Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineth

On miał kiedyś dużo partnerek i nie był im wierny!

Polecane posty

Gość nineth

Mam chłopaka już prawie 8 miesięcy. Przez cały ten okres układało nam się bardzo dobrze. Pewnego dnia, przypadkiem na moim komputerze zapisało się jego hasło do nk. Wiem, że to nie zbyt dobrze o mnie świadczy, ale podkusiło mnie żeby sobie poczytać co ten mój wspaniały pisze (kiedyś rozmawialiśmy, że możemy sobie wchodzić, ale stwierdziłam, że nie zrobię tego). No i weszłam oczywiście na wiadomości a tam... Masakra! Wcześniej, zanim ze mną go połączyło "płomienne uczucie" to, chyba do ponad 15 dziewczyn pisał jak je to kocha i nie może bez nich żyć, do jednej "że ma dziewczynę, ale to nie ważne bo jutro jej już może nie mieć". Wzburzyło mnie, że miał dziewczyny, ale kręcił do innych. To trochę przykre zważywszy, że gdy rozmawialiśmy o wierności w związkach to mówił, że zawsze był wierny. To wszystko rozwaliło homeostazę naszego związku. Nagle zaczęłam patrzeć na niego i na to co robi strasznie krytycznie. Ten stoi pod moja klatką w zimowej ciapie dwie godziny żebym z nim porozmawiała, stara się jak cholera, ale to nic nie skutkuje. Kocham go i nienawidzę. Kontynuować ten związek w ogóle? Mam nieco konserwatywne podejście do życia...

Gość Madziulka @@
narazie go olej ... zobaczymy co zrobi .. czy bedzie walczył czy da sobie spokoj .. musi zrozumiec ze baaaaardzo zle zrobił

co bylo a nie jest,nie pisze sie w rejestr. na nk chyba widzialas,ze nie pisze dalej do innych lasek? czyli bedac z toba jest ci wierny. oklamal cie,bo bylo to klamstwo pod przymusem,ja tez tak mowie, wiec znam sie na rzeczy, tez zdradzalem, a jednak potrafilem byc wierny, jak mi zalezalo