Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a 22 latka

Jaka lubicie bizuterię?

Polecane posty

Gość a 22 latka

Konkretnie pytam o kolczyki, ja mam chyba ze 20 par, wszelkiego rodzaju figury geometryczne. Oczywiście jest to biżuteria sztuczna...Mam dwa wielkie złote koła ale jakoś...złote kolczyki kojarzą mi się z ciotką i babcia...Jak jest u was?

Tylko srebro. Nie lubie złota, tym bardziej sztucznych. Lubię delikatną biżuterię, duze kolczyki tylko na jakies imprezy ;)

Nie lubię sztucznej biżuterii. Tylko złoto, ewentualnie srebro. Kolekcjonuję Charmsy Yes.

Mi się trudno sprecyzować. Mam srebrne skorpiony,i duże ażurowe z króliczkiem playboya,po domu chodzę w małych wkrętach z cyrkonia....Ale chyba stawiam na piórka, z jakimiś dodatkami... Mam cztery pary w rożnych kolorach:) Lubię "naturalną" biżuterię...jak indianiec:D No i we wszystkich wymienione bigle....Srebro i złoto w uszach odpadają:(

ja nawet nie mam dziurek w uszach jakoś chyba jestem krową nieunijną :o

Gość jjjjjjjjqqqq
podoba mi się wiele rzeczy, ale nie lubię sztucznych perełek. nie lubię też biżuterii z jakimiś indianskimi piórkami, nie lubię etnicznych wzorów, nienawidze plastiku. Raczej też srebro niż złoto, no ale najczęściej sztuczna biżuteria, klasyczna ale musi mieć to coś :P

Gość jjjjjjjjqqqq
ps w życiu nie założyłabym króliczków playboya, a wkręty z cyrkonią to były niechlubne czasy podstawówki...

Gość spotkanie po latachh
A ja w życiu nie założyłabym klasycznej biżuterii,coś takiego jest dla starych ciotek po 50tce......... Z racji mojego zawodu muszę wyglądać schludnie i porządnie, zostają tylko jakieś delikatne gustowne kolczyki.Po domu, wkręty z cyrkonia lub kuleczką-jak najbardziej nigdzie mi się nie zaczepi,nie wpadnie do garnka z zupą(kiedyś miałam taki numer z kolczykiem na biglu, srebrnym, długim:)). Ogólnie nosze koła, małe, srebrne, za sztuczna biżuterią nie przepadam, ale uważam ze pawie oczka mają jakiś urok....

SKORO TAK "NIE LUBICIE"ZŁOTA TO CZEMU TAK CZEKACIE NA PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY ? NIE LUBI ZLOTA TEN KTO GO NIE MA

Gość jjjjjjjjqqqq
ja nie muszę mieć złotego zaręczynowego. Może być z platyny :P ps klasyczna to dla mnie taka nie za bardzo extrawagancka, nie chujowo plastikowa, nie jakieś pióra i dziwy, ale takie zwykłe urocze pasujące do większości rzeczy kolczyki które można wszędzie znaleźć ale nienawidzę złotych wkrętkó z cyrkonią :o

Gość swdefrgtyh
nie przepadam za bizuteria, kolczykow od 15 lat nie nosze wcale (jak nosilam to tylko srebro, od zlota i zelastwa papraly mi sie dziurki), nie lubie bransoletek ani lancuszkow zwlaszcza z wisiorkami. nosze tylko pierscionek zareczynowy+obraczka ([ BOLEKILOLEK SKORO TAK "NIE LUBICIE"ZŁOTA TO CZEMU TAK CZEKACIE NA PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY ? NIE LUBI ZLOTA TEN KTO GO NIE MA ] piersiconek jest TRADYCJA a jak juz ma sie nosic cos na palcu to niech lepiej bedzie to cos klasycznego :O )

uwielbiam kolczyki, bez z nich z domu nie wychodzę :) najbardziej srebrne i takie sobie sama kupuję (niekoniecznie prawdziwe srebro, może być też w kolorze srebra, hehe), mąż mi kupuje coś złotego od czasu do czasu. lubię tez czarne kolczyki żadnych plastików, piórek, koralików nie noszę

A ja lubię piórka:P wygląda na to ze jestem przegrana... No po domu jestem skazana na malutkie kolczyki z cyrkonia(takie dostałam przy przekłuwaniu uszu-nie uczulają,ucho się w nich nie babrze,tak jak w kolczykach z prawdziwego złota,srebra lub o zgrozo-zwykłego żelastwa) w kolorze złota,choć ostatnio dokupiłam w kolorze srebra z srebrna kulką na końcu,ktoś wie z czego one są robione? stal chirurgiczna??,u jubilera chyba takich nie dostane?... A w fasolce po bretońsku tez już mi czarne piórko pływało wiec oduczyłam się chodzić w nich po domu.:P

dlaczego jesteś przegrana? bo lubisz piórka? jedni lubią, inni nie :) takie małe kolczyki z cyrkonią moja córka musiała nosić aż z rok po przekłuciu, bo nie chciało jej się ucho goić.

taki zakolczykowany facet był chyba kiedyś w Rozmowach w toku, czy w czymś podobnym. i facet kot.

Ostra siostra skąd pomysł na Twój nick??? bo miałam zapytać i tak nie mogę Cie złapać;) domyślam się ze to coś w związku z jednośladami?

o kurka To kobieta to z kolczykami:) A był człowiek kot-osobiście jestem tym stworzenie zachwycona-a bardziej możliwościami współczesnej medycyny:) No mi się wygoiły ale odrzucają wszystko poza biglami antyalergicznymi i tymi maleństwami od kosmetyczki:(

Nie , związany jest ze starymi czasami - z dzieciństwem , kiedy moja mała siostra kablowała na mnie pani w sklepie : a moja siostra jest dla mnie za ostra :D

Gość modatotu.home.pl
zapraszam do mojego sklepu ze sztuczną biżuterią www.modaTOTU.home.pl. Sprowadzamy bezpośrednio od producentów i dystrybutorów. Nasza misja: najniższe ceny, najwyższa jakość!

Gość modatotu.pl
Zapraszam do sklepu internetowego z biżuterią sztuczną i z kamieni naturalnych www.modaTOTU.pl Nasza misja: Najwyższa jakość, najniższe ceny. Towary sprowadzamy bezpośrednio od producentów i dystrybutorów dzięki temu możemy zaproponować Pańśtwu atrakcyjne ceny. Atrakcyjny system rabatowy dla sklepów i hurtowni. Zapraszamy.

Gość solnapieprz
Ja prawie wcale nie noszę biżuterii:) Nie przepadam za bransoletkami, pierścionkami, łańcuszkami itp, Zdarza mi się natomiast nosić kolczyki, szczególnie te w kształcie mogdalów. mam wrażenie,że jak ma się fajne kolczyki to twarz jakoś inaczej wygląda. Fajny jest na przykład taki komplet http://jomisilv.pl/swarovski-kolczyki-migdal-6106/22-mm/c,17790,1 zawsze podobały mi sie kryształki svarovskiego:)

Gość gość
Lubię duże, wyraziste naszyjniki, choć czasem wydaje mi się, że jestem w tym osamotniona - na wszystkich kobietkach dookoła tylko cienkie łańcuszki z malutkimi wisiorkami:)

Gość GosiaPo
A ja zapraszam Was do niedużego sklepiku z wielką fantazją :) - sklep nazywa się TOSZKA ( www.toszka.pl ) . Mamy wiele fajnych pomysłów, które ciągle realizujemy. Zajrzyjcie koniecznie :)

Gość gość
lubi złotą i srebrną. nie lubię sztucznej

Gość janinowska
Uwielbiam biżuterię złotą, potem może być jak najbardziej srebrna, szczególnie kolczyki. Mój narzeczony pierścionek zaręczynowy wybrał natomiast stąd: http://wkruk.pl/pierscionki-zareczynowe . Ze złota białego :)

Gość gość
lubię ręcznie robioną

Gość Ramitera
Ja też zazwyczaj noszę srebrną. Czasem skuszę się na złotą, tj. pozłoconą 23 karatowym złotem - z tego względu, że zupełnie niczym się nie różni, poza tym, że cena jest zdecydowanie niższa. Pewnie zależy też od tego gdzie się kupuje, ja robię zakupy w http://myway-jewellery.com/pl/ podoba mi się to, że wzory są nietuzinkowe, jednocześnie proste, klasyczne i eleganckie,

Gość kasia099
Sama drukuje na drukarce 3D biżuterię. Robię to z żywicy akrylowej fotoutwardzalnej z palety kolorów CMYK, którą kupuję online na platformie 3D Designers. tam też kupuję gotowe szablony. Natomiast swoje projekty zamieszczam na platformie i jeśli znajdą się zainteresowanie wtedy wpadnie trochę grosza w systemie B2B.