Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multimedia

sukienka na komunie synka - pomocy

Polecane posty

Gość multimedia

kupilam sobie sukienke, ale teraz nie jestem pewna czy dobrze wybralam kupilam ja bo nie byla zbyt droga i mozna ja komponowac na rozne sposoby z roznymi dodatkami, jest dosc uniwersalna oto link do prawie identycznej: http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,5233141,Jak_ubrac_sie_do_teatru_.html to ta mala czarna z malymi rekawkami pomyslalam, ze ze zlotymi butami i zlota torebka bedzie niezle wygladac na komunii syna... teraz dopadly mnie watpliwosci... :-O moze poprzecie moj wybor? doradzicie ciekawsze dodatki? powiedzcie, ze to jest ok

Gość multimedia
w linku nalezy usunac spacje, sorry

Gość multimedia
Gość multimedia
niech ktos cos...

Gość fgdzhgft
ta w pierwszym linku sukienka śliczna:) i w sam raz na komunię:)

Gość fgdzhgft
mogą być np złote buty i jakiś złoty żakiet do tego i kolczyki plus np czarna torebka

Gość multimedia
dzieki :-) dobry pomysl z tym zakietem! jeszcze ktos cos doda?

Gość fgdzhgft
albo w innym kolorze byleby buty a żakiet w tym samym kolorze były a torebka czarna kopertówka

Gość multimedia
hmmm... myslalam jeszcze o czerwieni, ale takiej fajnej, glebokiej - co Ty na to?

Gość fgdzhgft
czerwień też ładnie do czarnego prawie wszystko pasuje a sukienka na prawdę śliczna

do tej sukienki jakikolwiek kolor dodatków będzie ładnie. jest klasyczna i elegancka:) pytanie czy sukienka jest błyszcząca? jeśli tak to nie przesadzaj z błyszczącymi dodatkami wtedy postaw na np. zamsz. możesz dodać elegancki bliźniak zamiast żakietu. (np z ozdobnymi guzikami) . dodać materiałową broszkę, duże korale, bransoletkę. zestawienie ze złotem bardzo mi się podoba. możesz pobawić się jego odcieniami lub dodać coś kremowego.

Gość syrenka i czterdziestu
Na komunię w czerni?

Gość mi też się wydaje
że czarna sukienka na komunię nie bardzo pasuje

Gość multimedia
uff... dzieki za poparcie, wydawalo mi sie, ze sukienka jest uniwersalna i bedzie pasowac na wiele okazji mialam wlasnie obawy co do koloru, ale w rezultacie pomyslalam o rozjasniajacych dodatkach sukienka nie jest blyszczaca, jest matowa wracajac do koloru - nie poszlabym w czarnej sukience na wesele, ale na komunie (z jasnymi dodatkami) chyba bedzie pasowalo

Gość syrenka i czterdziestu
Nie będzie pasowało. To komunia nie pogrzeb.

Gość kalinkalalalalla
na komunie w ciemnej, chyba nie bardzo!

Gość multimedia
ech... no zmarwilyscie mnie jeszcze ktos wyrazi swoje zdanie?

kupiłaś to nie będziesz teraz zmieniać. niezbyt komponuje się czarny kolor z komunią ale o tym trzeba pomyśleć przed zakupem. jak matowa to dodaj błyszczące dodatki wtedy jeszcze bardziej ożywi sukienkę. jest ładna elegancka i prosta więc jak pisałam poszalej z dodatkami.

mi również się wydaje że czarna sukienka na komunię to nie bardzo pasuje. Mój synek też ma w tym roku komunię i jak szukałam sobie sukienki to czarne od razu odrzucałam w końcu kupiłam w kolorze ecru :) poza tym zimą chodzę ubrana raczej w ciemne kolory i już mi się tęskni za jasnymi :)

Gość multimedia
no coz... ogolnie poczatkowo tez chcialam uniknac czerni, ale kiedy zobaczylam te sukienke, stwierdzilam, ze bedzie ok teraz juz sama nie wiem... Wasze zdania sa podzielone, wiec ta czarna kiecka z jasnymi dodatkami nie bedzie tragedia nadal sie zastanawiam "kupiłaś to nie będziesz teraz zmieniać." - no wlasnie moge to jeszcze zmienic, po prostu kupilabym inna, a ta na pewno bylaby wykorzystana na inna okolicznosc