Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama olivki123

ma moze ktoś małe dziecko i uczy sie? jak daje sobie rade?

Polecane posty

Gość mama olivki123

pytam bo musze cos wymyslic co zrobic z małą ma 13 miesiecy a ja bardzo chciałabym isc do szkoly

Gość ja 1987
u mnie zostaje maz lub tesciowie... ale powiem ci ze jest cieszko np w czasie sesji bo choc maly ma juz 2lata musze mu poswiecac caly dzien wiec nauka zostaje na wieczor a czesto jestem juz tak padnieta ze mi sie niechce

Gość a w jakim
trybie chcesz sie uczyć??

Gość liwiana
Jak mały miał 1,5 roku poszłam do liceum 4 lata, potem studia 5 lat. Z dzieckiem zostawała mąż, czasami moi rodzice, było ciężko ale dałam rade :)

Ja mam taki czas za soba. Do 15 mialam nianie. Po 15 sama sie dzieckiem zajmowalam. Wieczorem do babci na godzinke, a potem spac. Moja nauka zaczynala sie po 21 i trwala do pozna w nocy.

Gość mama olivki123
zaocznym dodam że wychowuje ja sama ...babcia czasami moze by sie zajeła ale nie za czesto w sumie było by to tylko 4 razy w miesiacy a wiecie ile moze kosztuje opiekunka lub żłobek?

Gość mala Mini Mo
ja jestem rok przed obrona,nie mam problemow z nauka,a niby dlaczego mialyby byc?

Gość mala Mini Mo
opiekunka ok.10 zeta /h

Gość karmiąca mamaaaaaaaaaa
niedawno obroniłam pracę magisterską, okoliczności zmusiły mnie, że robiłam dwa semestry w ciągu jednego, pisanie pracy na ostatnią chwilę - ale dałam rade:) zaczynałam pisać jak mała chodziła spać bo męża nie ma co drugi dzień w domu , zmęczenie potworne ale wszystko dobrze sie skonczylo:) i powiem Ci, że teraz jak mam luz to mam mniej czasu i mniej rzeczy zrobie niż jak chodziłam do szkoly:)

Gość no proszeeeeeee
kolejna gówniara zamiast sie uczyć dala dupy i została sama a teraz szuka jelenia w postaci babci do bawienia, a przynajmniej to dziecko ma ojca, czy to jest może dziecko dyskotekowe

Gość no proszeeeeeeek
co cię to buraku obchodzi. ciebie pewnie nie chce nikt bzyknąć temu masz problem.