Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brocck

Schudniesz zdrowo i skutecznie

Polecane posty

Gość brocck

Jest wiele diet przez które przeszłam, i nie dam sobie powiedzieć byle laikowi, że każda działa. Polecam każdemu , oczyściła mnie, odżywiła, dodała energii a co najważniejsze nie musiałam i nie muszę rezygnować z ulubionych dań a waga nie powraca choć minęły już 4 miesiące. Ważyłam 98 kg, teraz moja waga to 79 kg przy 180 cm wzrostu ! Zajęło mi to 6 miesięcy i efekt jest długotrwały. Pozdrawiam wszystkich.

Gość COOTOOO
ZA DIETA

Gość najlepsza dieta to...
MŻiRD czyli Mniej Żrej i Rusz Dupę. Lepszej jeszcze nikt nie wymyślił. Jest najlepsza, najskuteczniejsza i najzdrowsza. Można jeść wszystko ale w rozsądnych ilościach. A na dodatek się ruszać. W jakikolwiek sposób - więcej chodzić, tańczyć, pływać, jeździć na rowerze, ćwiczyć w domu. Co kto lubi. Żadne kretyńskie głodówki ani diety - cud nie dadzą takich dobrych i trwałych efektów.I to wszystko w temacie diet.

Gość JAK ZRZUCIŁAŚ
TYLE KILOGRAMÓW?????????

Dodam, że ja w taki sposób zrzuciłam 24 kg w 7 miesięcy.

Gość COOTOOO
ILE TERAZ WARZYSZ I ILE MASZ WZROSTU?

pytasz mnie czy autorkę?

Gość COOTOOO
CIEBIE BO AUTORKA NIC NIE PISZĘ

164cm, ważyłam 81, spadło do 57.

Gość COOTOOO
MOIM OSTATNIM POSIŁKIEM OD JAKIŚ 4 MIESIĘCY JEST OBIAD OK GODZ 15TEJ. OD TYGODNIA ĆWICZĘ WAGA NIE RUSZA ALE UBRANIA MAM CIUT LUŹNIEJSZE TYLKO CZEGO WAGA NIE SPADA

stosujesz różne tricki - na przykład kładziesz porcje na mniejszy talerz, żeby wyglądały na wieksze. Bierzesz do ust 2-3 kostki czekolady, ale nie gryziesz, tytlko żujesz, wtedy " oszukujesz" mózg, że zjadlaaś tej czekolady więcej. Na tej samej zasadzie dziala WOLNE jedzenie. Nie lykasz wszystkiego jak gęś kluchy, tylko jesz powoli. wtedy zauważysz moment, kiedy ośrodek sytości poczuje, że jesteś już najedzona. dlatego tez lepiej odejśc od stolu z lekkim uczuciem niedosytu. Po kilku minutach poczujesz, że tak naprawdę sie najadlaś a unikniesz nieprzyjemnego uczucia związanego z przepelnionym żoładkiem. Jadlam praktycznie wszystko, ale nie obżeralam się i rzeczy najbardziej tuczące jadlam nie codziennie.

a dlaczego po 15 już nic nie jesz? Można jeść, byle nie później niż 3-4 godziny przed snem. No i male porcje.

Gość COOTOOO
PRZECZYTAŁAM NA JAKIMŚ FORUM DZIEWCZYNA PISAŁA ŻE NIE BĘDZIE JADŁA PO15 I POSTANOWIŁAM SPRÓBOWAĆ I JA

Ja mam zasadę, że do wczesnego popołudnia mogę jeść trochę więcej i nawet rzeczy bardziej kaloryczne, ale po południu już stopuję. Jem mniej i raczej rzeczy lżejsze. Nie głodzilam się nigdy, nie odmawiałam sobie wszystkiego. Byle zachować umiar w ilosci i w częstotlliwości jedzenia tego, co tuczy najbardziej. To wszystko są znane od lat zasady dietetyczne, ale na wlasnym przykladzie wiem, że skuteczne.

Gość COOTOOO
A PO 18 NIE JADŁAM DUUUUUUUZO WCZEŚNIEJ I NIC NIE BYŁO TYLE ŻE NIE TŁAM