Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urodzona dla ciemności

Urodziłam się dla ciemności. Trzydziestoletnia samotność.

Polecane posty

i zgadzam się z przerwą... autorko może trzeba coś zmienić, jak mówią każda potwora ma swego amatora ;) jak sie widzi pary na ulicy to nie zawsze są urodziwi, musisz poznać PRZYJACIÓŁ to po pierwsze a potem przyjdzie czas na resztę :) musisz czerpać z nich pozytywną energię ! i naprawdę popatrz na ludzi są naprawdę różni....

nie zostawaj w tej ciemni :) muszę już wyjść... :( ale chętnie wieczorem pogadam z Tobą, nie wolno się załamywać !!!!! a jeśli chodzi o randki z neta nigdy się nie umawiałam nie bierz tego pod uwagę rzadko się zdarza żeby coś komuś wyszło po za jednorazowym wyskokiem.... :( nie sugeruj się tym :) nie masz siły przebicia i dlatego jesteś sama ale można nad tym popracować ! :) papatku ur. dla ciemności

Gość animacja zakazana
koliberek moge z toba poklikac ? mam podobny problem...

Gość nikt specjalny
a próbowałaś szybkich randek? może warto pomyśleć...

Gość erykkkk
twoja macica jest pusta a ty jesteś jałówka

ej erykkk jesteś palant :( przez takie pestycydy jak ty uważam wiekszość facetów za zło konieczne tego świata, lepiej ci się zrobiło? podnieciłeś się ? nadawał byś się do obsługi komór gazowych w aushwits jeszcze ciebie coś spotka w życiu :( jak ja nie znosze takich podłych ludzi:( byle komuś dogryźć i dokuczyć fuj

Gość
Uwierz w siebie, nie bój się ludzi, jesteś młoda , nie masz 60 lat, nie skreślaj siebie, wyjdź do ludzi, siedzenie w czterech ścianach nie ma sensu, nie poddawaj się, wiele jest takich osób jak ty, nie jesteś sama. Wyjdź z ciemności, odwagi i więcej optymizmu. Powodzenia.:)

Gość erykkkk
Przepraszam, wczoraj byłem samotny i pijany- nie wiedziałem co robię. koliberek 🌼

ładny wiersz, ja też jestem sama i nie byłam w związku, ale nie czuję się samotna. A ty na pewno jesteś wartpościowa. I nie prawda, że najlepsze jest za tobą. Mi sie wydaje że niektórzy zaczynaja być szczęśliwi właśnie po trzydziestce...

Gość lozkowa panna?
urodzona dla ciemnosci.......ja ejstem w podobnej sytuacji tyle, z epodobno niczego mi nie brakuje, nie czuje sie specjalnie nieatrakcyjna a jednak nie potrafie sie z nikim zwiazac. Mam wlasciwie taki problem iz chca mnie zapraszac tylko do lozka. Takze mam 30 lat i bardzo brakuje mi stabilizacji, kogos kto mnie pokocha, w dodatku cierpie na depresje i nerwice ktorych nie lećze