Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiababa

zdradzona wiele razy a mimo to teraz szczęśliwa - poszukiwana!

Polecane posty

Gość w temacie
w 100 % popieram powyższą wypowiedź. Dowiedziałam się pierwszy raz, wybaczyłam, za dwa miesiące znów to samo, a ja głupia idiotka znów wybaczyłam. Trzeci raz był za półtora roku - na szczęście zmądrzałam i teraz żałuję, ze w ogóle pierwszy raz dałam szansę. Teraz mam nauczkę, ze nawet jednego wybaczenia nie będzie tylko od razu kopa w dupę. I uwierz, nigdy nie będziesz z takim facetem szczęśliwa. NIGDY. ZDRADY SIĘ NIE DA ZAPOMNIEĆ.

Gość slonecznik12
...

Gość slonecznik12
...

Gość głupiababa
więc nie ma ani jednego przykładu że może być normalnie i po prostu dobrze po czymś takim... choćby nie wiem jak bolało musze odciąć tym razem tego pasozyta, choć on tak przekonująco teraz wypada jak nigdy przedtem z resztą pewnie nadal go kocham no cóż głupota nie boli dzieki wszystkim za wypowiedzi

Gość upk
naiwna jesteś do bólu

Gość szczęściona
A ja z moim mężem jestem teraz bardzo szczęśliwa, momi, że wcześniej był typem narcyza, który wciąż szuka potwierdzenia swojej męskości w związkach z innymi kobietami. Kiedt to do mnie w końcu dotarło, postawiłam sie i PRZESTAŁAM GODZIĆ na takie taktowanie. I okazało się że on się zmienił, zawalczył o siebie i o nas i wciąż walczy, a ja wiem że swoją uległością wspierałam go w tym co robił. Teraz on wie, że ja się nie boję ani zostać sama, ani nie boję się jego. Bez poważnej terapii jednak nie da rady