Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

U MNIE JEST RYGOR co wieczór maks o 8 ma być w łóżku, ale nie musi iść spać tylko ze sam i tak zasypia szybciutko a wstaje ze słońcem mój też czasem już sam zrobi kanapkę, bardziej chętny do sprzątania, pomaga mi jak dziecko ośmioletnie dziś podczas sprzątania odnalazłam swój dziecinny fartuszek, który kiedyś mama mi uszyła. podarowałam mu, kurczę nie wiedziałam że to takie fajne uczucie, przekaz pokoleniowy:)

To moja ma większy luz :D W dni codziennie chodzi spać o 20.30 a w weekend pozwalam jej iść spać o której chce, czasami oglądamy razem bajki wieczorem w łóżku a czasami się wygłupiamy :D

chciałam mieć córcię właśnie strojnisię... mam syna i uważam że jest ekscytujący jego największą pasją jest kolej kolekcjonuje kolejki, godzinami układa tory, na spacerach jest pociągiem, ewentualnie wagonikiem:) ma chłopak pasję

Ja dziękuje Bogu na córeczke, nigdy nie chciałam synka, zawsze marzyłam o córeczce, chłopiec mnie przeraża, tylko kolejki i samochody i jeszcze higiena chłopca słyszałam że jest okropna więc dobrze że mam córkę i radze sobie bardzo dobrze :)

A strojnisia z niej jest :D Każde zakupy to jakieś fajne kolczyki sobie wypatrzy albo ciuch lub coś do włosów :) uwielbiam z nią spędzać czas, jest ulubienicą całej rodziny :)

Igor właśnie wchodzi do wanny nie na pewno gdybyś miała synka inaczej byś śpiewała mnie się jego kolejki podobają, nie jest agresywny jak inni chłopcy

A ja właśnie lubie ten świat ksieżniczek i barbie :D Moja do kąpieli kołó 20, później gadamy, gramy, i oglądamy tv, najbardziej Neska lubi skakać po łóżku:P

Gość dziewczyny bardzo Wam
licytujecie sie dziewczyny ktora ma fajniejsze dziecko. :P

RACZEJ odpowiadam na pytania, a trudno jakoś sugestywnie opisać dziecko, w gruncie rzeczy są takie same... nie chcaiłabym popaść w taki ton tym bardziej że raczej uważam równość za priorytet

karolina nie przejmuj się czasem tym komentarzem to pewnie ten troll zazdrosny o to że z nim nikt kontaktu nie nawiązuje:) to oczywiste że chcemy się jakoś poznać:) Ładna pogoda wybieramy się na spacer dzisiaj nad wodę. Treab wykorzystać wolne:) Ale będę zaglądać/a póki co miłego dnia Wam, jak i innym czytającym życzę