Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajaja

wywar ze sliwek na zaparcia 7 miesiecy

Polecane posty

Gość ajajajajajaja

mam pytanie jakich bylo juz wiele i pewnie macie dosc ale potrzebuje opini i porady moj syn ma 7 miesiecy od kilku dni po rozszerzaniu diety ma zaparcia, starte jabluszko, nie pomoglo dzis wzielam suszone sliwki zagotowalam zrobilam wywar i dalam synowi do wypicia pycha smakowalo mu ale odstawilam kaszki ryzowe i marchewke prosze doradzcie co moge teraz podac zamiast tego?? w zamian?

jeszcze banany lubia zapierac; sliwki tez mozesz kupic, sa takie sloiczki gerbera, poza tym duzo picia i warzyw zielonych typu: szpinak, brokuly, pozniej zielona fasolka, cukinia;

Gość ajajajajajaja
bardzo dziekuje poprostu dopiero zaczelam rozszerzac dite i wprowadzilam zupki jarzynowe i zaczelo sie moj syn bardzo dlugo nie chcial nic innego jesc poza mleczkiem mamy ma 7 miesiecy i dopiero zaczynamy wprowadzac cokolwiek innego w takim razie zaczniemy robic zupki ze zielonych warzyw bez marchwi, bananow nie daje wogole i mam jeszcze pytanie jak sie podaje krupiczke orkiszowa??i czy ona ma gluten moze ktos wie?? nie moge patrzec jak on sie meczy prubujac zrobic ta kupke ciagle placze i nie moze spina sie steka prezy i nic jejku co ja mam zrobic zeby mu ulzyc??

oj troche sie dziwie ze u was zaparcia chociaz maluszek na piersi, moze to taka reakcja na nowosci? moja corcia miala dlugo straszne zaparcia, ale byla na mleku modyfikowanym, jak przeszlismy na NAN 2 to sie zaczelo, nawet szczeliny odbytu sie nabawila:( musialam jej przemycac warzywa zmiksowane do mleka bo inaczej nie chciala ich jesc; mysle ze to u was jakas przejsciowa sytuacja... krupiczka orkiszowa - nie mam pojecia co to jest, jakis rodzaj kaszki? a na silne zaparcie w sytuacji awaryjnej czopek glicerynowy, byle nie za czesto zeby nie przyzwyczaic malucha do takiego wspomagania

Gość ajajajajajaja
no wlasnei czopek nie moze byc codzien a moj synek lez i prezy sie steka prubuje zrobic kupke i nic az placze, i tak codzien od kad podalam mu zupke jarzynowa boboivity i od tamtej pory czyli 7 dni temu zaczal sie klopot do tej pory nie bylo problemu nigdy odstawila ta zupke kleik ryzowy, tez i prubuje pomuc daje tylko mleko sporwrotem , i jabluszko tarte surowe i dzis ten wywar ze sliwekk i czekam nie moge codzien dawac czopka :((juz nie wiem jak mu pomuc i kiedy go ruszy od tamtej pory robil kupke ale to takie bobki i twarde a dzis nei moze zrbic wogole :(

Gość hłe hłe hłe
ajja a Ty w ogole wiesz co to sa przecinki,kropki itp? nie da sie tego czytac:/

Gość ajajajajajaja
przepraasza to sie bierze z tego ze mam nowy komputer, i w innych miejscach sa znaki , nie polski system :)przepraszam:)postaram sie teraz:)