Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48beata walbrzych

Mam 48 lat i ciesze sie ze nie mam dzieci

Polecane posty

Gość ale żal z tego ofermy
z teorii gier wie tyle, że "piękny umysł" obejrzał i pamięta gadkę o wyrywaniu brzydszych lasek :D i to nie bylby zaden wstyd, nie kazdy musi byc matematykiem, ale po co sie wymądrza rzeczami o ktorych nie ma pojecia?

Gość Nivea calm&care
Zgadzam się z przedmówcą, Offermo nie masz nawet praktyki w tym jak sie dzieci robi, wiec zamknij buzie:) A co do tematu - ostatnio na Kafe powstał top brzmiacy mniej wiecej "KTO MA NAJGORSZA MATKE - PRAWDZIWE ZWIERZENIA..." zachecam osoby ktore uwazaja, ze osoby nie majace dzieci nie posiadaja wyzszych uczuc itp, do poczytania go. Ciekawa jestem czy osoby typu Kajtuś (któa chyba dostala bana) wciaz beda zdania, ze każdy powinien mieć potomstwo? Temat jest wstrzasajacy, a matek czestujacych dzieci tekstami typu "Zaluje ze Cie urodzilam, Chcialam Cie usunac, Po co Ty w ogole zyjesz, tylko mi zawadzasz", znecajacych sie i psychicznie i fizycznie, upokarzajacych i depczacych po swoich dzieciach, jest naprawde sporo. Od siebie dodam jeszcze, że osoby, ktore decyduja sa na dzieci, zeby miec na starosc opiekunow jest bardzo niestosowne. Conajmniej niestosowne. Pozdrawiam

Gość do Nivea calm care
bylo juz pare topikow ale pokasowali :D

Gość do Nivea calm care
daj linka do tematu o tych matkach

Gość
idąc tym tropem - jak ktoś nikogo nie zamordował to nie powinien się wypowiadać w kwestii kar dla morderców, bo co może wiedzieć na ten temat :D w takim razie ja też nie mogę się wypowiadać nt. dzieci , za to 13-latki bzykające się w krzakach jak najbardziej mają do tego prawo. w końcu praktykują :D

Gość czy tak ciezko
Ja mam 24 i tez nie czuje instynkutu macierzynskiego i nie mam zamiaru miec dzieci nawet za 15 lat

Gość
mam nadzieję, że pamiętacie o tym, iż jedynym w 100% skutecznym sposobem zapobiegania ciąży jest abstynencja seksualna :classic_cool:

Gość Nivea calm&care
Dziffka Twój tok rozumowania jest logiczny i masz rację, ale wypowiedzi Offermy są takie ni w 5 ni w 9 - Np ktos napisal ze chodzi na kursy jezykowe, czyli inwestuje w siebie i sie w ten sposob realizuje, to on na kontre, że jego co glupsi znajomi kiedy nie moga znalezc pracy tez chadzaja na kursy itd itp. Wg niego mozna sie samorezlizowac z dzieckiem na reku. A on nawet nie wie jak to jest, skad ma wiedziec, skoro nawet nigdy nie ruchał. I tyle, bo zaraz sie wkurwie, a szkoda mi nerwow na jakiegos prawika.

Gość zobaczymy co powiesz
jesli dozyjesz 7o lat? Bedziesz sama!!!!!!! Hehehehehehehehehe

Gość chodzące szczęście
...no! i z tej wielkiej radości autorka siedzi na na kafeterii i dzieli się swym szczęściem z innymi.. to jest prowokacja, ale takie przypadku (ba! gorsze) istnieją żal mi cię kobieto, ale zgadzam się, że tacy ludzie też mają prawo żyć dla jednych spełnieniem jest zarabiać, mieć, zwiedzać świat itd, a dla innych takim spełnieniem jest zarabiać, mieć, zwiedzać świat itd - W TOWARZYSTWIE DZIECI, którym pokazują jak można to robić i na dodatek cedują wartości i życiowy potencjał, które sobą reprezentują. Wolny wybór!

Gość shelovesdoctor
ja mam27 lat i cieszę sie ze nie mam dzieci ,tylko musze słuchać od kobiet które mają dzieci,że dziecko to cud inne brednie,że kiedyś zmienisz zdanie,:_/itp.:_/denerwuje mnie to ale ja nie chcę miec dzieci

Gość czy to egoiste31 podbija temat
?:P

Gość eee tammmmm
Egoista31 juz od ponad roku nie ma na Kafe, zaginąl jak ubiegloroczny snieg :) Podobnie jego fanka, durna laska SmutnaBasia vel Patrycja 23 studentka prawa z Warszaffki :D

Gość mam 60 lat i nie mam dzieci
:classic_cool:🖐️

Gość offerma
a ja jestem po 40 ce i nie mam.

Gość gość
egoiste pewnie juz jest pod 40tke :D

Gość gość
jesteście nieszczęśliwe bo na starość będziecie same ani nie powie bez interesownie ze was kocha

Gość gość
;(

Gość gość
oj Kajtus przedszkolanko Ty myślisz że któraś szczerze Ci powie jak jest?

Gość gość
jest grono matek które nie potrafią kochać dziecka albo żałują albo się duszą są takie,więc stwierdzenie że to najpiękniejsza sprawa nie dotyczy absolutnie każdej kobiety,sa takie które tego pragną i takie które mają inne pragnienia,jedna lubi facetów inna dziewczynki takie życie:-)

Gość gość
Kajtuś nie przyjmiesz tego czegos" do przedszkola? i tak mówisz o dziecku gdy dziecmi się opiekujesz?Ty suko prymitywna

Gość nauczycielwuefu
takamilośćsięniezdarza

Gość gość
i dobrze ze nie masz.

Gość Gratuluje

Zwiedzić świat, osiągnąć stabilność to jest trudniejsze.

Zrobic dzieciaka umie każdy Sebastian i menel spod sklepu.