Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę qqqqqq

dla dziewczynki : czerwony płaszczyk grzybek , jakie dodatki ?

Polecane posty

chciałabym ładnie i elegencko ubrać córeczke na swięta , mam już kupiony czerwony płasczyk grzybek . jakie kolory do tego będa najlepsze ? myślałam o kremowyh rajstopkach i czarnych lakierkach , ale jaka czapka i szalik ? moze szare ? a może wogóle inne kolory brać pod uwagę ?

Jak chcesz to mogę Ci uszyć kapelusz i szalik, mam akurat kremowy aksamit.

a jak wyglada te kapelusik ? masz jakieś foto , wystwiasz na allegro ?

Mam wykroje na dwa rodzaje, mogę przesłać rysunki mejlem. Na allegro nie wystawiam, bo mam kiepski aparat i zdjęcia wychodzą fatalnie, a to odstrasza klientów.

robert.ryba@interia.pl dziękuje :)

do grzybka najlepiej berecik :) albo czapeczka z dużym rondem przypiętym na przodzie z ozdobnym kwiatkiem :)szalik odpada myślę ,że apaszka prędzej :)

oo własnie albo taka szydełkowa ! dzieki kornelkowa mama :)

Proszę bardzo. Moja miała taką szydełkową w zeszłym roku, a nawet kilka takich i fajnie wyglądała. W tym roku jej kupiłam błękitny płaszczyk grzybek i taką czapkę http://allegro.pl/item953371768_next_czapeczka_z_daszkiem_peppa_pig_1_2_l.html Właśnie dziś przyszła i jest śliczna. Do tego świecące adidaski ze świnką peppą :D

falea , dziekuję :) kornelkowa mama , sliczna ta peppa ! chyba też sie na nia skuszę , czy faktycznie tyle czasu szła przesyłka , w aukcji podane do 21 dni ?

z czerwonym sie jeszcze pieknie szary komponuje, a te czapeczki i beret na szydelku - super!:)

Poza szyciem robię jeszcze kartki okolicznościowe na urodziny, komunie, chrzest, roczek itp, jakby ktoś był zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia e-mailem.

niee. Tydzień szła. Ale ja bym najpierw napisała do nich i zapytała kiedy wysyłają towar z Anglii albo czy mają na stanie w Polsce bo wtedy raz dwa wysyłka. Ja akurat trafiłam tak ze wysyłali do Polski.

Gość ale rozowa peppa
do czerwonego plaszczyka to nie za bardzo:Oja szukalabym czegos w szarosci,bieli ,ecru,seledyn,dziecko dzieckiem ale bez przesadyzmu:Omoze jakies drobne kwiatki,kratka jesli chcesz dodac wesolosci ale blagam nie roz i tym bardziej z bajkowym motywem fe fe:O

aż takim bezgusciem nie jestem :) pomimo dużej urody czapy z peppą - nie załozę jej dziecku do czerwonego płaszczyka :) zamówiłam , taki beret : http://www.allegro.pl/item964190949_nowy_wiosenny_komplet_beret_i_chustka_azurowy.html ale w kolorze ecru , a kwiat szary z czerwonym srodkiem do tego bedzie miała taka kieckę : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=964731983 , tylko wymienie rajstopy i bluzkę na ecru , zresztą zobacze jaki kolor beretu przyjdzie .

Gość fffffffffffff
A ja bym poszla odwazniej, zielona czapeczka i szalik, ale taka soczysta zielen.