Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini :)

Najfajniejszy rozmiar ??

Polecane posty

Gość
mam 65e, po polsku 75b i nie narzekam

ogame Mam odpowiedniego faceta :) kocha moje cialo ale ja nie moge patrzec w lustro bez zażenowania ;/

ogame Wiesz tu chyba juz jest koniez jesli chodzi o natutalny wzrost mam 25 lat 170 cm wzrostu i 52 kilo wagi

Gość rozwiazywacz
nie rozumiem: jeśli masz bardzo małe cycuszki, to powiększając je sprawisz, że będziesz ewentualnie "bardziej zauważalna" ubrana po rozebraniu się natomiast nastąpi wielkie rozczarowanie, gdyż będzie widać, jakbyś se piłki do tułowia dokleiła czy nie lepiej mieć satysfakcję w łóżku niż mamić otoczenie oszustwem i rozczarowywać wybranka później ? :)

rozwiazywacz Ta łatwo sie mowi teraz to rozczarowanie jest za kazdym razem na co dzien utwardzane staniki niewygodne jak .... a w nocy co nie potrafie sie rozluznic to dosyc skomplikowany problem ;/

no mój chłopak dosłownie to samo mówi nie chcę nikogo obrażać, to zecz gustu, ale on mówi że takie "piłki" są odrazające a Ty kochana masz niedowage mi troszke urusl biust po tabletkach Cilest, ale na wadze ogulnie nie przybrałam

Gość rozwiazywacz
wiec chodzi o Ciebie czy o faceta, ktory Ci marudzi, ze powinnas miec wieksze ? :)

ogame Mi lekarz zapisal diane podobno duża dawka hormonu na początku bylo cos widac troszke mnie nawodnilo a po 3 mies stan poprzedni ;/

rozwiazywacz Wiesz chyba chodzi o mnie .. jest tak ze naprawde wiem ze przyciagam wzrok glupia tez nie jestem ale kurcze czemu mam byc pLASKA nosze dekoldy ale to wszystko oszukane ;/ teraz bedzie lato plaża wiecie jak to jest nawet z tym mam problem nie jestem w pełni swobodna ;/

piersi powinny sie miescic w dlonie mezczyzny:) Nie moga byc za duze bo traca na jedrnosci, a jedrne piersi to podstawa. ;)

Gość PM.
Ja mam 17 lat . 168 . waze 68 kg i mam E : ( nie sa takie jedrne : (

Gość ghufdqfvgdwqavduho
mialam piekny duże pełne C a schudłam i mam B:( pomocy jak wrócić do dawnego rozmiaru piersi?:(