrzale a nie od razu wionac jadem i nienawiscia. Takie kobiety jak Ty sa totalnie antykobiece.

Prawiczku....interesujaca dla kogo ...no coz rozne sa gusta i o tym sie nie dyskutuje...

Gość jestes strasznie ordynarna
Porownaj twojw wyowiedz a bonaparte. Bonaparte pisze dodasnie ale grzecznie a Ty jestes okropnie ordynarna. Do autorki: powinnas juz w tym wieku mieszkac na swoim.Jestes dorosla kobieta a pozwalasz aby inni traktoeali cie jak male dziecko.

moze trafi swoj na swego ...najlatwiej stwierdzic ze jest sie przegranym,bo wtedy juz nic nie trzeba robic,tylko sie pouzalac

Tikiti zwykle nie obrażam ludzi ale jak dla mnie użycie słowa niepełnosprawni jest dalece nie na miejscu. Idąc twoim tokiem rozumowania i nazewnictwa pewnych rzeczy dla mnie jesteś niepełnosprawna emocjonalnie :D

Gość
w wieku 32 lat mieszkać z rodzicami.. :o na partnera to ona nie ma szans, no chyba, że na takiego 35-letniego prawiczka offermę :D