Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

Gość vasabel
taa..tu mozna pisac o wszystkim.. a ja chyba coś wykombinuje z nickiem

Dobry wieczór dziewczyny, kto tam narzeka na samotność, przecież jest nas tu coraz wiecej ;) Takatamsobiejedna, jak minął dzień? Witam Cię Vasabel :)

Gość E tam,,,
ja twierdzę ,że bardzo , bardzo trudno o dobra koleżankę - a tym bardziej kogoś kogo można nazwać przyjaciółką... Bardzo cierpię bo straciłam kogoś , kto wydawał mi się dobrą koleżanką... Dziewuchy są zawistne ....tyle powiem...

ja mam szczęście , ta sama przyjaciółka od 20 lat :) ja czwarte pietro ona parter , pukałyśmy w kaloryfer , to był sygnał na kawę :) teraz mieszka w nastepnej klatce , tez na czwartym i teraz pukamy w ścianę heheheh :)

Gość E tam,,,
Super... Zazdroszczę... Mam dobrą przyjaciólkę w pracy... Mam dobrą koleżankę....ale na razie nie wiem czy mogę ją nazwać przyjaciółką... To się okaże ... Jestem ostrożna... Bo sparzyłam się bardzo...

Gość E tam,,,
nie wiem co to jest... Mam rodzinę ,męża , dziecko-dorastające -ale do szczęścia potrzebna mi przyjaciółka... Mam znajomych- którzy mają siebie i im to wystarcza - mi nie...

Prunia secca, to faktycznie masz szczęście, oby tak zostało. Ja właściwie nie mogę narzekać, ale ostatnio też się zawiodłam. Jestem poza krajem 6 lat, tutaj szybko poznałam koleżankę, która jak się okazało jest z tego samego miasta w PL co ja. "Przyjaźniłyśmy się" 5 lat, a teraz się wypięła, bo już nie potrzebuje nikogo, takie jest życie i z tym się trzeba liczyć, choć to boli czasami bardzo. A Ty "E tam" nie rozpaczaj, bo widocznie nic nie była warta ta przyjaźń. Teraz musimy być ostrożniejsz, bardziej na dystans, ale pogadać zawsze można, może tak lepiej :D?

a ja nie mam tak blisko kolezanki :( a to mi wyskakiwało przy każdej próbie logowania:

Takatamsobiejedna, co Ty mówisz góry są piękne, ja uwielbiam. Dzisiaj niestety mało pochodziłam, bo jeszcze śnieg leży, ale świetnie się czuję i będę tak sobie godzinkę-dwie dziennie. Na całe szczęście mam w zasięgu ręki więc nie są to jakieś wielkie wyprawy.

co myślałaś?, że nie umiem jeździć na nartach? ale widać mogę się jeszcze nauczyć :)))) wezmę przykład z Ciebie :D

no widzisz :) i jestem zadowolona, bo lubię góry, bardzo, trochę już tu zjeździłam, zchodziłam... ;)

Gość E tam,,,
dobranoc!

Gość nowejka
Witajcie póżnym wieczorkiem:) troszkę mnie nie było w domu....pół godz temu wróciłam. Podjełyście temat przyjażni i koleżeństwa...no tak się złożyło,że ja też nie miałam nigdy takiej koleżanki od serca...nie mówiąc już o przyjażni. Co myslałam,że kogoś takiego znalazłam to okazywało się,że się myliłam.No i tak minęło mi prawie 50 lat bez takiej koleżanki.Zazdroszczę tym z Was,które miały i mają te szczęście,że kogos takiego znalazły . A nie powiem...chciałabym mieć kogoś takiego...