Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie to skomplikowane

Kolejny nowy facet mojej mamy ma się do Nas wprowadzić! DOŚĆ TEGO.

Polecane posty

Witam. Mieszkam sama z mama, siostra już się wyprowadziła. Moi rodzice nigdy nie byli małżeństwem, zaraz po moim porodzie się rozstali. Mama od tamtej pory poznawała co rusz nowego faceta. Ja musiałam to tolerować. 8 lat temu wyszła za mąż, przyzwyczaiłam się do mojego ojczyma,aczkolwiek traktowałam go obojętnie. Mama poznała parę miesięcy temu nowego faceta, ze swoim mężem postanowili się rozstać. Teraz mama informuje mnie że ten jej nowy ma się do nas wprowadzić! Poznałam go, facet skończył prawo, wykształcony , z poczuciem humoru , ale ja nie chce żeby znowu jakiś fagas z nami mieszkał! Żebym we własnym domu czuła się jak intruz, on ma Dzieci, co weekend by go odwiedzały, a mieszkanie ma tylko dwa pokoje. Co ja mam robić? Chce mieszkać tylko z mama a nie z obcym facetem!

Gość taka jedna bardzo sprytna
a kto jest właścicielem mieszkania?

No mama jest właścicielem. Ale ja jestem niepełnoletnia, to co mam iść mieszkać pod most bo mama nowego faceta wprowadza do domu? To ja powinnam być ważniejsza chyba? Owszem, ona ma prawo ułożyć sobie życie, być szczęśliwa,ale żeby po paru miesiącach znajomości z facetem z nim zamieszkać? A może to jakiś psychol, może pod nieobecność mamy mi coś zrobi? Ja człowieka nie znam przecież!

Gość taka jedna bardzo sprytna
przesadzasz, seks jest fajowy, a z doświadczonym partnerem to wogóle. I do tego z lekką nutką przemocy, mmm bosko :) Nie masz nic do gadania i przyzwyczaj się do tej myśli. Jesteś tylko ciężarem z nietrafionego małżeństwa

Ja mam 14 lat, jestem w pierwszej klasie gimnazjum. Nawet nie wiecie jak pragnę mieć normalną rodzinę, ale przez całe życie widziałam tylko fagasow których mama przyprowadzała, nawet gdy miała męża, zdradzała go, słyszałam co robi w pokoju z obcym facetem, albo znajomym z pracy. Ale tylko wtedy gdy była pijana. To ma być dom? Poczucie bezpieczeństwa?;-(

Gość juliam69
Witaj, Popularny program TV prowadzi casting dla przebojowych, młodych dziewczyn (mogą być nastolatki), które postanowiły znaleźc nowego faceta dla swojej mamy (np. przez internet lub próbując ją zeswatać z różnymi mężczyznami, doradzając). Zaprosić też chcemy dziewczyny, które nie akceptują nowego facety swojej mamy. Jeśli należysz do którejś z tych kategorii osób i chcesz wziąść udział w programie na ten temat (najlepiej w dwójkę), koniecznie skontaktuj się na maila: a.markiewicz@tvn.pl, podając swój numer telefonu, szczegóły wyjaśnię w niezobowiązującej rozmowie telefonicznej. Zależy nam na czasie, gdyż nagranie jest 29.02. Może to właśnie na was czekamy?

Gość ptasiek nastroszony
mama to nowoczesna Europejka , i nie bedzie sobie głowy zaprzątać tym co mysli nt temat jej dzieciak. madrzy europejscy fachowcy zawsze powtarzali, ze Kobieta bez wzgledu na dziecko ma dbać o swoje szczęście. a Tobie nowy wujek przybedzie i nowe rzeczy Ci bedzie mówił trochę wiedzy podłapiesz i nowe cukierki na poczatek bo potem jak już się narucha to cukierków moze nie być