Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukiwannna przez faceeetaaa

Moj facet mnie oszukuje.ZDRADZA MNIE??

Polecane posty

Gość pani ogrowa
Bonsai, co Cię skłoniło do zdrady? Ciekawość? Jak długo byłeś z partnerką? Czy chciałeś by wybaczyła Ci? Czy ona to zrobiła?

Gość siara na calego
cos z ta kwestia przyzwolenia jest... tutaj nawet nie chodzi o sam zwiazek w ktorym cos sie posypalo, ale o to ze facet musi sie nauczyc ze pewnych rzeczy sie nie wybacza, w ogole mezczyzni mam wrazenie nie wiedza co to sa konsekwencje czynow. moze jesli jasno im sie pokaze ze pewne dzialania prowadza dopewnych strat to zmadrzeja. ale juz nie dla ciebie autorko bo tobie zycze szczescia z innym. choc wiem ze w takiej sytuacji jaka tu przedstawilas, kiedy nie masz dowodow na zdrade (choc np wg mnie to co zobaczylas juz wystarczy) rozumiem ze jeszcze chccesz ratowac sytuacje, a przynajmniej masz nadzieje ze nie zrobil tego czego juz absolutnie nie moglabys wybaczyc.

Gość pani ogrowa
dzięki Bonsai ;) trochę już mnie życie nauczyło. kiedyś byłam na maksa naiwna i chyba bym wszysko wybaczyła

Wiele spraw na to złożyło się. Hmm przede wszystkim niespełnione marzenia erotyczne....., wieeelkie marzenia, które mną pokierowały, nie chcę się tłumaczyć z wielu nieporozumień w moim związku , których było co nie miara , bo będą to tylko uboczne wymówki. Szczerze , to seks , o którym zawsze marzyłem . taka jest prawda.

Gość pani ogrowa
Ja rozumiem Autorkę tematu, bo cięzko jest zostawić kogoś kogo kochamy i tutaj akurat trochę wybielamy na siłę.. Zwłaszcza gdy nie mamy pewnych dowodów to chcemy usprawiedliwić ukochana osobę. Jednak Autorko, pomyśl, co byś poradziła gdyby na Twoi miejscu była Twoja przyjaciółka

Gość siara na calego
zgadzam sie pani ogrowa

Gość pani ogrowa
jesteś teraz z ta kobietą, z którą zdradziłeś? jak nie chcesz nie odpowiadaj, nie wiem czy w ogóle chcesz pisać na ten temat

możemy o tym popisać , ale może nie tutaj. Jeśli chcesz odezwij się na poczcie.

Gość pani ogrowa
ok:) napisałam;)

Gość pani ogrowa
wysłałam, spokojnie :) zaraz pewnie dojdzie. A gdzie Autorka tematu? Co zrobisz moja droga? masz juz jakis plan działania? :)

Gość kasiakasiuula
Jak dla mnie sprawa jest jasna i prosta jak konstrukcja cepa - zdradził Cię, nie wiadomo czy fizycznie ale emocjonalnie na pewno. Nie mówi się 'kocham Cię' komuś, kogo się ma w dupie.

Niewiem co mam zrobic.1 raz znalazlam sie w takiej sytuacji.Ja wczoraj do niej napisalam niby jako on.W odpowiedzi na jej sms " ze nie mam wobec ciebie zadnych zamiarow, zapomnij o mnie".A ona odp " to po cholere robiles mi nadzieje.auta i tak bys nie dostal".Co wy na to.

Gość pani ogrowa
'auta i tak byś nie dostal' ? LOL Dziwny ten Twój facet, musisz z nim szczerze otwarcie porozmawiać, nie masz nic do stracenia. A rozmowa jest lepsza niż ciągłe zadręczanie się myślami

on ciagle klamie.i tak prawdy mi nie powie.

Gość pani ogrowa
jeśli ciągle kłamie to i tak pewnie straciłaś do niego zaufanie. Więc powiedz, dlaczego z nim jesteś? Odpowiesz może w pierwszej chwili: z milości...ale miłośc to też zaufanie. Poza tym uczucie musi być obustronne

Gość juustus
Ewidentnie związek do utylizacji :(

Gość trzeba zutylizowac odpad

Gość siara na calego
autorko co postanawiasz?

Wroci z pracy i porozmawiam z nim.Zobaczymy co powie.

Gość ewelina90
wal go w dupe

Gość pani ogrowa
i jak tam po rozmowie?