Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta_z_miserki19

Prawiczek. dziwny jest

Polecane posty

Gość Edyta_z_miserki19

moj problem polega na tym, że mój facet wycofuje sie kiedy robi sie goraco..kiedy sie piescimy, calujemy, jestesmy blisko..on sie wycofuje. mowi stop. a mi cholernie smutno sie robi, czuje sie odrzucona, bo on nagle włącza swoje hamulce. Robi sie zimny, chłodny. A czasem sprawia wrażenie że nie interesuje go sex, blokuje ten temat w naszym zwiazku, woli byc chlodny i nie okazywac uczuc jak juz mialoby do czegos dojsc;/ bo on wie ze ja juz chce. Jest w nas namietnosc, ciagnie nas do siebie..jestesmy ze soba blisko, lezymy na sobie i calujemy sie..jest milo ALE ON TO WSZYSTKO DO CHOLERY GASI. HAMUJE W NAS OCHOTE NA SEX, GASI W NAS NAMIETNOSC, STŁAMSZA JĄ :/ wiem ze on mialby ochote ale z jakichs powodow nie chce. Nie wiem juz jak z nim postepowac:( Wiem że jest prawiczkiem.

Gość Edyta_z_miserki19
nie podoba mi sie to bo ja jestem juz maksymalnie rozpalona. pragne go, chce. mysle o tym. JAk z nim postepowac, no jak!?

Gość Edyta_z_miserki19
no wytlumaczcie mi co jest z tym facetem no?? ;/ ehh..

Gość Edyta_z_miserki19
jestesmy ze soba 9 miechow;/ jeszcze nie rozmawialismy o sexie. napomknal mi kiedys ze jest prawiczkiem i temat sie urwał. jak z nim zacząć??? nie chce wyjsc na taka co sie nie szanuje ;/ to facet powinien nalegac na sex!

Poza tym nie wiem jak można mieć problem z rozmową z kimś z kimś się jest blisko tyle czasu.. Jak się wstydzisz zacząć rozmowy w cztery oczy to powiedz mu przez telefon o co chodzi i rozmowę dokończcie jak się spotkacie.. Spytaj się po prostu dlaczego tak się zachowuje i czy się czegoś boi..

Gość Edyta_z_miserki19
najdalej byly jego raczki wsuniete pod moje spodnie na mojej pupci ehhh :/ frustruje mnie to

Gość Edyta_z_miserki19
w bieliznie sie widzielismy ale na basenie haha

Gość Edyta_z_miserki19
no ON ma 23 :/

Gość Edyta_z_miserki19
to po co ze mna jest? ;//ehhh bez takich! wiem ze mnie kocha.potrafi byc czuly . ale nie daje mi tego czego potrzebuje. jak robi sie goraco to on wlacza swoje je...ne hamulce!!!!!!!!!!!!!!!! i robi sie zimny, chlodny..taka jego reakcja ochronna;/ jakby sex nie istnial. bariera! a ja czuje sie odtracona

Pogadaj z nim. To jedyne rozwiązanie. I nie musi być od razu seksu- lepiej małymi kroczkami;) A tak w ogóle to jego postawa nie jest normalna..

Gość Edyta_z_miserki19
jestem dziewicza :]

Gość Edyta_z_miserki19
a to cos dziwnego? :) pragne Go!

Na razie zaspakajaj sie sama. On pewnie robi to codziennie i może stąd ten brak zapału - jest po prostu wystrzelany.

Gość Edyta_z_miserki19
co mam mu powiedziec co? jak zaczac? :/ jego zachowanie mnie dziwi

Gość znawca temate
Jest dobra metoda - klęknij przed nim, rozsuń rozporek i wyjmij mu ptaka, poruszaj delikatnie a potem weź do ust i obciągnij mu z połykiem.

oj tam... w końcu chyba się przełamie no

Gość znawca temate
Musisz mu pomóc skoro ma opory. A najlepiej przez seks oralny na początek bo to go dobrze nastawi i pozbawi obaw przed seksem. Miałaś już doświadczenia z seksem oralnym?

Gość znawca temate
co racja to racja, zgadzam się z namolnym

Gość Edyta_z_miserka19
ehh zeby takie akcje z facetamil.. jak dziecko ;] dodam ze jest MAMUSI SYNUSIEM z porzadnej rodziny i jast ponad norma ODPOWIEDZIALNY :/