Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona25uk

Zawiedziona rozmiarem :(

Polecane posty

Gość dgffdgfd
wypierdalac z tym tematem z zycia uczuciowego na erotyczne :(

ji uy8 yu8 No cóż, nie można od wszystkich wymagać żeby inteligentni byli ;) W sumie to nie zależy od wieku ani od wykształcenia (czego przykładem jest 29letnia pani psycholożka), ale bardziej od inteligencji czy tam mądrości życiowej ;) Chociaż przyznam bez bicia, że zerwałam kiedyś z facetem, bo seks był tragiczny ;) Nie ze względu na rozmiar, ale na technikę :)

Gość iga******************
dobrze za to, ze pies ktory Cie posuwa codziennie ma pojecie o seksie :P

Ona.... za to Ty moja droga jesteś przykładem beznadziejności ;) niestety, ale nie jestem w stanie pomóc takiemu nieudacznikowi jak Ty, nawet współczuć Ci nie potrafię ;)

Gość zniesmaczony,.,
BABAAA TO ŚWINIAAAAAAAA!!!! okropne jak sie was czyta panie

to przykre.... zawsze myślałam, ze dla Ciebie sex nie jest najważniejszy, za to liczy sie miłość itd w końcu tak pisałaś ;) a tu proszę jaka miła niespodzianka ;)

Cass - oj uwierz mi, takie słowa z Twoich ust to miód na moje uszy :* Gdyby ktoś taki jak Ty mi współczuł, to by było źle :)

Cass - moje zdanie od zawsze brzmiało że nie ma seksu bez miłości, ale też nie ma miłości bez seksu :) I nigdzie ani nigdy nie napisałam, że seks nie jest ważny :)

no to co mnie krytykujesz skoro sama zostawiłaś faceta bo słabo Cie posuwał????!!!! Ty suko....

iga****************** Seks był zły, to i związek się posypał, a miłość wypaliła - proste jak konstrukcja cepa :) PS. Tak, jestem suką :) Na bycie nią trzeba sobie zasłużyć, maj dir :*

oj uwierz, że tak pisałaś... ale cóż, jak widać lubisz mijać się z prawdą ;) nieładnie Ona....oj nieładnie

współczuje Ci Ona... może zapisuj sobie co pisałaś, żebyś potem nie musiała sie tłumaczyć ;) pozdrawiam Cie kłamczuszku

ona.. --------->tak w ogóle to uważam, że masz niepokolei w głowie. Mnie krytykujesz a sama postąpiłas tak samo jak ja !!!!!! byłam z facetem ktorego kochałam, ale nie byłam zadowolona z sexu, wiec moj zwiazek z nim sie rozpadł. Teraz mam innego i jest mi z nim o wiele lepiej w łózku, bo o tym tu rozmawiamy. Różnica polega na tym, ze Tobie było źle ze względu na technike a mi ze względu na rozmiar. Ale jak wczesniej pisałam człowiekiem tez jest dobrym i kocham go !! To Ty masz najwyraźniej problem z czytaniem.

Gość zakochana i spełnona ;))
prawda jest taka, że aby związek był udany to musi być niestety udane życie seksualne. A co sie składa na udane życie seksualne ?? Przede wszystkim fantazja i zaangażowanie obojga partnerów (nie mówie tu od razu o miłości, bo w małżestwie na przykład miłosc z czasem mija, tak samo w wieloletnich związkach), mam na mysli to, ze oboje partnerów nie pozwalają wkraść sie rutynie do sypialni !! Druga sprawa to technika i rozmiar członka i dziewczyny nie oszukujmy się, że on też ma znaczenie. Nie jest najważniejszy ale jest ważny jak któraś z Pań zauważła ;) Owszem bywa tak, ze facet z wielkim jest beznadziejny, a tem z mniejszym nas wspaniale podnieci,,,,ale czasem to wystarcza. Ale można oczywiście sie wspomagać, zeby odczuwać satysfakcje....tylko kiedys te pomysły tez staja sie nudne a nowe nie są juz takie wyjatkowe....

Gość dskljfddddddddddd
wiesz, ja tez tak mialam, bylam 2 lata z takim co mial duzego a potem poznalam innego z ktorym chcialam byc ale mial malego , to byl taki szok , ale tylko dlatego ze bylam przyzwyczajona do duzego. Ale z czasem sie przyzwyczailam i to nie bylo problemem.

Gość dskljfddddddddddd
aha, a teraz jestem z innym co ma duzego (tamto sie posypalo nie z powodu wielkosci czlonka) a nie lubi robic orala , no i co ty na to???

Zawiedziona, im dłużej będziesz tu siedziec tym większe wątpliwości bedziesz miała. Ludzie tu często myślą innymi kategoriami niż kobieta zakochana...

cassablanco 🌻 zgadzam sie, jest wazny rozmiar ale przeciez nie najwazniejszy ;) liczy sie technika, wyobraźnia obojga czyż nie cass ?;) pozdrawiam Cie serdecznie :* a Ciebie autorko niestety nie rozumiem, piszesz, ze jest dobrze a jednak nie jest. Kobieto, naprawde dramatyzujesz. Skoro jest Ci z nim dobrze to nie kombinuj z jakimis ziołami czy tabletkami.

Gość rozmiar ma ogromne znaczenie
MOj facet jest przecietnej urody, charakter ok, ale kutaska ma jak marzenie !! Jak we mnie wchodzi to czuję ze go doslownie moja cipka opina, jest taki duży i gruby MMMM po prostu uwielbiam jego penisa i dobieram sie do niego non stop, polubilam robienie loda i teraz 5 x dzienie mam ochote robic Mu laske, oboje jestesmy wniebowzieci

Gość to są jakies bzdury
tak tak wazny ale nie najwazniejszy!! mnie facet potrafi samym jezyczkiem doprowadzić do mega orgazmu !! no ale wiadomo taki 7 cm to byłoby porazka ale uwazam ze 14 cm jest ok, w koncu dobrze jak trafi na nasz punkt G drogie znawczynie sexu od 7 bolesci

do internauty "ji uy8y u8".......wyjaśniam hipokrytą nie jestem, a drugą żonę mam z bardzo prozaicznego powodu, pierwsza zmarła i byłem młodym dzieciatym wdowcem.

Gość do to są jakieś bzdury
Jak Tobie wystarcza doprowadzanie językiem , to ok. :) Każdy ma swoje upodobania, wiec sie uspokuj...znawczyni seksu od 7 boleście, bo nie każda ma ochote kochać się wciąz w tej samej pozycji chciac osiagnac satysfakcję, ale chce czuc przyjemnosc z kazdej pozycji.... Jak facet by mial babke, z cipka jak wiadro i by walil powietrze to tez raczej by Mu przyjemnie nie bylo.

Gość śmieszna ta dyskusja
Hehe, co z tego, że pochwa jest unerwiona na pierwszych 4 cm , skoro ja np. lubię czuć głęboko penisa. Wyjasnisz to jakoś naukowo ?:D Z tego, co napisałas to i 5 cm by starczył :) Poza tym jedziesz po dziewczynach, że rozmiar się dla nich liczy, a sama piszesz, że liczy się grubość (a to nie jest rozmiar ???) Technika, wiadomo.... liczy się zawsze, czy penis jest mały, czy duży. I nie widzę większej różnicy między tym, że jedna zostawila faceta bo seks nie dawal jej satysfakcji przez rozmiar , a tym, że inna zostawila faceta, bo seks nie dawal jej satysfakcji przez, jak to ładnie ujęłaś, technikę. Na jedno bowiem wychodzi moim zdaniem, w obu przypadkach facet nie sprawdzał się w łóżku.

Gość norvi
do iga stan przed lustrem i sie wygadaj do samej siebie bo jak czyta sie te twoje bzdety to az mi sie zal ciebie robi

norvi----------> to nie czytaj i idź sie pobaw klockami ;)

ona...-----> Ty już sama nie wiesz co piszesz :(

Gość to są jakies bzdury
dlatego napisałam, ze rozmiar jest ważny ;) ale liczy się tez czy facet ma wyobraźnie i wie jak doprowadzic kobiete do orgazmu ;) i zgadzam sie, ze facetowi tez chyba podoba sie gdy kobieta jest ciasna ;)