Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana zona 35

NOWY TOPIK! Zony zakochane nie w mezu!Zapraszam

Polecane posty

chyba zaznaczyłam, że dla mnie uczucie jest większą zdradą niż fizyczny kontakt np. po alkoholu?? i wypowiedź swoją odniosłam do wypowiedzi mam marzenie:)

Gość
13:20 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery zawsze szczery nie bądz taki cwany to zacznij myslec, potrafisz? Nie bądz śmieszny :o

ZS, kilka razy próbowałam wysłać odpowiedz na Twojego posta, ale zakwalifikowali mnie do spamu, więc tylko rzeknę that I believe you know what I wanted to tell you ;-)

Gość
No co Ty nie powiesz ZS :-D

Gość
To nie ziewaj Luska bo jeszcze Ci kto bolca zasadzi :-D

znowu ziewam, tym bardziej, ze nawet nie masz pojęcia, że istnieje coś takiego jak ziew mentalny. dokształć się trochę, to może jeszcze kiedyś wymienimy posta lub dwa

chętnie wzięłabym udział w tej rozmowie ale jako żona boję się, że zostanę zakwalifikowana do tych zakochanych nieodpowiednio ty to lusia jednak masz farta a mężatce zawsze wiatr oczy:)

lusiu chciałam ci pokazać dobrą stronę bycia singlem:) tak z dobroci ze względu na przyjście wiosny:)

Gość
Luśka Twoja "cięta" riposta mnie z nóg zwaliła :-D

Gość zielona_fala
tremendo? a nie po alkoholu? to już niezdrada według ciebie?

Gość tremendo po
dobrze

Gość Lukrecja.
Hejk :) No to coś dla mnie. Na pewno nie jestem zakochana w mężu i wice wersa ;) Ale dla dobra dzieci ciągniemy ten wózek. Żyjemy jak para wspólokatorów, nawet czasem po jakimś dringu nawet sie prześpimy :). Oczywiście jest mnóstwo zgryźliwości i to zwłaszcza pod moim adresam :( Póki co romansuję "wirtualnie" z facetem, z którym wiem, że nigdy nie będę itd. Ale to też taki pancerz obronny przez "realnym" kolegą z pracy, on mnie kręci, ja go kręcę itd., ale boję się przekroczyć tej cienkiej granicy, żeby się totalnie w nim nie zabujać ;)