Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim us

w jaki sposób kobieta uprzykrza facetowi

Polecane posty

Te motyle.Nie uogólniaj.Ja czytam rozumnie.

Gość on nasikał obok
a mama tak do niego mówiła, synek nie sikaj obok. Bo dziewczyny to on nie widział innej niż w formacie jpg

Gość te motyle sa przereklamowane
Bo - jedyna, ktora wie o co chodzi 🌼 co do reszty - nie czytacie ze zrozumieniem, a co gorsza nie macie zadnych argumentow, zeby to co napisalem wczeniej mozna bylo uznac za pisanie z wyobrazni :classic_cool: dodaj cos od siebie kobieto, i nie marudz :P

Jeśli kobieta chce uprzykrzyć życie facetowi to znaczy że nie powinna z nim być. Zwracanie uwagi kochanej osobie,że źle postępuje, czy dopominanie się czułości nie jest żadnym uprzykrzaniem. Jeśli ktoś nie potrafi współżyć z innymi powinien być SAM.

jeśli nie z wyobraźni to tym gorzej dla Ciebie :o popierasz sikanie obok kibla :D a może jeszcze sranie do umywalki? :o obleśne :o

masz racje ale we wszystkim musi byc umiar. nie wszystkie kobiety go posiadaja. :classic_cool:

nieznana czepiasz sie, a takie kobiety sa najczesciej samotne :classic_cool: sikania obok kibla nie popieram, jakby co. mojemu kumplowi sie zdarzylo, nie byl idealny, klapy od kibla tez nie nauczyl sie do tej pory zamykac i jest dalej z ta upierdliwa kobieta na wlasne zyczenie. napisz cos madrego jako kontrargument bo jak dotad bredzisz znane powszechnie sady. :classic_cool:

to samo z odbieraniem dzieci ze żłobka, czy obowiązkami domowymi - gdyby faceci byli na tyle dojrzali, aby pamiętać o takich "drobiazgach" - kobiety z chęcią zamilkłyby (to żadna frajda musieć trzymać rękę na pulsie 24h/doba) :p

do Twojej wiadomości - nie jestem samotna :)

Hm sa agresywne i zawsze musza miec co chca a niedej Boze jak sobie niedojdzie do ORGAZMU to lepiej uciekac z DOMU! lepiej chyba byc samemu? Ale i tak tez zle:(

odpusc sobie z ta reka na pulsie i zamiast wymagac popros :classic_cool:

ja zawsze ładnie proszę :) nie żądam jak niektóre :p

Gderaniem kobieta nie zdziała zbyt wiele.Im więcej gdera tym facet bardziej się przekonuje jaka to z niej jędza jest. Mężczyźni.Mój znajomy wyszedł do sklepu z dzieckiem.Dziecko małe w wózku.Zostawił wózek przed sklepem,Sam wchodząc po zakupy.Wychodząc zapomniał o tymże wózku i wrócił do domu Sam.

doprawdy upierdliwa baba... że też zwraca mu uwagę, jak obsika łazienkę... jakby na świecie nie było większych problemów... głód w Afryce, tam nawet im się o łazienkach nie śniło :D jak on z nią wytrzymuje?? pewnie zołza nawet nie chce mu prać jego obsikanych gaci :classic_cool: po co mu taka kobieta...

AAmarkoAA - i zawsze uciekasz z domu ? ja, nie ! :classic_cool: ale masz racje, ze ta ich upierdliwosc jest zalosna. o ilez byloby lepiej, gdyby kobiety zrozumialy, ze nakazy i zakazy wywoluja w mezczyznach odwrotny do zamierzonego skutek. a przeciez kobiety mowia tak czesto o zrozumieniu, empatii. ggdzie ona sie podziewa ? chyba poszla na spacer w nieznanym kierunku :classic_cool: samemu nie jest zle.wartoo poczekac na kobiete mniej zrzedliwa.

Kobiety które kochają, zawsze życzą dobrze swojej drugiej połówce, może stąd wynika chęć postawienia na swoim.

jeśli uprzykrzać to może tym , że szuka problemów i zna sposoby ich wynajdywania , ciągłym poszukiwaniem "zmian" oraz nadmierną gadatliwością....:)

Te motyle sa przereklamowane- dokladnie kolego jak mowisz w tym poscie ,pomysl sex w ktorym musisz doprowadzic partnerke do orgazmu dodam musisz! To na sama myslisz juz ci sie niechce,masz niechec i sex jest nieprzyjemny itp. niebede sie rozpisywal na ten Temat bo to temat rzeka! nieuciekam zawsze z domu ale wtedy jest jeszcze gorzej i malo tego mozesz mowic,tlumaczyc i nigdy niezrozumie bo to nietak wg jej . E kurna!

czyli kochasz się z kobietą wyłącznie celem smozaspokojenia? samce jedne :o :classic_cool:

"chec postawienia na swoim" nie ma nic wspolnego z kochaniem, za to ma na penwno z checia pokazania, kto tu rzadzi. a nie o to przeciez chodzi. istnieja bezmyslni faceci ale kobietom czesciej zdarza sie zrzedzic i przekrecac faceta na swoj wzro i podobienstwo. stad sie biora nieporozumienia :classic_cool:

revolver - wlasnie zauwazylem, ze one chca nas zmienic na sile, a tak sie nie da. stad ta upierdliwosc. AAmarkoAA - wyluzuj, nic nie musisz, a jak ona tego nie rozumie, to pal ja szesc. :classic_cool:

CZYTAJ ze ZROZUMIENIEM;)! to czy ja sobie dojde to ja nieobchodzi i dodam ze ona musi dojsc! A jak ja niedojde to sobie sam musze radzic i dodam bo niektorzy widze maja problemy z wyciaganiem wnioskow;)! Ze uprawiajac sex w ten sposob czlowiek mysli tylko i wylacznie o drugiej stronie aby doszla i sam niedochodzi ,blokuje sie, a niemowie zawsze czyt.ze zrozumieniem . Revolver masz racje

revolver - wlasnie zauwazylem, ze one chca nas zmienic na sile, a tak sie nie da. stad ta upierdliwosc. nigdy nie uda się im zmienić naszej mentalności , przyzwyczajeń i natury... co najwyżej mogą sobie pogadać i ponarzekać do czasu aż im przejdzie :classic_cool:

niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, inni z wyciąganiem wniosków, jeszcze inni z ortografią :classic_cool: takie życie, chłopaki, takie życie...

Jeśli kobieta jest pewna swojej racji i tego że działa dla dobra rodziny i swojego faceta to powinna postawić na swoim. Równość w związku jest ważna faceci zajmują się samochodami a kobiety domem. To kobiety tworzą dom, ciepło rodzinne itd. dlaczego więc przeszkadza wam to że chcą rządzić?

AAmarkoAA - egoistyczna kobieta ;) cud, ze z nia jeszcze jestes. :classic_cool: