Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiikkiiiiii

pilnie!!!!! czy to dobre połączenie ?

Polecane posty

Gość kikiikkiiiiii

Studia na kulturoznawstwie + technik adyministracji albo studia na kulturoznawstwie +geografia sama nie wiem bo zdecydować sie nie moge a czas nagli

Jeśli poradzisz sobie z nauką to studiuj na dwóch kierunkach. Musisz się jednak liczyć z tym, że będzie Ci ciężko- często zajęcia są w tych samych godzinach. W studium jest bardzo łatwo. Tam napewno dasz sobie radę.

Gość kikiikkiiiiii
a co ty bys wybrała bo ja juz sie troche pogubiłam nie wiem z czego predzej będie praca ,dopiero jestem na I roku kulturoznawstwa ale już trzeba myśleś o czyms dodatkowym.Myślałam że technik adyministracji to będzie dobry konkret (zaocznie) ale jest jeszcze opcja drugieko kierunku ahh

Ja bym wybrała drugi kierunek na studiach dziennych. Od przyszłego roku zamierzam sama studiować dwa kierunki dziennie i dodatkowo studium zaocznie. Zastanów się nad tym. Może też sobie poradzisz?

Gość kikiikkiiiiii
to by było troche za ciężkie dwa kierunki + zaocznie technika musze sie zastanowic

Ale ukończenie studium jest naprawdę łatwe. Bez obrazy ale prawdę mówiąc na niektórych zajęciach można się poczuć jak dziecko specjalnej troski ... Poziom diametralnie niższy w porównaniu do tego na studiach.

Gość kikiikkiiiiii
nie chodzi mi o to czy łatwe cznie nie tylko o to czy sie z tym wyrobie i czy to ma sens ,czy łatwiej mi będzie o prace

Idź na to co Cię bardziej interesuje. Według mnie dwa kierunki na uczelni lepsze. Jednak studia to studia. Ale jeśli zdecydujesz się na studium to chyba lepsza jest rachunkowość. Po administracji bardzo ciężko z pracą.

Gość kikiikkiiiiii
słyszałam ,że nie jest wcale trudno po adyministracji ale po czy ma tak na prawde praca jest jak sie nie ma znajomości