Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18lalunia18

lubicie mocny czy subtelny sex??

Polecane posty

Gość psssssssssssssssssssst...
ja akurat anala nie lubie, ale tez jest zajebiscie :D

Gość 18lalunia18
wielki mistrz-duzo mlodsze dziewczyny to czyli w jakim wieku ty jestes???

Gość 18lalunia18
lubicie bawic sie z facetem przed sexem zeby troche poczekal az wejdzie w ciebie.. i robicie rozne rzeczy ..lubicie dluga gre wstepna czy krutko i odrazu do rzeczy??

Gość miszczu a Twoja zona jak lubi

newet jak dojdzie do konca podczas gry wstepnej, to potem mozliwy jest dłuuuższy sexik ;)

Gość normalnie za stara byla
bo wolisz mlode dupeczki i ostry sex, czyli jestes zwierze:classic_cool: to do miszcza belo:classic_cool:

nie wytrzymal naporu bab:classic_cool: albo naporu spodni:P:P loj, grzeszna sie robie

Gość 18lalunia18
a faceci lubicie taka dluga gre wstepna kiedy dziewczyna was bardzo podnieca i juz nie mozecie wytrzymac:D:D ja tak lubie robic mojemu a on przy kazdej okazji kiedy to robi probuje wejsc heheh :D fajnie fajnie

Gość 18lalunia18
ja to lubie wiedziec ze on jest tak strasznie napalony ale nic nie moze zrobic:D:D czasami nie pozwalam mu mnie dotykac i sie z nim bawie z calym jego cialem to tylko 5 min i juz musi mnie dotknac bo nie daje radyyy.. zajebiste uczucie kiedy ma sie taka duzo wladze nad facetem:D

nie napisze nic na temat:Pbo to moja intymnosc i fantazje:P pisac to odzierac siebie i pokazywac to, co tak naprawde nigdy nie jest takie samo, wiec odpowiedzi niettttt

Gość 18lalunia18
i tak cie tu nikt nie zna a podzielic sie z doswiadczeniami uwazam ze jest dobre poniewaz zawsze mozesz cos wykorzystac w swoim intymnym zyciu..

podzielic sie zawsze mozna, zawsze mozna jeszcze bardziej urozmaicic zycie sexualne, sprobowac czegos nowego czego nigdy nie probowales

Gość 18lalunia18
mika0904 tez tak wlasnie mysle a ciekawe i nowe rzeczy w zyciu seksualnym jest 100 razy lepsze czy monotonnia i ciegla to samoo.. wiec zawsze fajnie sprobowac cos nowego.. a ty mialas jakies podobne sytuacje??

monotonia jest tym co moze byc najgorsze w zwiazku, a szczegolnie w sexie. najlepiej probowac czegosc nowego, np zwiazac faceta nie tylko rece ale i oczy, i doprowadzic go na szczet rozkoszy, a jak nie bedzie mogl juz wytrzymac dosiasc go aby razem przezyc totalny odlot ;)

Gość 18lalunia18
dobry pomysl z tymi oczami:D:D

powiem Ci za super :) zawsze tez mozna spróbowac na odwrót ;) zebys to Ty była zwiazana

Gość do pupy nie koniecznie
mieszany, na ostro i subtelnie