Gość vic@@@@ Napisano Marzec 18, 2010 mam powazny problem wszystko zaczelo sie 4lata temu gdy przespalam sie z kumpela . malo tego ja z nia od tamtej pory robilam to dzien w dzien . pozniej wyjechlam gdy wrocilam ona miala chlopaka wiec i ja chlopaka sobie znalazlam po latach zapomnialam o wszystkim i do tych niepamietnych chwil niewracalam teraz mam wspanialego synka z mezczyzna moich mazen i wszystko byloby wpozadku gdyby nie fakt ze pewnego wieczory gdy sobie w gronie popilismy ja wyszlam z psem i ja odprowadzilam pod klatke .ona powiedziala mi ze mnie kocha od dlugiego czasu wysmialam ja i poszlam do domu i to byl mój blad bo gdy wrocilam do domu to wszystko do mnie wrocilo te wspomnienia wszystko zlaczylam do kupy a wczesniej tego nie dostrzegalam dlaczego? teraz wiem ze bardzo ja pragne ale to jest niemozliwe .rozmawialam z nia na ten temat i chcialam by bylo jak dawniej ona ona stwierdzila ze z tego nic dobrego nie wyjdzie i zamknela temat .problem w tym ze ja ja kocham czuje cos do niej i ona do mnie tez ale niechce tego ciagnac jak ja przekonac co mam zrobic blagam pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach