Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

Mam 186 cm wzrostu, czy wygralem zycie ?

Polecane posty

Gość ubrane fakty
z takim rozumem przegrałeś

Gość jrtjw
sory,ale co ma wzrost do udanego zycia?Mozna byc szczesliwym majac zarowno 150 jak i 220.....to ma niewiele do rzeczy

pan macho zastosował po prostu dość cienką prowokację :)

Gość rodzynka26
TAK !!! WYGRALES !!! gratuluje :):)

Gość szurnięta Lola
Ja myślę, że przegrałeś. Jakbyś miał 190 to byś wygrał, a tak to przykro mi bardzo ale przegrałeś życie!

przy jakości twojej riposty powiedziałabym, że nawet on jest pokaźny:)

istnieje dosc zauwazalna róznica między pokaźny a sflaczały. ALe looz, nie wypada mi docinac starszej kobiecie. peace.

teraz to już czuję się jak seksbomba:)

Gość s14212
Masz jeszcze szanse, ponizej 180 cm to chcociaz wygralbys na loterii to i tak bys przegrany. Tak rozumuja tutejsze kobiety.

Gość Stabillo
Mam 184cm wzrostu i jestem kobieta.Czy przegrałam życie:)?

Gość najwyższa pora
Tak wygrałeś życie,gdybyś miał parę centymetrów więcej na tle średniej krajowej byłbyś dryblasem i pewnie życie miałbyś przegrane, Znam przypadki ,kiedy i ci z 186 kucają do zbiorowych zdjęć z rodzinką po kądzieli.

Gość najwyższa pora
Autorze,jak Cię tak podnieca Twój wzrost,może strzel sobie jakiś zgrany tatuaż z tymi trzema cyferkami.

Gość kkarrusia
wzrost na faceta idealny!!!!!!!!!

Gość najwyższa pora
krwawa miazga,samym swoim nickiem wygrywasz życie,dlatego ten penisowy ekshibizionizm jest chyba zgędny.No,chyba,że miejsca w parku brak i nie lubisz czarnych,długich płaszczy.

Gość taka jedna kokietka

Gość taka jedna kokietka
nie sądzę :) mój były chłopak miał 190 cm, a wcale nie urzekł mnie swoją osobowością na tyle, bym była z nim dłużej niż 2 miesiące :) zresztą nie pasowaliśmy do siebie, bo ja mam 160 cm, więc nawet przytulanie było niewygodne;) hehe :) a Ty Panie Macho..jeśli wykorzystasz to swe życie jak należy, to owszem możesz stwierdzić że wygrałeś, albo i puszyć się jak paw podczas godów, że masz ten swój odpowiedni wzrost, i możesz mieć wszystko. Zdziwiłbyś się :) z trudem przychodzi każda rzecz :) Pozdrawiam :*

Gość najwyższa pora
zbędny... oj,chyba wyobraźnia działa.Ta krwawa miazga to w związku z tzw. "gębą" ?

eee tam macho może mieć 3 m wzrostu i 30 cm penisa a i tak będzie z niego cienki bolek:)

Gość najwyższa pora
Faceci ze wzrostem ponad 180 cm powinni odwiedzać koniecznie kafe,bo sporo tu tematów zakładanych przez zapłakanych gości mających np. 170 cm.Ich lament może dowartościować tych,którym natura dała tych parę centymetów więcej.

czyli że krwawą miazgą wygrywam życie?? to dobrze szkoda tylko że tylko na kafe bo tak naprawdę jestem zwykłym pantoflarskim ciapciakiem nudnym jak maślak w occie :classic_cool:

Gość najwyższa pora
Faceci ze wzrostem ponad 180 cm powinni odwiedzać koniecznie kafe,bo sporo tu tematów zakładanych przez zapłakanych gości mających np. 170 cm.Ich lament może dowartościować tych,którym natura dała tych parę centymetów więcej.

Gość najwyższa pora
bo tak naprawdę jestem zwykłym pantoflarskim ciapciakiem nudnym jak maślak w occie ---zbieram grzybki i maślaki w occie są super,przypominają nieco ślimaki winniczki....hehehe,dlatego nię bądź taki skromny. Jednakże osobiście ,preferuję borowiki.

Gość gość
Facet,zaczyna sie od 180 /185 wiec wygrałeś. Powyzej 190 juz troche przegryw bo byłbyś dla niektórych juz troche za wysoki. Jednak atrakcyjność zalezy od kilku innych jeszcze czynników. Znam gościa który ma 175 a ma ekstra powodzenie.

Gość gość
Mam 188 wagi i 91kilo a penis nie taki duży...no przy wzwodzie ze 16 ma ale chuj z nim...

Gość gość
Ta... wygrałeś, talon, na geja i balon hahaha :)) Wielki jak brzoza a glupi jak koza :))

Gość gość
zalezy jak jestes chudy i twarz paskudna to wzrost nic nie zmieni