Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student z prowincji

Czy na topikach kafeteryjnych można zapoznać fajną kobietę?

Polecane posty

Gość student z prowincji

Można.Ja poznałam już z dziesięć.

Gość kawa w necie
a z czym chcesz ją zapoznać?

Jestem 🌼👄 Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur Rozkochuję w sobie chłopców za mną poszliby pod mur Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak chłopięcy chór. Duża jestem ociupinkę, zgrabna chyba nawet też Gdy wychodzę na ulicę chłopcom wnet zapiera dech Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak wyborczy wiec. Ja mam w sobie coś takiego Co nie daje spać kolegom Może oczy, może usta Może fakt, że jestem szczupła Może moja dobroć, ufność To, że czasem jestem smutna Chyba to nie daje chłopcom spać. Ja mam w sobie coś takiego Co nie daje jeść kolegom Może dłonie, może nogi Może mój zmęczony profil Może moja duma, radość Może niecodzienna bladość Chyba to nie daje chłopcom jeść. Na mój widok pewien biedak wydał swój ostatni pens Drugi merdał wręcz ogonem niczym wygłodniały pies Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak kaflowy piec. Nienawidzą mnie dziewczęta za mą niedościgłą twarz Każdy ją zapamiętuje, choćby widział tylko raz Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna jestem też jak magistrala BAM. Ja mam w sobie coś takiego... Ja ma w sobie coś takiego Co nie daje żyć kolegom Jestem śliczna, higieniczna Przy okazji sympatyczna Jestem sprytna i wybitna Fantastyczna i ambitna :)

Gość student z prowincji
z moją duszą, a potem może z ciałem

Gość student z prowincji
Pani Sol, pani poetka:) o ciekawe, ciekawe... uwielbiam Wisie Szymborską, ale to nie ta kategoria wiekowa, ale Pani któż to wie??

Gość kawa w necie
można ale trzeba się "nachodzić" :) zacznij od wymiany zdjęć :)

Gość student z prowincji
Już biegnę z kwiatami, jakie topiki polecacie?

Gość student z prowincji
Chcę poznać, och chcę, chcę, ja znam tylko seks wiejski

Ale wcześniej by wejśc z prowincji na salony musisz ściągnąć swoje gumcoki :o i upodobnic się do miastowego żigolaka ;)

Gość student z prowincji
Ale jak to zrobić? Czy wystarczy kupić żel?:p, kondona już ściągłem

Gość student z prowincji
Acha za wysokie progi na moje nogi, mezaliansów sie nie przewiduje, no cóz trudno:(

Nie wystarczy żel :o Musisz sobie ogolić jajka ;) kupic samoopalacz i wyciaptać się nim ;) kupic odpowiedniej grubości łańcuch na szyję poćwiczyc spinanie pośladków ;) Iśc do Taniego Armaniego i wbic się w wstrzałowe ciuchy pamiętaj !!! nie dopinaj koszuli pod szyje, tak jak chadzasz w niedzielę na sumę :o Pokaz opalona, ogolona klatę ;) Kup sobie pefuma co bi zabic zapach obornika :o

jędzo, zarosnięta klata teraz na salonach jest passe :o chociaz osobiście też wolę misiaków ;) ale jak prowincjusz chce na salony, to musi, my jesteśmy nie liczne :(

Gość student z prowincji
ja umiem sie kochac tylko "po bożemu" czy to moze być przeszkoda?

Można, ale trzeba długo szukać, bo 99% łapie się pod którąś z kategorii: - zmanierowana bezrobotna licząca na księcia z bajki; - leniwe durne biurowe kuurwiszcze flirtujące z każdym, a potem wracające gotować grochówkę staremu i bachorom; - stare panny-fantastki o błonie dziewiczej twardej jak żelbeton... czyli reasumując - chyba lepiej sobie odpuścić :classic_cool:

Gość student z prowincji
uwielbiam jak mnie ruchają w dupsko

Gość ((((((()))))))
A myślałem że czarne nicki sa bardziej zintegrowane, nie to co ta pomarańczowa dzicz (z wyjatkami)

Sol - bo to prawda najprawdziwsza jest :classic_cool: A Ty się pod którą kategorię łapiesz? :D Czy może jesteś tym nieujetym, jednym procentem? :classic_cool:

Pewnie jakiś masz, skoro opanowałaś trudną sztukę pisania na klawiaturze i potrafisz sklecić wypowiedź dłuższą niż jeden wyraz... :classic_cool: 🖐️