Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?????

Czy widzicie taki związek ?

Polecane posty

Gość autorze ja ci powiem tak
pierwsze primo to ona nie ma klasy :O bo kobieta z klasa nie zachowuje sie jak mala obrazona dziewczynka i szanuje partnera, a nie jak twoja niunia: jej wolno wszystko, tobie nic. drugie primo: twoja dziewczyna to prawie moja matka. prawie bo moja matka poza ojcem swiata nie widzi i inne chlopy jej nie interesuja, ale tez jest taka dyktatorka, jej zdanie musi byc na wierzchu, jej potrzeby najwazniejsze, ona moze robic co chce, a ojciec nie, on ma ją wielbic i spelniac jej zachcianki i bron boze sie nie sprzeciwiac bo bedzie MEGAFOCH i bedzie ją musial na kolanach przepraszac. kocham tak samo oboje rodzicow, ale na miejscu ojca dawno kopnelabym ją w dupe :O bo to 5latka w ciele 50latki. myslisz, ze u ciebie bedzie inaczej? gdyby mialo byc inaczej, to juz by bylo. a, przed slubem moja matka podobno takie zagrywki stosowala dwa, gora trzy razy w miesiacu. po slubie sie pogorszylo :P

Gość wiosenna bryza 3465
jak można od partnera wymagać czegoś a samemu to robić? w głowie się nie mieści żę znosisz to tyle czsu.. myslałam że jesteśz nioą 2-3 miesiące ale tyle lat i teraz dopiero cie to męczy. jesteś totalnym mięczakiem