Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatojatojatoaj

6 dzien kopenhaskiej a mi jest slabo

Polecane posty

Gość tojatojatojatoaj

drzenie rak, dreszcze, nogi jak z waty.......czy ktoras z was tez tak sie czula??

Gość nvlGHsd'pgj'ds
tak, przejdzie Ci

Gość tojatojatojatoaj
jeszcze tydzien:D...moze wytrzymam....:P

Gość asdasdasda
jak już dobiegniesz do końca to potem zrób sobie badania krwi - podstawowe + minerały i zobaczysz co sobie zrobiłaś...powodzenia .... Na głupotę i obżarstwo nie ma lekarstwa

Gość tojatojatojatoaj
czy mozesz cos wiecej na ten temat?...

Gość nvlGHsd'pgj'ds
dieta kopenhaska niestety działa w ten sposób, bo wprowadzasz sie w stan ketozy,a to sie wiąże z osłabieniem organizmu, ja ja przeprowadzałam jakieś 2 razy i schudłam na niej, od wtorku ruszam znowu :) powodzenia

Gość tojatojatojatoaj
troche czytalam o tej diecie...o skutkach ubocznych ale i o rezultacie.... mam ochote przerwac ta diete ale nie dlatego ze nie daje rady glodowi ale dlatego ze boje sie ze ktoregos dnia nie wstane z lozka by nie zemdlec badz gdzies w sklepie czy na ulicy.... dzis wstawalam z lozka 2 razy.....bylo mi slabo i niedobrze, krecilo mi sie w glowie..... z drugiej strony wytrzymalam juz 6 dni na niej....i szkoda mi przerwac.... ......kurcze.....nie wiem co robic....czy faktycznie jest ona taka szkodliwa????? czy ktos moze mi szczerze napisac???:-(

Ja kopenhaską ( stosowałam 1,5 roku temu) zrobiłam spustoszenie w organizmie.. Fakt, w 4 dni ( tyle wytrzymałam) schudłam 2 kg, ale przytyłam 4..

Gość wguigrgsd;
pisałam do Ciebie wyżej, dasz rade, ja tez myslalam ze nie wytrwam,ale sie udalo, jesli bedziesz sie faktycznie słabo czuc, to wtedy przerwij i zrób sobie np diete amerykanska, trwa 5 dni,ale nie bedziesz chodzic glodna

Gość beatusia 39
ja jestem 10 dzień na tej diecie i nie czuję sie słabo wręcz przeciwnie mam dużo energii nigdy nie czułam się slabo schudłam 5 kg

Gość tojatojatojatoaj
no ja juz 4 w dol.....6 dzien....

Gość tojatojatojatoaj
a nie mowiac jaki cellulit mi sie wytworzyl......