Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

Witam 🖐️ wszystkie obecne i nieobecne nowejka🌻 e tam🌻 ja narazie sie męcze, bo boli mnie gardło męczy katar i czuje sie ogólnie rozbita, a tu jeszcze troche przygotowań na swieta zwłaszcza, ze mąż lubi dobrze zjesć...może nie tak dobrze jak dużo, ale i wygląda za to..eh adeline🌻 gdzie sie podziewasz prunia secca[gdzie zniknełaś A to ja 🌻 kochana..bardzo Ci współczuję...to okropne taki młody chłopak :O Życie jednak jest brutalne i pełne niespodzianek..

Dzień dobry witam :) zaglądałam tutaj wczoraj kilka razy, nikt się nie udziela, myślałam więc, że już się wszystkim znudziło i po prostu się posypało ... A to ja🌻, współczuję Ci i całej Twojej rodzinie, faktycznie tragedia ogromna. Trzymaj się i wspieraj siostrę, bo ona teraz tego bardzo potrzebuje. Odezwij się jak ochłoniesz troszeczkę Vassabel🌻, dzień dobry dobrze, ze się odezwałaś, musisz nas tu mobilizować do bycia razem, bo przecież, kto inny jak nie Ty!!! E tam🌻 Nowejka🌻 mam nadzieję, że nie zniechęciłyś się i dalej będziesz tutaj zaglądać :) Mnie pochłonęła trochę poważna decyzja o odchudzaniu- wybór diety itd... ale znajdę zawsze czas i chętnie tu z Wami pobędę. Szkoda, że Takatamsobiejedna nie odzywa się już, a tak miło się zapowiadało :D No cóż, żeby to trwało musimy byś cierpliwe i wyrozumiałe dla pozostałych. Tymczasem miłego dnia Wam życzę dziewczyny, udanych zakupów i porządków :D buziaczki {kiss]

Wstałam z okropnym bólem głowy...Wykańcza mnie to- i zamiast rzucić się w wir roboty to otwiram komputer , a tu takie wieści.... A to ja - trzymaj się mocno- to straszne , nawet nie moge sobie tego wyobrazić... Witam pozostałe ranne ptaszki: o retyyyyy retyyyy vasabell adeline i wieczorne; nowejka Muszę się wziąć w garść - choć po całym tygodniu pracy weekend powinien być do odpoczywania....Ale tak byłoby za pięknie... Odezwę się potem!

Witam dziewczyny w niedzielny deszczowy poranek, pewnie śpicie, jeszcze, to ze mnie taki ranny ptaszek, ponieważ nie przestawiłam wczoraj zegarków :D Miłego dnia Wam życzę :) buźka 😘

🖐️adeline coś nie za bardzo chce sie tu "babuszkom" zagladać nawet przy niedzieli..;)..pewno wypoczywają , choć dopiero teraz będą przyszykowania do świąt cała parą :p Baby będa piec baby i mazurki :D..a ja nie bedę... no może jakąś babeczke utworzę :D t y m c z a s e m 🖐️

mało się udzielam ale czytam was dziewczyny :) o ja to przytyłam przez zimę kurna z 8 kg , co mi się udało zrzucić latem to nadrobiłam teraz , nie mam w co się na święta ubrać , we wszystkich ciuchach czuje sie jak baleron :( nie chce kupować nastepnych szmat , mam nadzieję schudnąć :) pozdrawiam WAS wszystkie serdecznie , życzę Wesołych Świąt

Cisza.... może przed burzą.... Ja wiosenne porządki zaczęłam od porządku w torebce, na głowie i pulpicie komputera:) Teraz usiłuję posprzątać choć trochę mieszkanie...

Jak mi się nie chce:((( Help!!!! Dojrzewam do wzięcia sobie kogoś do generalnych porządków, tyle ,że teraz już trochę za późno:(((

E tam,,,, faktycznie cisza ,pewnie do tej pory posprzatałaś :) no już koło północy , jestem taka zmęczona że spać mi się nie chce , dzisiaj zaszalałam , kupiłam trzy bluzki , wreszcie coś na mnie wlazło heheeh , placki prawie gotowe , jutro masę zrobię , mąż się śmieje że nie karpatkę ale Himalaje upiekłam takie wielgachne góry wyszły , a wy dziewczynki napiszcie co pichcicie :)

Hej A to ja--współczuję z całego serca....w obliczu takiej tragedii nawet trudno o jakieś słowo pocieszenia....tu tylko może pomóc czas....długi czas. dziewczyny sory,że nie zaglądałam,ale byłam masakrycznie zajęta(nadal jestem). W dużej mierze to z powodu zblizajacych sie świąt,ale nie tylko.Nazbierało mi się pare różnych spraw, z załatwieniem których zwlekałam i dlatego teraz mi sie wszystko spiętrzyło:( Prunia secca-to sobie poprawiłaś nastrój tymi bluzeczkami co?:) Pytasz co pieke...otóż u mnie najbardziej pożądanym ciastem był i jest sernik-w każdym wariancie,więc mam zamiar upiec jeden z brzoskwiniami ,a drugi tradycyjny. A wiesz,ze na karpatkę tez mam ochotę....czy krem robisz sama czy z może gotowy z torebki? E tam🌼 Vasabel🌼 Adeline🌼 Na razie dziewczyny zmykam do zajęć:( ..jak mi się nieeee chceeee:( Gdyby jednak nie udało mi sie tu jeszcze zajrzeć przed swiętami to na wszelki wypadek juz dziś składam Wam zyczenia swiąteczne: 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

nowejka 🌼 krem zawsze robiłam sama , ale koleżanka mnie namówiła że ten z torebki jest pyszny , kupiłam n arazie ugotowałam ten budyń czekam aż wystygnie i połączę ( tylko co polecasz ? masło czy margarynę ? a może pół na pół )

Dzień dobry , witam świątecznie wszystkie koleżanki, choć nas tu chyba niewiele zostało... :) Jak mijają Święta? u mnie spokojnie, bo od tygodnia diecie odchudzającej, gorzej będzie dzisiaj, bo jestem zaproszona na obiad do znajomych :D Dziewczyny, życzę Wam miłego, pełnego uśmiechu i wody;) poniedziałku.😘😘😘

Pozdrawiam 🖐️ Przeczytałam temat i chętnie się przyłączę. Też czasami się zastanawiam, kiedy ten czas mi zleciał, ale to chyba nie jest najważniejsze :)

tak, tak , zleciało , patrzę na moja gębę w lustrze i myslę ile zmarszczek kurcze!!! Świeta zlatują , wczoraj u teściowej dzisiaj zlocik u mojej mamy , juz sie cieszę że spotkmy się z całym rodzeństwem:) --------------------- adeline , masz silną wolę odchudzania skoro zaczęłaś przed świętami:) życzę wytrwałości , mi jakoś nie wychodzi :) miłego świątecznego popołudnia 🌼________vcxz1 witaj 🌼

Witajcie Jak tam u Was po świetach??? U mnie masakra...jestem przeżarta:(:(:( Im starsza tym głupsza..buuuuuu Wyglądam juz jak pyza😭😭 Prunia secca..oj widze między nami podobieństwo....ten sam wiek,podobny wzrost,no i waga do tej pory była jednakowa..jednakże po swiętach dobijam juz chyba do 75!!!:O:O:O:O Adeline...szacunek i podziw dla Ciebie ,bardzo się chwali to,ze pomimo swiąt wzięłaś sie za dietkowanie:)

🖐️ U mnie po Świętach też nie najlepiej - ale mimo wszystko mniej niż się spodziewałam :) . W końcu jakoś trzeba się pocieszać ;) Natomiast przez tą pogodę humorek mi siadł - czekam na słońce. Marzą mi się krótkie rękawy i zwiewne spódnice :)

🖐️ Zjadło mi posta, albo znowu kafe coś miesza :O W kazdym razie dzisiaj się ważyłam, no i mam ten sam ból - ciut przy dużo ;) . Spróbuję trochę się wyciągnąć, zanim nadejdzie lato :) . Przynajmniej wiem, że nie będę sama ;) . Pozdrawiam 🌼

vcxz1pozdrawiam Ja nie czekam jeszcze na słońce i ciepłe dni, bo wtedy to dopiero się odsłoni moje zaniedbane ciało.A tak jak jest zimno to mam przynajmniej wszystko pozakrywane:P:P

Dobry wieczór dziewczyny :) widzę, że wszędzie ten sam problem ;) wszyscy narzekają na dodatkowe kg po świętach, a ja się zawzięłam i co??? dzisiaj byłam na spotkaniu grupy gdzie się zaczęłam odchudzać, tam mnie zważyli i co??? 2,9 kg spadło mi w ciągu tygodnia :P opłaciło się, to mi daje siłę na najbliższe dni... Pozdrawiam Was dziewczyny, miłego wieczoru, jeszcze tu zajrzę...

mi też głównie przez zimę przybyło tu i ówdzie- trzeba się za siebie wziąć póki czas... tylko jak????

ja zaprosiłam koleżanki żeby mi pomogły pozjadać :)) będzie mniej , nie będzie kusiło , przed każdymi świetami obiecuję sobie że tym razem nic nie szykuję , obiad i wystarczy , ale jak się zbliżają święta dostaję głupawki , latam po sklepach , taskam te siaty i piekę , gotuję ........ a potem nazekam :) heheh------------- tak i slońca brakuje , zimno brrrr

🖐️ Babeczki :) U mnie dzisiaj pochmurno i śpiąco. Moim zdaniem na odzyskanie formy najlepsza jest gimnastyka - rower, szybki spacer, rozciąganie itd. - co kto lubi i co komu odpowiada. Nie potrafię się przekonać do żadnych diet - po prostu zacznę ograniczać ilość i mniej podjadać (chociaż to będzie najtrudniejsze ;). Ale - jeżeli coś się nie uda - to też nie będę płakać :) W końcu nie sam wygląd określa człowieka :D

cześć! Dziewczyny ciężko po świętach,ale mnie dziś udało się pojeżdzić na rowerze. Jak pięknie jest w parku....drzewa wypuszczają pąki....wszystko się zieleni...ptaszki cwierkają.Super się jeżdziło tylko moja kondycja jest do niczego....mam nadzieję,że jak częściej będę jeżdziła to ją sobie wyrobię:) Adeline,ale Ci zazdroszczę tych straconych kilogramów...z pewnością czujesz sie przez to lekko ,a nie tak jak ja:(:(