Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie oto pytanie mammm

znacie kogoś kto ma tak piekne niemowlę że az trudno uwierzyć?

Polecane posty

Gość mamama1111 czy podobnie
no i jak mam udowodnic niektorym, ze to prawda. Mnie sama to dziwi, i czasem nawet meczy, bo ile mozna tak stac i wysluchiwac zachwytow nad swoim dzieckie. Owszem mile, ale czasem przeszkadza, chce z kims porozmawiac lub spokojnie zrobic zakupy a co chwila nas ktos zaczepia. fotek wklejac nie bede, bo i tak malo kto tu prawde napisze nawet z czystej zazdrosci i nie bede dzieci na tragowisko wystawiala. Mamam1111 ja w ciazy tez czesto komplementy slyszalam, i niby ludzie mowia, ze dzieci do mnie podobne wiec moze i ze mna nie jest tak zle:) -

Gość mamammama1111
Tego nie zrozumie nikt kto tego nie doswiadczy,ale racja,to meczy,mimo,ze jest bardzo mile...awe1 nie przeceniam,powiem nawet,ze moja pierwsza corcie nawet agencja dla bobovity nie wziela,bo stwierdzili,ze jest po prostu za ladna,powiedzieli,ze oni potrzebuja dzieci zadziornych z wygladu,lobuziakow z buzki,a moje sa po prostu za idealne,zbyt proporcjonalne,za ladne oczka itd. niewiadomo juz co lepsze,za ladny zle,brzydki tez zle,nie dogodzisz.....aby pominac komentarze,ze dziecko oddaje do agencji,chce od razu zaznaczyc,ze znajomy zajmowal sie tym castingiem i stad tam trafilismy,to byl jedyny raz w naszej karierze:P

Gość mamama1111 czy podobnie
mamamama1111 dokladnie:) osoby, ktore tak nie maja nie potrafia tego zrozumiec. Wierze ci, ze tez tak masz bo podobnie to odbieramy i czegos takiego to bym z palca nie wyssala bo nawet mi samej trudno w to uwierzyc:) . To nie tylko jest uroda, ale taki urok osobisty, nawet moi znajomi, ktorzy sami maja dzieci przyznaja, ze moje sa wyjatkowo urocze - i to nie prowokowani, bo nie mam zwyczaju rozmawiac o ich urodzie, badz wciskac ludziom zdjecia, bo wtedy wiadomo nikt w oczy nie powie, ze dziecko mu sie niepodoba, to sa zupelnie spontaniczne komentarze - nie wszyscy sa zawistni i ludzie potrafia docenic urode, gdy ja widza:)

Gość eee tam a ja zawsze mówie
że dziecko ładne- no bo wszystko co takie młodziutkie jest ładne na swój sposób a dzieci są po prostu rozkoszne zazwyczaj - ale żeby od razu tak reprezentowały klasyczne kanony urody? ja nie pod tym kontem - tylko właśnie pod katem takiej świeżości, młodości itp - a późnie takie się wypowiadają że maja dziecko wyjątkowej pięknosci :D hmmm może nie powinnam...

Gość mamammama1111
eee tam-nie o to chodzi,sama widzisz nie zrozumiesz bo nie przezylas,ale o czym tu dyskutowac,zycze mamusiom slicznych,ale przede wszystkim zdrowych pociech:)

Gość eee tam a ja zawsze mówie
skąd wiesz ? sama mam 2 dzieci i szczególnie ten młodszy jest taki zawadiaka z zabójczym uśmiechem - do tego zaczepia i prowokuje napotkanych ludzi więc i my jesteśmy często zaczepiani, ale bez przesady żeby to było uciążliwe - co mi szkodzi zamienić 3 zdania w kolejce? nie wiem dlaczego miałabym uważać na tej podstawie ze moje dziecko jest zjawiskowo piękne? moim zdaniem to mylne kryterium tylko tyle chciałam napisać.

mamaa1111-piękno jest pojęciem względnym i trzeba to także wziąć pod uwagę :) więc..............;)

Gość a te ciągle
wałkują ten beznadziejny temat z takim przejęciem

widzialam kiedys w parku chlopczyka tak moze z 2 lata mial. byl tak slodki ze nie dalysmy rady z kuzynka i musialysmy do ojca zagadac ze jest sliczny ten maly. ale naprawde robil wrazenie corcia mamani ladna dziewczynka. na lutowkach 2008 jest dziewczynka ktora jest sliczna (ale nie znajdziecie jej zdjec tutaj na kafe) wszystkie dzieci sa slodkie ale nie wszystkie ladne a juz napewno nie wszystkie zjawiskowo ladne. dla matki wiadomo ze jej najladniejsze :)

Gość NO JA MAM
piękną córkę od noworodka -gdzie położne brały ją sobie pokazywac do teraz- 16 mies jest 'wykorzystywana' na wystawach -BEZ MOJEJ ZGODY!! MA NAPRAWDĘ bardzo zwracającą uwagę na takiego szkraba ja jestem normalna tzn terazmam 38 lat wiec trudnoi oceniać :P alemąż jest przystojny i kobiety w jego rodzinie są ładne i taki misz - masz nam wyszedł

Gość NO JA MAM
teraz doczytałam te 'dyskusję' DRAMAT na kafe naprawdę ludzie bywają zdrowo ograniczeni

Gość Lo matko jak przekupy!
pierdyknięta jest ta dyskusja ,tarzam sie ze śmiechu,trzeba byc na serio walnietym,,zeby takie dysputy prowadzic!

pierdyknięta jest ta dyskusja ,tarzam sie ze śmiechu,trzeba byc na serio walnietym,,zeby takie dysputy prowadzic!

Gość no to ładnie...
mój bratanek ;) i w jednej osobie mój chrześniak. Od urodzenia prześliczne dziecko z pięknymi błękitnymi oczętami. Jak był jeszcze w wózku to wszyscy się nim zachwycali. Obecnie ma 3 lata i też się nim zachwycają, bo pięknie mówi i jest bardzo rezolutnym i mądrym chłopczykiem, a broi bardzo;) Życzę Wam i sobie takiego szkraba jak mój bratanek;)Przecudowny

Gość mój synek jest zjawiskowy
żałujcie, że nie możecie zobaczyć :) ma to po tacie :)

moje corki sa najpiekniejsze:Dnie bede wstawiala zdjec ,bo ich uroda was oslepi:Ddzizas co za durny temat:D

Zsikałam się w majty! :-) Dzieki za poprawę nastroju! :-)

Gość a tam przekupy
stado kwoczek :P