Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

devil_lady

Dieta : MŻ ! By raz na zawsze ograniczyć jedzenie i schudnąć.

Polecane posty

witam ! Jeśli można to z chęcią się przyłącze, niestety moje wizyty będą ogranoczone na forum :( ale mieszkam w akadmiku, czego są plusy i minusy :) Moją podstawą są ćwiczenia callanetics i zmniejszenie ilości słodyczy. Mam za sobą drugą godzinę ćwiczeń i nie zapeszając brak grzechów jedzeniowych.

Cześć dziewczynki. Dziś nie zjadłam nic, ale po prostu dlatego, że nie mogłam. NIC. Brak mi słów dzisiaj:(Jeszcze w to nie wierzę.

Witaj PeggySue, zapraszamy! Ja wczoraj normalnie, stałe menu + spinning rano. Teraz wcinam musli Fitella z jogurtem naturalnym. Nene, ruch to podstawa wg mnie :) I świetne samopoczucie po, że coś się zrobiło dla zdrowia i ciała :) Pozdrawiam!

Hej dziewczyny :) Ja staram się dietki trzymać. Dziś na śniadanie 2 jajka na twardo plus sałatka z sałaty lodowej, ogórka zielonego i papryki. Na obiad gołąbek i kukurydza. Wieczorem trening, na który wybiorę się rowerem, bo pogoda ładna :) Pozdrawiam :*

Ale pustki :( Ale będę pisać. Na śniadanie musli z jogurtem naturalnym, obiad gołąbek z marchewką (powoli mam dość tych gołębi, chyba niedługo się zamienię w jednego ;) ) Na kolację, za jakąś godzinę, planuję tuńczyka a do niego sałatka z sałaty lodowej i pomidora :) Dziś bez treningu. Ogółem zabieram się do roboty, bo okres świąteczny mnie rozleniwił. A tu licencjat trzeba pisać, i angielski podciągnąć, bo w czerwcu lcci chcę zdawać. A gdy słońce za oknem najchętniej bym na rower się wybrała :( Pozdrawiam!

Witam;) Przepraszam,ze tak milczę, lecz ostatnie dni to dla mnie istna masakra. Nie mam czasu na nic:( Dietkę w miarę trzymam. Ćwiczyć też zaczęłam 2 dni temu. Tylko ciekawe za ile miesięcy zobaczę efekty:P Wczoraj byłam u swojego gina i zmienił mi tabletki, bo powiedziałam mu, że od jakiegoś czasu po Yasminellkach puchnę strasznie. Zobaczy się jak to będzie:P Miłego dnia;)

Hej nene :) Fajnie, że piszesz. Trzymaj się z tymi ćwiczeniami - regularność działa cuda, wierz mi ;) Co do tabletek, ja właśnie lecę z pierwszym opakowaniem Novynette, zawsze się dobrze po nich czułam, więc pewnie zostanę :) Dziś byłam na spinningu, poza tym jadłospis bez większych zmian - jednak jeden grzech :( do kolacji zjadłam białą bułkę... Ogółem nie jem pieczywa, ale dziś się nie mogłam powstrzymać :/ Do jutra :)

Co za zbieg okoliczności:P Ja właśnie będę próbować z novynette:D Obym się po nich nie upasła jeszcze bardziej! Kiedyś brałam Rigevidon i schudłam 7kg!!!!!! Ale pan dr powiedział, żeby jednak próbować utrafić jakieś nowocześniejsze tabsy. Póki co po Kontracepcie i po Yasminelle tylko tyłam:( A teraz ćwiczę od 3 godzin sprzątając chatę:D Już mnie wszystko boli, ale został mi pokój do wysprzątania,więc muszę dać radę:P Miłego wieczoru:*

Niby każda inaczej reaguje na tabletki, ale Novynette mają dobrą opinię :) Ja dziś na śniadanie płatki z jogurtem, na drugie śniadanie jogurt Activia do picia. Niedawno zjadłam późny obiad - schab pieczony z kaszą kuskus i marchewką. Dziś taki dłuższy trening - 1,5h :) tzw. race day. Będzie ciekawie ;) Po zjem pewnie twaróg piątnica 0% z jogurtem. A jutro, zakupy :D już się cieszę. Trzeba się zaopatrzyć w jakieś fajne, wiosenne ciuszki :) Pozdrawiam :*

hello;) Ja dziś jak zwykle zabiegana. Zjadłam w sumie obiad na stołówce i miseczkę zdrowego błonnika:P Co do tabsów- wierzę, że w końcu się uda i będą w sam raz:) A teraz piję herbatkę i ruszam z gimnastyką:) Na wagę boję się wejść:D. Niby widzę, że kości są teraz jakby bardziej na wierzchu, ale na wagę nie wejdę i już;)Póki co:P Miłego wieczorku i do jutra.

Hej :) Dziś dieta nie istniała. Mama mnie odwiedziła, zakupy i jedzenie na mieście - dokładniej pizza... Do tego do kawy lody. Dramat, dramat! Mam straszne wyrzuty, ale obiecałam sobie, że jutro i pojutrze porządny jogging robię. Choć humor i tak dobry - zakupy udane :D Pozdrawiam dziewczyny :)

hej;) Ja mam dziś bardzo dobry humorek;) nawet kłótnia z facetem mi go nie zepsuła:P Rano zrobiłam sobie pyszne śniadanko: jajecznicę ze świeżutkim szczypiorkiem i chrupiący chlebek razowy, mniam. Poza tym same lekkie rzeczy;) Pokerzystka: pizza- mniam mniam:P Ja mam jeszcze co najmniej tydzień bana na pizzę, bo jadłam niedawno:P Pozdrawiam i miłego wieczorku:* ja włączam wiadomości i zaczynam ćwiczenia;)

hello;) Dziś miałam "dzień łóżkowy", więc zjadłam parę gryzów pieczywa ciemnego i jabłko leniuchując z ukochanym:P:P:P Bilans kaloryczny na pewno jest więc ujemny:) A! Zważyłam się: porażka: 63 kg:( Ale....Wyglądam tak czy siak zgrabniej i się nie poddaję. Każdego dnia pewnie waży się mniej lub więcej. Od jutra biorę Novynettki i tylko modlić się o to ,by nie zatrzymywały mi wody w organizmie;) Buziaki:) A! Jeszcze apel do innych kobietek: zapraszamy, przyłączajcie się do nas:):P

Hej :) Ja wczoraj prawie zgodnie z dietką (płatki, schab pieczony z ryżem i marchewką, na kolację naleśnik z serem). Teraz wcinam płatki Fitness z mlekiem i herbata zielona. Przed obiadem pewnie pójdę pobiegać :) Boję się, że do wakacji nie uda mi się wyglądać tak jak chcę :((( A szykuje mi się chyba fajny wyjazd... Ehhh, no zobaczymy, będzie walka... Miłego dnia, i przyłączam się do apelu - ZAPRASZAMY ! Nene, może jakąś reklamę naszego topiku trzeba zrobić ;)

Hej:) Co za piękna pogoda....2 godzinki spacerowałam w tym słoneczku....Jedzonko tylko dietetyczne. Teraz idę się rozciągać i robić brzuszki:P Doszłam do jednego wniosku: bez ćwiczeń nie schudnę!:) Nie można się dołować i załamywać porażką... Ja np. nie przejmuję się tym, że waga spada b. powoli albo też stoi w miejscu. Nie mam zamiaru cudować jak niektóre kobietki, bo to chore! Jak czytam o dietach 300, 500kcal to aż strach...! Póżniej się dziwią, że ważą po 150 kg! Totalna paranoja. W życiu nie ma nic za darmo- trzeba wysiłku i wytrwałości, by do czegoś dojść! Ja za jojo podziękuję! :P Tak poza tym to odkąd nie jem białego pieczywa, ziemniaków i makaronu czuję się o wiele lepiej. Nie mam już żadnych problemów z zaparciami, wszystko powoli się reguluje. Buziaki. Zapraszam, zapraszam dziewczynki do nas:P

Hej;) Moje mięśnie....Boli mnie każdy centymetr ciała! Dramat:P Jak tylko będę miała przypływ gotówki idę po karnet na siłownię!:) Zjadłam dziś ciut mało. Idę właśnie uzupełnić braki: później ćwiczę:) Buziaki

Cześć :) Ja właśnie wróciłam ze spinningu (swoją drogą jeżdżę tam rowerem, więc też trochę ruchu :)) Wcinam tuńczyka z ryżem i ogórkiem plus zielona herbatka. Dziś na śniadanie płatki, obiad - schab z ryżem. Jakoś się trzymam, choć wczoraj znów grzechy - 2 piwa. Niedobrze. Gdy robi się ciepło zawsze mam ochotę na zimne piwko. Ale jeśli już, to będę tylko co jakiś czas w weekend. W tygodniu na pewno nie :) Nene, mądrze prawisz z tymi dietami. Dieta dietą, ale bez ruchu ciężko. Poza tym, jeśli już się schudnie trzeba ćwiczyć, żeby ciało ujędrnić :) No nic, życzę miłego wieczoru :) P.S. Ciekawe, gdzie reszta dziewczyn :/ Devil lady, odezwij się co u Ciebie :)

Dziewczyny topik nam umiera! :( A szkoda by go było :( Ja właśnie popijam kawkę, na obiad gołąbki i kukurydza. Staram się trzymać diety, na treningi chodzę :) Kurde, maj się zbliża, a w czerwcu fajnie by było już wyglądać, tak jak zaplanowałam eh.

No u mnie z dieta to masakra..;/ Po weselu już w ogóle spasowałam.. ale nie napycham się jedzeniem tak mocno, wiec waga nie rośnie. Gratuluje Wam wyników :)

Nie odeszłam;) Chwilowy brak czasu. Ja dietki się trzymam jak najbardziej! Chłopak powiedział, że nie podoba mu się moje odchudzanie, bo póki co widzi mniej w biuście:D No ale niestety taka prawda....Zawsze tracę z biustu, choć i tak nie mam czym się chwalić. Heh;) Ćwiczenia sprawiają cuda. Od razu mam lepszy humor;) To daje mi duuużo motywacji.Chyba że to te nowe tabsy tak działają, ale na to chyba jeszcze za wcześnie:P Devil_lady...Szkoda, że się tak poddałaś. Wracaj szybciutko do nas:P:D Miłego wieczorku dziewczyny:) Do jutra!:*

Hej :) Dobrze, że się odezwałyście :) Devil lady, trzymaj się! Nene, mój też trochę marudzi, bo wraz ze mną i on odczuwa dietę (wspólne posiłki czasami), ale nie ma tego złego - w końcu nie jest to restrykcyjna dieta, a raczej jedzenie mniej i bardziej zdrowo :) U mnie na śniadanie sałatka z ananasa, kurczaka, kukurydzy i ryżu :) Na obiad jeszcze zobaczę. Wieczorem trening :) Teraz popijam herbatkę Smukła Talia, ciekawe, czy jakieś efekty przyniesie... ;) Może chociaż jakiś efekt Placebo? :D Również miłego dnia :* 🌻

W weekend trochę dieta siadła :/ Nie jadłam niby dużo, ale mniej zdrowo niestety. Raz nawet ziemniaki, raz naleśnika, białe pieczywo. No ale trudno. Dziś na śniadanie powrót do płatków z mlekiem :) Wieczorem trening :) Co tu taka cisza? :(

Hello:) Wybaczcie długą nieobecność. Miałam straszny sajgon na uczelni. Co do diety: to powiem ,że dno;/ Nie wiem co się dzieje. Nie obżeram się tak jak kiedyś, ale nie chudnę chyba już w ogóle:( Załamałam się.

Nene, w końcu ;) Ja tu już nadzieję straciłam i przeniosłam się na inny topik, ale on również umiera... U mnie dieta w weekend majowy nie istniała. Pofolgowałam sobie po całości. Było ogółem świetnie, ale wyrzuty małe pozostały. Zaczynam 3dniową kurację oczyszczającą. Same jabłka. Zobaczymy, czy wytrwam :) Odzywajcie się :)

Hej:* Ja zostaję tutaj:P Byłam dziś na zakupach. Kupiłam sobie 2 pary spodni( rozmiar 36;o)Wszytko fajnie, ale zauważyłam u siebie niepokojący( chyba) objaw: tzn. mimo,że wszyscy mi mówią, że taka chudzinka jestem i jak świetnie wyglądam, to ja dziś w tej przymierzalni patrzyłam na siebie jak na jakąś utuczoną świnię;/ Od razu się zdołowałam( choć spodenki dobre były) i zaczęłam myśleć o ćwiczeniach i o tym, że trzeba zacząć ostrzej się traktować;/:( Moje nogi wydały mi się obrzydliwie grube, tyłek ogromny:( Eh, chyba zaczyna mi odbijać. A w majówkę nie pofolgowałam sobie, bo siedziałam w domu i się uczyłam;/

a! Pokerzystka- ja też myślę o jakimś dniu- może dwóch- jabłkowych:P

Nene, też tu będę pisać :) No ja właśnie wczoraj po tym weekendzie się sobie przyjrzałam i jeszcze to nie to, co chcę osiągnąć :( Choć w domu w czwartek waga wskazała 55 kg. Jednak po weekendzie pewnie znów przytyłam. Ale walczyć będę dalej, jeszcze jest czas - dziś trening na 18. Co do nauki u mnie właśnie chyba powoli się zaczyna, jakieś zaliczenia, potem ze 2 egzaminy, trzeba pracę licencjacką pisać, i jeszcze mam egzamin lcci. Wesoło ;) Ale damy radę, i w wakacje będziemy mieć piękne ciałka :D

Gość M.o.n.
Witajcie ! Skoro wy dietkujecie, to ja też się przyłączę :) Mam 163 cm i ważę 65 kg... Chciałabym schudnąć do 50. Miejmy nadzieję że wszystkie osiągniemy wymarzoną wagę i będziemy piękne ;) Plan posiłków Śniadanie: kromka chleba razowego, plaster wędliny z kurczaka, pomarańcza II śniadanie: jogurt naturalny z ziarnami zbóż, jabłko Obiad: mięso z indyka, brokuły Podwieczorek: Serek wiejski lekki z cynamonem (mhmmm) Kolacja: Filet z morszczuka, warzywka (pomidor, papryka)

Gość musse dac rade
To i ja się dołączam. Mam 167 cm 62 kg i daze do 55. ;)